:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: MINISERIES JANUARI 2006
PERSBERICHT: MINISERIES JANUARI 2006
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2006-01-25 - Geplaatst door: Werner
HORNBLOWER
De volledige serie!

Het is 1793. Horatio Hornblower ondergaat als 17-jarige zijn vuurdoop aan boord van de amchtige Engelse marinevloot. Kapitein Pellew treedt op als zijn mentor. Tijd om te wennen krijgt de jonge marinier niet. Frankrijk verklaart Engeland de oorlog en Hornblower bewijst meteen zijn onvervaarde moed. Met zijn zelfverzekerde en slagvaardige manier van optreden verdient hij onmiddellijk respect van de manschappen...

In deze 6 dvd-box vind je alle Hornblower-afleveringen bij elkaar... en nog veel meer... Een heel pak extra's, zoals biografieën, promo-clips, "The Making Of", fotogalerij, DVD ROM-gedeelte... Kortom, dit is een fantastische verzameling die de volle 14 uur blijft boeien.

De laatste afleveringen werden - in tegenstelling tot serie 1 en 2 - niet door Canvas uitgezonden. Een absolute must voor de fans... een heerlijke ontdekkingstocht voor de fan in wording.



SORAYA
Voorbestemd om de keizerin van Perzië te worden

Het leek wel een sprookje uit 1000 en 1 nacht: de beeldschone Soraya, nog maar net 18 geworden, tot over haar oren verliefd op de Sjah van Perzië. Ze trouwt in een sprookjesachtige jurk van Dior en leidt een luxe leventje aan de zijde van de man van haar dromen... Maar al gauw verandert de gelukzalige droom in een nachtmerrie. Soraya's leven aan het hof wordt overschaduwd door een strijd om de macht, en haar westerse opvoeding is haar stiefmoeder een doorn in het oog. Bovendien heerst er in het land waarvan zij keizerin is politieke onrust en een revolutionaire stemming. Uiteindelijk wordt zij door haar sprookjesprins verstoten omdat zij hem geen kinderen kan schenken. Jarenlang beheerste Soraya's persoonlijk leven de voorpagina's van de boulevardpers. Nu komt producent Anselmo Parrinello eindelijk met de verfilming van haar tijd als keizerin.

(+- 200 min.)



Recent nieuws van dezelfde bron