:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2006
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2006
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2006-02-06 - Geplaatst door: Werner
BOB THE BUTLER

Van de regisseur van Fawlty Towers, Absolutely Fabulous en Bottom. Bob Tree is geliefd bij al zijn collega's maar vliegt overal de laan uit. Hij is ontzettend aardig maar maakt altijd brokken. Mensen lopen letterlijk gillend weg als ze hem zien aankomen. Bob zoekt een nieuwe baan en zijn oog valt op een advertentie van een chique Engelse school die butlers opleidt. Het is Bobs grote droom om deel uit te maken van een gezin en hij ziet dit als zijn grote kans. Als de alleenstaande moeder Anne Smythe een butler in dienst wil nemen grijpt de school de kans met beide handen om van hun brokkenpiloot af te komen.

Featuring: Tom Green & Brooke Shields
Speelduur: +- 94 min.
Leeftijd : AL



DYNASTY
Guilty and pleasure

Dit is het ware verhaal achter de uiterst succesvolle serie die bijna tien jaar lang op TV te zien is geweest. Vanaf het begin, met de producenten die elkaar voortdurend in de haren vlogen, tot de komst van mega-ster Joan Collins die de serie tot een enorm succes maakte en de controversiële komst van Rock Hudson worden belicht. Dynasty staat bol van de hebzucht, manipulaties, seks, machtsspelletjes en schandalen... voor en achter de schermen...

Speelduur: +/-82 min.
Leeftijd : AL



PTERODACTYL
Evil Is In The Air

De Stille Oceaan: vredig, rustgevend, idyllisch... Een wonder der natuur. Maar ergens in die oceaan bevindt zich een slapende vulkaan die al miljoenen jaren een dodeIijk geheim verbergt. Wanneer die vulkaan eindelijk uitbarst, wordt een donkere spelonk blootgelegd. In die spelonk bevindt zich een perfect bewaard gebleven nest met eieren. En die eieren staan op het punt om uit te komen.

Met: Cameron Daddo, Coolio, Amy Sloan
A Mark L. Lester film.
Speelduur: +- 98 min.
Leeftijd: 16

Extra:
• The Making Of



JOHN GRISHAM'S A PAINTED HOUSE
Gebaseerd op de bestseller.

Zomer van 1952 in Arkansas. Luke is nog jong en woont met z'n ouders en grootouders op de boerderij. Ze leiden een rustig leven, al hebben ze het niet breed. Wanneer twee groepen seizoensarbeiders komen helpen met katoen plukken, lopen de spanningen hoog op en is geweld onvermijdelijk, De jonge Luke is daar getuige van en het geheim dat hij moet bewaren, kan uiteindelijk z'n familie te gronde richten.

Met: Scott Glenn, Anja Bareikis, Robert Sean Leonard, Melinda Dillon
Speelduur: 94 min.
Leeftijd: 6



KING OF THE OLYMPICS
THE LIVES AND LOVES OF AVERY BRUNDAGE


De roemrijke Olympische Spelen komen tot leven in deze miniserie, die vier generaties omspant. We volgen bijna een eeuw lang het leven van een man, tegen de achtergrond van de turbulente ontwikkelingen in de wereld. Als jongen werd hij verwaarloosd door zijn vader, maar hij groeide uit tot een ambitieuze multimiljonair die er alles voor over had om zijn eigen ideeën over de Olympische Spelen waar te maken. Hij had geen idee dat ooit op een dag zijn grootste droom en zijn ergste nachtmerrie beiden zouden uitkomen.

Met: Renee Soutendijk, Sybil Maas, Shelagh McLeod, Pat Starr,...
Speelduur: 183 min.
Leeftijd AL
Miniserie



UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron