:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE
PERSBERICHT: HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE
Bron: Warner - Datum: 2006-02-24 - Geplaatst door: Werner
HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE (HARRY POTTER EN DE VUURBEKER)
komt op 4 april bij Warner Home Video op DVD

Deze kaskraker van regisseur Mike Newell, die het record van de 295 miljoen $ opbrengst haalde, brengt opnieuw de betoverende verschijningen van Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson ten tonele. Warner brengt de dvd uit in een 2-disc versie, volgestouwd met de leukste interactieve uitdagingen, adembenemende making-of filmpjes, achter-de-schermen beeldmateriaal en toffe DVD-rom items.

Ga deze lente op in de magie bij de release op dvd van de betoverende film Harry Potter En De Vuurbeker door Warner Home Video op 4 april. Regisseur Mike Newell, bekend van Mona Lisa Smile, en scenarist Steve Kloves nemen de kijkers mee op een reis van de Zwerkbal Wereldbeker naar Hogwarts, waar het spannende Toverschooltoernooi dit jaar plaatsvindt. In Harry Potter En De Vuurbeker, gebaseerd op J.K. Rowlings bekroonde vierde roman, beleven Harry en zijn vrienden een avontuur dat meer dan ooit vervuld is van actie en gevaar. Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson geven opnieuw het beste van zichzelf. In het Toverschooltoernooi maken Clémence Poésy, Robert Pattison en Stanislav Ianevski een verfrissend nieuwe verschijning als Fleur Delacour, Cedric Diggory en Viktor Krum. In dit ultraspannende recentste luik van de Harry Potter films sluit oude rot in het vak Brendan Gleeson zich als Dwaaloog Dolleman aan bij het professorenkorps van Zweinstein, waarin Robbie Coltrane, Alan Rickman, Maggie Smith en Michael Gambon hun inmiddels vertrouwde rollen van Rubeus Hagrid, Severus Sneep, Minerva Anderling en Perkamentus opnemen.

Synopsis
Wanneer Harry Potters naam uit de Vuurbeker opduikt, moet hij tegen wil en dank deelnemen aan het Toverschooltoernooi, een afmattende strijd om eer en glorie tussen drie tovenaarsscholen. Maar aangezien Harry zichzelf niet opgaf als kandidaat-deelnemer, rijst de vraag wie dat dan wel deed? Nu moet hij het hoofd bieden aan een levensgevaarlijke draak, woeste waterdemonen en een betoverd labyrinth� om uiteindelijk in de meedogenloze handen te vallen van hij-die-niet-genoemd-mag-worden. In deze vierde filmadaptatie van J.K. Rowlings Harry Potter serie wordt alles anders voor Harry, Ron en Hermelien, die hun kindertijd voorgoed vaarwel zeggen en uitdagingen aangaan die hun verbeelding te boven gaan.

DVD specificaties
Kijkers zullen in de wolken zijn over de schitterende extra's op de 2-disc special edition van Harry Potter En De Vuurbeker. Deze bevat niet eerder uitgebracht beeldmateriaal, gesprekken met de cast, interactieve uitdagingen, making-of films en een exclusieve blik achter de schermen.

Disc 1 - de film
Regie: Mike Newell
Cast: Eric Sykes, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Timothy Spall, David Tennant, Mark Williams, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Jeff Rawle, Robert Pattinson, Jason Isaacs, Tom Felton, Stanislav Ianevski
Speelduur: ca. 151 min.
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Vlaams, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels

Disc 2
• Spannende extra scènes
• Gesprekken met de cast: een interview met Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson
• Leuke interactieve uitdagingen met onder meer:
- Toverschooltoernooi: drakenproef
- Toverschooltoernooi: meerproef
- Toverschooltoernooi: labyrinthproef
- De "naar het kerkhof en terug" uitdaging
• Adembenemende making-of documentaires en achter-de-schermen materiaal waaronder:
- Harry tegen de Hoornstaart: de eerste opdracht
- In het diepe: de tweede opdracht
- Het doolhof: de derde opdracht
- Ontmoet de kampioenen
- Hij-die-niet-genoemd-mag-worden
- Voorbereidingen voor het kerstbal
• Schitterende DVD-rom items waaronder:
- EA Speldemo
- Magische ruilkaarten
- Zweinstein Tijdlijn
- Interactieve internetlinks




Recent nieuws van dezelfde bron