:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: NIGHT WATCH
PERSBERICHT: NIGHT WATCH
Bron: Fox - Datum: 2006-02-25 - Geplaatst door: Werner
NIGHTWATCH
IJzersterke epische thriller die je gezien moet hebben!
Verbluffende eerste deel van een fantasy trilogie
Te huur en te koop vanaf 14 maart

"Het sterke verhaal, het fantastische acteerwerk en de mooie special effects zorgen voor een ontzettend lekkere cultfilm die heel wat mensen zal boeien" - Filmvisie

Het verhaal
De tegenstrijdige krachten van Licht en Donker leven al honderden jaren naast elkaar in een uitgekiende balans... tot nu. "De Anderen" van de Night Watch, zoals vampieren, heksen en demonen beschikken over bovennatuurlijke krachten en een ketting van mysterieuze gebeurtenissen tart een eeuwenoude voorspelling: een uitverkorene zal de andere zijde kiezen, de balans vernietigen en een apocalyptische oorlog veroorzaken zoals de wereld nog nooit heeft gekend!

Russische trilogie
Night Watch, Nochnoi Dozor luidt de Russische titel, is het eerste deel van een trilogie gebaseerd op de populaire sciencefictionromans van Sergei Lukyanenko. De andere delen heten respectievelijk Day Watch en Dusk Watch. Deze visionaire horrorfantasy bevat een duizelingwekkende mix van adembenemende effecten, flitsende actiescènes en naar de keel grijpende suspense. Wie denkt dat hij het allemaal al gezien heeft, zal naar adem happen bij het bekijken van Night Watch.

Kaskraker in Rusland
De film was een instantsucces in Rusland waar hij alle boxofficerecords verpulverde en de Lord Of The Rings (deel 3) en Spider-Man 2 voorbijstak. Night Watch is één van de duurste Russische films ooit, mede door het veelvuldige gebruik van de special effects. De regie van Timur Bekmambetov is zeer gestileerd en toont ook de rauwe kanten van de RUssische samenleving. Ook de acteurs zetten prima prestaties neer. Night Watch is geen vrijblijvende film, de aanpak is anders dan wat we gewoon zijn van Hollywoodproducties, maar dat maakt het alleen maar leuker voor liefhebbers van fantasy en mysterie.

Hypnotiserende beelden
De wereld die geschetst wordt in Night Watch mag dan duister en griezelig zijn, toch blijf je je verbazen over het barokke visuele spektakel dat met een sneltreinvaart op je afkomt, van vampieren tot raketaangedreven busjes. Net als in Blade, The Lord Of The Rings en The Matrix kom je terecht in een ander, fascinerend universum. Tijd om Night Watch te ontdekken!

Productinformatie
Titel: Night Watch
Releasedatum: 14 maart 2006 (huur), 15 maart 2006 (koop)
Genre: thriller
Leeftijd: 12, angst, geweld
Lengte: 114 min,
Geluid: Russisch Dolby Digital 5.1, Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: 16x9 / 1.85:1
Ondertiteling: Engels, Nederlands, Zweeds

Extra's (enkel op de koopversie):
• Audiocommentaar door Timur Bekmambetov
• Een voorproefje van Day Watch
• Trailer van de serie Broken Saints "Prophecy"


Recent nieuws van dezelfde bron