:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: DISCOVERY TRAVEL & LIVING
PERSBERICHT: DISCOVERY TRAVEL & LIVING
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2006-03-30 - Geplaatst door: Werner
DISCOVERY TRAVEL & LIVING
DVD release: 18/04/2006

Vakantiegangers en globetrotters opgelet! 18 april 2006 brengt Dutch FilmWorks zes schitterende Discovery Travel & Living DVD's uit waarmee iedereen zich nu al onder kan dompelen in het ultieme vakantiegevoel. Reis met deze DVD's naar de meest unieke locaties, geniet van de vele fascinerende en exotische bestemmingen en laat je inspireren bij het plannen van nieuwe (vakantie)reizen.

101 DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN
De mooiste plaatsen – De wildste avonturen

Bedenk dat je nog maar een korte tijd op deze planeet bent; wat heb je altijd al willen doen? Je ziet je leven aan je voorbij flitsen. Hoe heeft dat leven eruit gezien? Heb je alles gedaan dat binnen je mogelijkheden ligt en ben je overal geweest waar je naartoe wilde gaan? Heb je al de leuke dingen die het leven biedt meegemaakt? Nieuwsgierig? Reis dan mee in deze achtbaan, langs alles wat je in dit leven wil meemaken. Parachute springen, leven als een popster, worstelen met een krokodil of diepzeeduiken. Alles komt aan je voorbij en dit is slechts een tipje van de sluier; 101 Things To Do Before You Die.

Features:
Beeld: 4:3 Full Frame
Geluid: Dolby Surround 5.1 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Documentaire
Speelduur: 87 Minuten
Leeftijd: AL



ONTDEK AUSTRALIE
De reis over 's werelds grootste eiland

Australië is een land van uitersten; van verlaten woestijnen, sneeuwvlakten tot de meest mooie koraalriffen. Het land is rijk aan mineralen als goud en diamant en huisvest de meest dodelijk dieren in de wereld. Daarnaast heeft het een rijke en diverse cultuur met de oorspronkelijke bewoners; de Aboriginals en de nieuwe immigranten uit alle windstreken van de wereld. Ontdek Australië en ga "Downunder" op het eiland dat bekend staat als het kleinste continent op aarde. Nog niet zo lang geleden was Australië onbekend bij het grote publiek en met deze documentaire onthullen we haar vele geheimen.

Features:
Beeld: 4:3 Full Frame
Geluid: Dolby Surround 5.1 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Documentaire
Speelduur: 51 Minuten
Leeftijd: AL



TOP 10 CARIBISCHE STRANDEN
Zon, Zee en Strand

Voor deze documentaire hebben de makers honderden stranden in het Caribische gebied moeten bezoeken, om voor u de beste te selecteren. U ziet verschillende locaties die voldoen aan de definitie van paradijs. Waar kunt u het beste een tropisch Carnaval vieren of hoe ziet het strandleven eruit op een privé eiland dat alleen is weggelegd voor de sterren op aarde. U ziet de mooiste parelwitte stranden en de diepste azuurblauwe kleuren van de zee. Ga er lekker voor zitten met een tropische cocktail en vergeet niet een hoge zon beschermingsfactor te gebruiken!!

Features:
Beeld: 4:3 Full Frame
Geluid: Dolby Surround 5.1 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Documentaire
Speelduur: 49 Minuten
Leeftijd: AL



TOP 10 PLEKKEN ONDER DE ZON
De Hotspots Om Bruin Te Worden

Als je niet al zin had om de zon op te zoeken, krijg je dat zeker na het zien van deze documentaire. Er is gezocht over de hele wereld naar de beste plekken onder de zon. Van de tropische hitte tot de felle zon in een winterse omgeving. We tellen af en komen langs het zwoele Hawaï, het sexy Ipanema in Brazilië en het altijd bruisende hart van de woestijn: Las Vegas. We gaan opzoek naar non-stop zonbestemmingen, dus zorg voor passende kleding en een goede bescherming voor een zonovergoten trip langs de top 10 plekken onder de zon!

Features:
Beeld: 4:3 Full Frame
Geluid: Dolby Surround 5.1 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Documentaire
Speelduur: 48 Minuten
Leeftijd: AL



TOP 10 SPANJE
Plaatsen waar je geweest moet zijn

Spanje, het vakantieland bij uitstek. De documentaire laat de hotspots van Spanje zien; van olijfbomen en wijngaarden tot bergen en zandduinen, maar ook stierenvechten, uitgaan, mooie steden en fantastisch eten en drinken. Naast de grote steden als Barcelona en Madrid nemen we u mee naar het prachtige platteland, maar ook bezoeken we het Guggenheim Museum in Bilbao en de beroemde werken van Gaudi.. Natuurlijk komt ook feesteiland Ibiza en het jaarlijkse festival in Pamplona aan bod en nemen we de tijd voor een Spaanse Rioja en heerlijke tapas. Deze top 10 laat de ziel van het land zien en haar vele mogelijkheden voor een ontdekkingstocht door Spanje.

Features:
Beeld: Widescreen
Geluid: Dolby Surround 5.1 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Documentaire
Speelduur: 53 Minuten
Leeftijd: AL



VERLEIDELIJK TAHITI
Een stukje paradijs op aarde

Verleidelijk Tahiti neemt je mee naar het exotische Frans Polynesië en haar toeristische bezienswaardigheden. We nemen een kijkje op Tahiti, waar miss Tahiti ons meeneemt naar de mooiste, geheime plaatsen van het eiland en ons laat kennismaken met de lokale 'dierlijke' bewoners. Vervolgens reizen we door naar Bora Bora voor een onvergetelijk onderwater avontuur en een kijkje in een van de mooiste hotels ter wereld.
Naast deze voor iedereen toegankelijke plaatsen, gaan we ook op onderzoek op het privé eiland van Marlon Brando, de Hollywood legende. Geniet van de prachtige beelden en zie de verleidingen van dit stukje paradijs op aarde.

Features:
Beeld: 4:3 Full Frame
Geluid: Dolby Surround 5.1
Genre: Documentaire
Speelduur: 49 Minuten



House of Knowledge biedt u een uitgebreide keuze aan documentaires en special interest programma's ondergebracht in verschillende categorieën. Van oorlog en religie tot en met sport en lifestyle, het assortiment van House of Knowledge biedt voor iedereen iets bijzonders.

UIT HET ARCHIEF