:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: THUNDERCRACK
NIEUWSBERICHT: THUNDERCRACK
Bron: DVD Info - Datum: 2006-07-05 - Geplaatst door: Werner
Normaal nemen we in deze kolommen geen bijdragen van lezers over, maar in het geval van de opmerkzame geest van Kurt Aerden maken we graag n keertje een uitzondering.

We melden in dit persbericht eerder de release van de cultklassieker Thundercrack.

Kurt meldt ons echter: "Ik was de videoversie aan het verkopen op eBay en kreeg ineens een mail van de zus van de (overleden) regisseur, die de rechten op de film beheert. Het blijkt nu dat de VHS-release uit Nederland een kopie was die Jack Stevenson van een actrice heeft afgeluisd en ondertussen wordt die mens rijk met zijn kopies.

Van Melinda McDowell (de zus) weet ik dat er binnenkort de eerste echte DVD-release van Thundercrack! zal verschijnen in Amerika en die zal ook voor het eerst niet geknipt zijn (158 min ipv 122). De informatie op jouw (onze dus) site is identiek aan de tekst op de videoband die hier naast me ligt, dus het gaat waarschijnlijk om dezelfde groep mensen. (Trouwens, er staat wel degelijk "the last 28 years", dus ze hebben niet eens de moeite gedaan om de tekst te veranderen - volgens mij is 1975 nu toch al iets mr dan 28 jaar geleden.)"

Dus even aan de potentile kopers melden dat er over enkele maanden een versie uitkomt die officieel goedgekeurd is door Melinda McDowell, is n 36 minuten langer. Overigens, op http://www.thundercrackthefilm.com/ vind je alle info over de enige echte versie van de film.

Waarvan akte.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron