:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: BEATLES' BIGGEST SECRETS
PERSBERICHT: BEATLES' BIGGEST SECRETS
Bron: Just Entertainment - Datum: 2006-08-17 - Geplaatst door: Werner
THE BEATLES - DE DEFINITIEVE BIOGRAFIE

Just Entertainment en zusterbedrijf Just Publishers hebben de handen ineen geslagen om een bijzonder combipakket op de markt te brengen. In oktober dit jaar verschijnen het boek The Beatles – De Definitieve Biografie en de documentaire Beatles' Biggest Secrets samen in één combipakket. Een unieke uitgave waarmee Just zowel de verstokte Beatles-fan als de muziekliefhebber in het algemeen een groot plezier verwacht te doen.

The Beatles – De Definitieve Biografie (oorspronkelijke titel: Shout! – The Beatles In Their Generation), geschreven door Philip Norman, wordt alom beschouwd als een van de absolute standaardwerken over 'The Fab Four'. De geschiedenis van The Beatles wordt op een zeldzaam boeiende manier beschreven, vanaf de armoedige begindagen via de 'Beatlemania' tot het onafwendbare einde van de band in 1970. Philip Normans biografie was jarenlang een gezocht collector's item. Het boek verscheen in 1992 voor het laatst in Nederlandse vertaling.

Beatles' Biggest Secrets is misschien wel de meest openhartige tv-documentaire die ooit over The Beatles is gemaakt. Aan de hand van exclusieve interviews (o.a. met goede vriend Klaus Voorman, persman Tony Barrow en voormalig manager Alan Williams) wordt het ware verhaal over de band uit de doeken gedaan, van de begintijd in de Kaiserkeller aan de Hamburgse Reeperbahn tot de moord op John Lennon in New York. De film bevat verbluffende onthullingen, bijvoorbeeld over seks, romances, drugs, geld, onderlinge rivaliteit en het einde van The Beatles.