:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> NIEUWSBERICHT: 1.000.000ste QUALITY FILM COLLECTION
NIEUWSBERICHT: 1.000.000ste QUALITY FILM COLLECTION
Bron: A-Film - Datum: 2006-08-22 - Geplaatst door: Werner
QUALITY FILM COLLECTION VERKOOPT RUIM 1.000.000 DVD'S

Van de Quality Film Collection, het kwaliteitslabel van A-film, zijn binnen twee jaar na de lancering van het label ruim 1.000.000 DVD's verkocht in Nederland en Vlaanderen en neemt hiermee een unieke positie in binnen de DVD-markt. Het label maakt zowel bioscoophits als filmhuis ontdekkingen bereikbaar voor een groot publiek tegen een scherpe prijs.

De Quality Film Collection is een serie kwalitatief sterke films uit de catalogus van A-film. De collectie bestaat uit films die veelal zijn bekroond met prestigieuze prijzen, zoals: Lost In Translation (winnaar Oscar beste script), Apocalypse Now Redux (winnaar Golden Globe, beste regisseur) en Mar Adentro (winnaar Oscar beste buitenlandse film).

Inmiddels zijn er meer dan 100 films opgenomen in het label, waarvan Dances With Wolves (ruim 90.000 exemplaren), The Pianist (60.000 exemplaren) en Der Untergang (ruim 40.000 exemplaren) de best verkochte titels zijn. De Nederlandse film Simon behoort met 20.000 verkochte exemplaren tot die films die binnen de Quality Film Collection een geheel nieuw publiek wist te bereiken.

In oktober zal een nieuwe reeks films als onderdeel van de Quality Film Collection verschijnen. Deze serie zal onder andere de met 4 Oscars bekroonde film Million Dollar Baby bevatten en de met een Gouden Leeuw bekroonde film Vera Drake.

Meer informatie over dit label: www.qualityfilmcollection.nl