:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Japan Shock >> PERSBERICHT: ZOMBIES!
PERSBERICHT: ZOMBIES!
Bron: Japan Shock - Datum: 2006-09-05 - Geplaatst door: Werner
Na de succesvolle laatste Shock releases van Cannibal Ferox en Thundercrack!, zijn wij bij Donut Media blij met de aankondiging van de twee nieuwste releases: Black Sun, The Nanking Massacre en Zombie Holocaust.

Deze maand releaset Japan Shock Video alweer het vierde deel in de Men Behind The Sun-serie. De plaats van handeling is deze keer Nanking, de toenmalige hoofdstad van China. Regisseur Tun Fei Mou maakt in deze schokkende film veelvuldig gebruik van archief beelden gemaakt tijdens het beleg van Nanking, en vermengt deze met fictie. Het resultaat is een dramatische aanklacht tegen de barbaarse belegering door het Japanse leger.

BLACK SUN: THE NANKING MASSACRE (Men Behind The Sun 4)
Black Sun: The Nanking Massacre is een schokkend oorlogsdrama, gemaakt door Tun Fei Mou, de regisseur van Men Behind The Sun en Lost Souls. De film beschrijft op indringende wijze de verschrikkingen die in het jaar 1937 in Nanking, de toenmalige hoofdstad van China, plaats vonden. Tijdens de aanval op de stad wordt er door het Japanse Keizerlijk leger een massaal bloedbad aangericht waarbij niet alleen duizenden soldaten maar ook talloze onschuldige vrouwen en kinderen op gruwelijke wijze om het leven worden gebracht.

Label: Shock DVD
Regisseur: Tun Fei Mou
Speelduur: circa 95 minuten
Video: 1:77:1 Anamorphic Widescreen
Audio: Dolby Digital
Genre: Oorlog / Drama
Taal: Cantonees gesproken
Nederlands ondertiteld (optioneel)
Regio code: PAL 0

Extra:
• Trailers
• Productie en historische foto'sZOMBIE HOLOCAUST (1980)

De tweede release voor deze maand is Zombie Holocaust. Zombie Holocaust is een curieuze mix tussen een zombie-en kannibalen film, voeg daar nog een gestoorde dokter en een blonde stoot die op gepaste momenten uit de kleren gaat aan toe, en je hebt absoluut een vermakelijke film. Deze film is bij de vele fans met name populair om de hoeveelheid bloed die er vloeit. Regisseur Girolami weet op een originele manier de talrijke "splatter"-scenes vorm te geven, en vooral de scene waar een zombie onthoofd wordt met behulp van een buitenboordmotor is een favoriet op feestjes. Zombie Holocaust is een splatterfestijn dat bij iedere liefhebber van dit genre in de collectie thuishoort.

Synopsis
Wanneer arts Peter Chandler en de antropologe Lori in New York een epidemie van kannibalisme op het spoor komen, gaan ze samen op onderzoek uit. Het spoor leidt al gauw naar het tropische eiland Kito. Daar aangekomen stuiten zij op een gevaarlijke kannibalenstam en een gestoorde professor die experimenteert met het reanimeren van dode lichamen. Het resultaat van zijn werk is een groep bloeddorstige zombies die samen met de kannibalen dood en verderf zaaiend over het eiland trekken. Al snel moeten ook de expeditieleden vechten voor hun leven.

Label: Shock DVD
Regisseur: Mario Girolami
Cast: Ian McCulloch, Alexandra Delli Colli, Sherry Buchanan, Peter O’Neil, Linda Fumis, Angelo Ragusa
Speelduur: circa 92 minuten, uncut
Video: 16:9 Anamorphic Widescreen
Audio: Dolby Digital
Genre: Horror/ Avontuur
Taal: Engels gesproken
Nederlands ondertiteld (optioneel)
Regio code: PAL 2

Extra:
• Picture gallery
• Trailers

Beide titels verschijnen met opvallende hoezen, die de aandacht van menig klant zullen trekken in de winkelschappen. Black Sun is al vanaf 12 september leverbaar voor de uiteindelijke releasedatum op 18 september. Zombie Holocaust is vanaf 22 september leverbaar voor de officiële releasedatum op 02 oktober.Planning release oktober...
• Umberto Lenzi's Eaten Alive By The Cannibals
• House On The Edge Of The Park
• Organ

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron