:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: PROMOTIE TV-SERIES FOX
PERSBERICHT: PROMOTIE TV-SERIES FOX
Bron: Fox - Datum: 2006-09-15 - Geplaatst door: Werner
ONTDEK GRATIS TV-SERIES
Zorg voor voldoende proviand, grote lancering televisieseries op DVD op 6 september.

Raak verslaafd aan Fox' nieuwe televisieseries op DVD, of begin je verzameling met reeds uitgebrachte toppers. Nu, het eerste seizoen voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Najaarsactie van Fox: het eerste seizoen op DVD
Fox start het najaar goed door voor liefhebbers van kwaliteitstelevisie het beste uit de kast te halen. Het eerste seizoen van menige top televisieserie is vanaf nu verkrijgbaar op DVD tegen onweerstaanbare actievoorwaarden. Met titels als NYPD, Over There, Futurama, 24 en vele anderen weet je gewoon dat je goed zit! Alle genres komen aan bod, van keiharde actie tot humor en animatie.

Gratis TV-series op DVD en kortingbon
Wanneer je het eerste seizoen van een van deze series koopt, krijg je een gratis voorproefje van een televisieserie op DVD. Deze DVD bevat de eerste twee afleveringen van het 1e seizoen van een van de topreeksen van Fox, zoals Over There, Prison Break, Point Pleasant en vele anderen. Uiteraard kies je zelf welke televisieserie je wilt ontdekken. Tevens staan deze DVD's vol met trailers van verschillende Fox-televisieseries. En het kan nog beter, want je krijgt ook nog eens een kortingsbon ter waarde van 5 euro voor de aankoop van je volgende complete seizoen van een Fox televisieserie.

Koop nu je televisieserie en start je verzameling
Dit aanbod van Fox is een gouden kans om je dvd-collectie te starten of te vervolledigen. Dan kan je 's avonds na een drukke dag heerlijk onderuit zakken, terwijl je geniet van een goede televisieserie op DVD uit je verzameling. Uren, uren en uren kijkplezier op topniveau terwijl jij tegelijkertijd je batterijen oplaadt!

+ Gratis dvd - Ontdek nu gratis top tv-series!
Bij aankoop van deze televisieserie nu gratis 2 afleveringen van een televisieserie naar keuze EN 5 € korting op een compleet seizoen naar keuze.
(Actievoorwaarden: zie formulier in gratis dvd. Actie geldig in de Benelux vanaf 06-09-06 tot 30-11-06)

SEIZOEN 1 TELEVISIESERIES (BOXSETS)
24
24 is de met prijzen overladen actiereeks met een gevaarlijk verslavende inhoud. Razend spannend en meeslepend, met Kiefer Sutherland in de hoofdrol. Kijken, maar wees gewaarschuwd!

Arrested Development
Bejubeld door de vakpers, en je begrijpt direct waarom! Deze sitcom is uitermate intelligent, origineel en grensverleggend in het genre. Het eerste seizoen ontving maar liefst 5 Emmy Awards en een Golden Globe, naast talloze andere onderscheidingen en nominaties. Niet te missen, gewoon kopen!

Dark Angel
Sciencefiction, spanning en actie gecreëerd door James Cameron (Titanic, Terminator), met de fantastische Jessica Alba (Sin City) in de hoofdrol. In een toekomst van politiek, economisch en moreel verval ontsnapt een prototype van een genetisch gemanipuleerde supermens. Niet alle wapens zijn even sterk!

Futurama
Met Futurama bewijst Matt Groening, ook de geestelijke vader van de Simpsons, dat zijn talent quasi onuitputtelijk is. Futurama, is sci-fi op zijn manier! Het verhaal gaat over de avonturen van Fry, een pizzabezorger die een apart verleden heeft. Maak zelf kennis met deze futuristische figuren. De gekste en meest aparte...

De Simpsons
Ontdek het begin van de cultreeks! De 13 afleveringen van een serie die historisch zijn geweest in de tv-wereld. Op dit moment zijn er al 17 seizoenen en binnenkort ook een film! In 1989 stond televisiekijkend Amerika op zijn kop. De reden? Een nieuwe tekenfilmreeks waarin een slecht getekende gele familie allerlei schokkende en onfatsoenlijke dingen uithaalde. Nu voor u privé op uw scherm!

M*A*S*H
Deze unieke reeks heeft nog niets van haar glans verloren: humor en drama in een ongekende cocktail. De langst lopende komedie ooit in de VS, en een prijsbeest dat pret en hilariteit garandeert. In totaal was de complete serie goed voor 8 Golden Globes en 14 Emmy Awards. Welkom bij het 4077ste!

NYPD
Een reeks van mythische proporties die alle conventies aan zijn laars lapte en grensverleggende kwaliteit leverde. Gemaakt door Steven Bochco en David Milch, met oa. Dennis Franz, David Caruso en Kim Delaney in glansrollen. Must see, trek erop uit met de jongens in het blauw!

Over There
Deze reeks van Steven Bochco schetst het beeld van de oorlog in Irak voorbij de heroïek. Over There is een grensverleggende nieuwe serie van Steven Bochco (NYPD Blue, Hill Street Blues), die u meevoert naar het heetst van de strijd. De serie schept een beeld van de weerslag van de oorlog op een Amerikaanse legereenheid die voor een eerste detachering naar Irak wordt gestuurd. Aan de andere kant ontdekken we ook de ingrijpende gevolgen voor het thuisfront, de familie en vrienden. Schitterende, aangrijpende televisie die nog steeds voor controverse zorgt in de VS! Over There behandelt geen politieke kwesties. Het is een waarheidsgetrouw relaas over moedige soldaten, de alledaagse helden die onder buitengewone omstandigheden strijden voor vrede...

Point Pleasant
Een paranormale thrillerreeks die je naar adem doet happen. In een vredig kuststadje in New Jersey slaat de angst toe na de aankomst van een jong meisje die blijkbaar over bijzondere krachten beschikt. Haar aanwezigheid doet verdrongen gevoelens weer naar boven komen, ontketent geheime verlangens en doet de emoties hoog oplopen.

Roswell
Filmisch prachtig, hartverwarmend en onweerstaanbaar: Roswell is sciencefiction van de bovenste plank. Te midden van de burgers van de beruchte stad Roswell (in New Mexico) wonen vier individuen die niet gekozen hebben om daar te wonen. Ze volgen de lotsbestemming die ze kregen van de leden van hun uitstervende ras, en zijn voorbestemd om op een dag hun soortgenoten te redden!


Recent nieuws van dezelfde bron