:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: 3 HORRORKLASSIEKERS
PERSBERICHT: 3 HORRORKLASSIEKERS
Bron: Filmfreaks - Datum: 2006-10-05 - Geplaatst door: Werner
Altijd op zoek naar de klassiekers uit het genre brengt Donut films deze maand drie nieuwe titels uit. Al vanaf 24 oktober leverbaar voor de uiteindelijke releasedatum op 30 oktober.

Onze vorige releases zijn een groot succes dankzij een sterke line-up die vanaf het medio dit jaar is ingezet met de release van Cannibal Holocaust, Thundercrack, Cannibal Ferox en Zombie Holocaust. Let u binnenkort ook op de release voor november/december. Drie nieuwe titels voor op het splatter zone label. En "Bagman" komt er natuurlijk ook aan.

HOUSE ON THE EDGE OF THE PARK

Regisseur Deodato had voor deze film de beschikking over een script van de schrijvers van Lucio Fulci's The New York Ripper. Bovendien wist hij genre sterren David Hess, die een soortgelijke rol al eerder in Last House On The Left vertolkte, en John Morghen (Cannibal Apocalypse) te strikken. Met de sexy Annie Belle (Absurd) en Lorraine Cannibal Ferox De Selle in de vrouwelijke hoofdrollen, had hij de ideale cast voor deze film verzameld. Het resultaat is deze beruchte exploitation classic die regelmatig over het randje van de goede smaak gaat, en die Deodato's status van controversiële filmmaker nogmaals duidelijk bevestigde.

Synopsis:
De geweldadige en gevaarlijk gestoorde Alex (David Hess) en zijn lichtelijk zwakbegaafde vriend Ricky gaan een avondje stappen en weten zichzelf uit te nodigen op een yuppenfeestje in een villa aan de rand van de stad. Het feestje wil niet goed op gang komen, de jonge, mooie gasten vervelen zich, en zijn op zoek naar beetje spanning, zich niet bewust van de twee gevaarlijke gekken in hun midden. Wanneer Alex eenmaal zijn ware gezicht toont komt het suffe feestje al snel in een spiral van geweld, verkrachting en vernedering terecht.

Regisseur: Ruggero Deodato
Speelduur: circa 94 minuten
Video: 1.85:1 Anamorphic Widescreen
Audio: Dolby Digital
Genre: Horror/Thriller
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld (optioneel)
Regio code: PAL 2, DVD9

Extra:
• Trailers,
• Picture gallery



EATEN ALIVE BY THE CANNIBALS aka MANGIATA VIVI

Synopsis:
Er worden mensen vermoord met in gif gedoopte pijltjes. Voordat de moordenaar gepakt kan worder komt hij echter om bij een auto-ongeluk. De moordenaar draagt een 8mm film bij zich met daarop de naam en adres van een vermiste vrouw. Sheila Morris, de zus van de vermiste vrouw, gaat op onderzoek uit. Het spoor leidt naar nieuw Guinea waar ze haar zus terug vindt bij een gestoorde sekte. Alsof dat nog niet erg genoeg is blijkt het gebied ook nog eens door een uiterst gevaarlijke kannibalen stam bevolkt te worden.

Regisseur: Umberto Lenzi
Speelduur: circa 92 minuten
Video: Anamorphic Widescreen
Audio: Dolby Digital
Genre: Horror/Thriller
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld (optioneel)
Regio code: PAL 2

Extra:
• Trailers,
• Picture gallery



ORGAN

Synopsis:
Twee rechercheurs van de politie Numata en Tosaka infiltreren in een bende criminele orgaanhandelaren. Een inval bij het chirurgisch hoofdkwartier van de bende loopt echter helemaal fout af. Numata kan ternauwernood ontsnappen, en Tosaka blijft gewond achter. Terwijl een gesjeesde biologieleraar wel heel ver gaat om het gemutileerde lichaam van Tosaka in leven te houden, zet Numata alles op alles om de identiteit van de orgaan handelaren te onthullen teneinde wraak op de bende te kunnen nemen.

Regisseur: Kei Fujiwara
Speelduur: circa 105 minuten
Video: 1:33.1
Audio: Dolby Digital
Genre: biopunk classic
Taal: Japans gesproken, Nederlands ondertiteld
Regio code: PAL 2

Extra:
• Trailers,
• Picture gallery,
• Making of Organ 2



Planning release november/December, drie nieuwe titels op het Splatter Zone label:

• Dead Next Door
• The Stink Of Flesh
• Infantry Of Doom aka Violent Shit III