:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2007
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2007
Bron: RCV - Datum: 2007-01-29 - Geplaatst door: Werner
HAPPY TREE FRIENDS 4: FOURTH PICK

De Happy Tree Friends zijn terug voor nog meer nieuwe, gemene streken! Ook deze vierde DVD staat weer vol met filmpjes en meer dan een uur nooit eerder vertoond bonusmateriaal, waaronder audiocommentaar, storyboards en een kijkje achter de schermen. Niet geschikt voor jonge kijkers!

Specificaties:
Regie: Rhode Montijo & Kenn Navarro (Happy Tree Friends 1,2 en 3)
Te koop vanaf 21 februari 2007



FOYLE'S WAR BOX SEIZOEN 3
Het derde seizoen van de populaire TV-serie nu op DVD!

Michael Kitchen (James Bond – The World Is Not Enough) is detective Christopher Foyle in deze schitterende misdaadserie. Foyle's War speelt zich af in het idyllische landschap van zuidelijk Engeland. De tegenstelling is groot met de slagvelden van de Tweede Wereldoorlog. Foyle levert strijd met alledaags kwaad, in een extreem gevaarlijke tijd.

Deze box bevat 4 dvd's met de afleveringen uit het derde seizoen:
• The French Drop
Als de zoon van een MI5-baas omkomt bij een explosie, weigert Foyle te geloven in zelfmoord. Het onderzoek leidt naar het hoofdkwartier van de Special Operations Executive, waar agenten worden getraind in moord en misleiding. De plaatselijke predikant, Sams oom, meldt dat er vreemde dingen gebeuren op het kerkhof. Sam gaat op onderzoek uit.

• Enemy Fire
Chirurg Patrick Jamieson neemt Digby Manor over om een experimenteel medisch centrum op te zetten voor de behandeling van piloten met brandwonden. De doktoren roepen Foyles hulp in als hun werk wordt gesaboteerd. Nadat er nog een piloot ernstige brandwonden oploopt, wordt de onderhoudsmonteur van de vliegtuigen vermoord. De luie monteur had veel vijanden, waaronder Foyles zoon Andrew, die er nu vandoor is...

• They Fought In The Fields
Boer Hugh Jackson wordt doodgeschoten in zijn stoel. Vlakbij wordt een Duitse parachutist aangetroffen, hangend in een boom. Zijn pistool is verdwenen. Voordat Foyle en Milner de kans krijgen hem te ondervragen, wordt hij als krijgsgevangene weggevoerd. Sam gaat werken op de boerderij om te ontdekken wat daar zoal speelt. Boerenzoon Tom en de landarbeiders Rose en Joan voeren iets in hun schild.

• A War Of Nerves
Het spoor van een criminele bende leidt naar de scheepswerf. Bij een luchtaanval valt uitgerekend daar een bom die niet afgaat. De ingenieurs die hem komen ontmantelen vinden een enorme hoeveelheid geld. Als ze dit meesmokkelen en naar de pub gaan, wordt een van hen ontvoerd. Foyle ontdekt dat de bazen van de werf geld kregen voor meer werknemers dan er daadwerkelijk werken.

Specificaties:
Regie: (creator:) Anthony Horowitz (Poirot (TV), Murder In Mind (TV))
Cast: Michael Kitchen (James Bond - The World Is Not Enough), Honeysuckle Weeks (Ruth Rendell: The Orchard Walls (TV)), Anthony Howell (Ultimate Force (TV))
Beeld: Breedbeeld 16:9 Ratio 1:78 - geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Stereo, Engels Dolby Surround
Ondertiteling: Nederlands
Genre: misdaad
Speelduur: ca. 400 minuten
Te koop vanaf 7 februari 2007

Extra's:
• Trailers



NIEUW BIJ RCV: HIP HOP DVD-SERIE 'STREET MAGAZINE'!

RCV presenteert Street Magazine, een serie van twaalf dvd's waarin de hip-hop liefhebber een kijkje achter de schermen krijgt in de altijd heftige hip-hop wereld. Op de dvd’s zijn een groot aantal exclusieve interviews, optredens, battles en andere interessante aspecten van dit bijzondere wereldje te zien. In februari verschijnen de eerste vier titels, waarop grote artiesten als Jay-Z, Ja-Rule, Fat Joe, Lil' Kim en Snoop Dogg Acte de Presence geven. Inclusief Bonus Mix CD bij iedere DVD!

REALITY CHECK
Junior M.A.F.I.A. vs Lil' Kim, de 'break-up' die uiteindelijk voor een ware schok in hiphop land zorgde, wordt uitgebreid beschreven op deze dvd waarin gekeken wordt naar het verband met Notorious B.I.G. Met commentaar van onder andere Snoop Dogg en Jadakiss.

Cast: Lil Cease (Biggie And Tupac, Block Party), Jadakiss (Death Before Dishonor, Ride Or Die), Snoop Dogg (The Tenants, Starsky And Hutch)
Lengte: 75 min.

HOODVISION
DJ King Smij en model Ms. Little Rock gaan op zoek naar de waarheid achter de verhalen in de hip-hop wereld. Tevens komen er remix-video's van onder andere Ja-Rule, Jadakiss en Fat Joe voorbij.

Cast: The Game (Tournament Of Dreams), Ja Rule (The Fast And The Furious, Scary Movie 3), Fat Joe (Whiteboyz, Prison Song)

THAT DIESEL
Exclusieve interviews, video's en freestyles van Joe Budden, Stack Bundles, Meedah, Lady Luck, Juelz Santana, Rsonist, Ali Vegas, Lamar Odom, Nemesis en vele andere toprappers!

Cast: Joe Budden (Hip Hop Babylon 5), Stack Bundels (Access Granted), Lady Luck (backstage)
Lengte: 75 min.

WORLD PREMIERE
Deze dvd is dé bron voor de meest exclusieve interviews met de grootste artiesten, nog nooit vertoonde optredens en ander 'heet' beeldmateriaal. Onder andere G-Unit, Jay-Z en Memphis Bleek komen voorbij op deze editie.

Cast: Jay-Z (Hip Hop Uncensored 5), 50 Cent (Get Rich Or Die Trying), Lil' Jon (Scary Movie 4)
Lengte: 75 min.

Te koop vanaf 21 februari 2007



THE COVENANT

Je loopt nietsvermoedend op straat en dan word je plotseling slachtoffer van een straatroof met verstrekkende gevolgen. Je verliest je gezichtsvermogen en moet met een stok verder door het leven. Dan belooft een mysterieuze verschijning je te helpen... een heel verleidelijk aanbod!!! De prijs voor deze service is echter hoog, namelijk de ziel. Langzaam maar zeker raak je dieper verwikkeld in een duivelse en gewelddadige wereld en lijkt ontsnappen onmogelijk...

Specificaties:
Regie: Michael Bafaro (11:11, Sleeping Dogs)
Cast: Edward Furlong (American History X, Nice Guys), Michael Madsen (Sin City, Kill Bill 1 en 2), Chandra West (White Noise, The Long Weekend)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands
Genre: thriller
Speelduur: ca. 90 minuten
Te koop vanaf 7 februari 2007

Extras:
• Trailers