:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPRELEASES MAART 2007
PERSBERICHT: KOOPRELEASES MAART 2007
Bron: RCV - Datum: 2007-02-27 - Geplaatst door: Werner
SNAKES ON A PLANE

Actie, spanning, slangen en Samuel L. Jackson op 10km hoogte... dit is een vlucht die je niet wil missen! US Marshal Neville Flynn (Samuel L. Jackson) begeleidt een kroongetuige tijdens zijn vlucht naar Los Angeles. De gewetenloze maffiabaas waartegen hij moet getuigen laat dit uiteraard niet zomaar gebeuren. Hij laat 450 giftige slangen los in datzelfde vliegtuig. Zodra Neville dit op 10 km hoogte ontdekt breekt de hel los. Kan hij de dodelijke reptielen uitschakelen voordat het hele vliegtuig naar beneden komt?

Specs:
Regie: David R. Ellis (Final Destination 2, Cellular)
Cast: Samuel L Jackson, (Pulp Fiction, A Time To Kill, Shaft), Nathan Philips (Wolf Creek), (xXx: State of the Union, Species III)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS-ES 6.1
Ondertiteling: Nederlands
Genre: actie
Speelduur: ca. 101 minuten
Te koop vanaf 7 maart 2007

Extra's:
• Trailers



CLERKS II: THE PASSION OF THE CLERKS
Clerks II verschijnt in een box met gratis Clerks I DVD!

Kevin Smith (Jay And Silent Bob Strike Back) is terug met een nieuwe hilarische comedy over de ultieme antihelden Randal Graves, Dante Hicks, Jay en Silent Bob. Hebben ze iets gemaakt van hun leven? Hebben ze überhaupt wel iets gedaan? Wanneer Randal Graves (Jeff Anderson) per ongeluk de Quick Stop, de winkel van Dante Hicks (Brian O'Halloran), laat afbranden, moeten beiden een nieuwe baan zoeken. Ze komen bij Mooby's terecht, een Disney-McDonald's-style fast food keten waar ze hun dagen met ledigheid en oeverloze discussies kunnen vullen. Bij het filiaal werken ook Dante's aanhankelijke verloofde Emma Bunting (Jennifer Schwalbach Smith) en de zwangere en stiekem verliefde Becky Scott (Rosario Dawson). Als Dante moet beslissen of hij met Emma wil gaan trouwen, zal hij een lastige afweging moeten maken. Glashard 'nee' zeggen en lekker in New Jersey met zijn minimum inkomens blijven òf zijn good old friends verlaten. Dit laatste zou zeer tegen de wil van Randal zijn, die daarom maar alvast de vrienden Jay (Jason Mewes) en Silent Bob (Kevin Smith) inschakelt om een vrij bizarre Goodbye Party te organiseren…

Specs:
Regie: Kevin Smith (Clerks, Mallrats, Chasing Amy, Dogma, Jay And Silent Bob Strike Back, Jersey Girl)
Cast: Kevin Smith (Clerks, Mallrats, Chasing Amy, Dogma, Jay And Silent Bob Strike Back, Jersey Girl), Brian O Halloran (Clerks, Mallrats, Chasing Amy, Dogma, Jay And Silent Bob Strike Back, Jersey Girl), Rosario Dawson (Men In Black II, 25th Hour, Shattered Glass, Sin City)
Beeld: Breedbeeld 16:9 - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands
Genre: komedie
Speelduur: ca. 98 minuten
Te koop vanaf 28 maart 2007

Extra's:
• Trailers
• Clerks 1:
Dante Hicks heeft weer eens echt pech... zijn vrije dag wordt verstoord door die ellendige werkgever, hij moet toch komen werken, zijn favoriete sportwedstrijd is om 14.00 uur, zijn ex trouwt vandaag, zijn nieuwe vriendin wil dat hij gaat studeren en bepaalde ongewenste details over zijn verleden worden tegen hem gebruikt. Dat is nog niet alles, want zijn baas komt hem niet vervangen en de klanten zijn strontvervelend. Zijn vriend Randal, medewerker van een videotheek, baalt nog meer van zijn klotebaan en valt alle klanten van Dante lastig. En dan heb je ook nog die twee excentrieke drugdealers, Jay and Silent Bob, die om de winkel hangen. Dit is geen gewone dag, dit vraagt om maatregelen!
Beeld: Breedbeeld 16:9 Ratio 1.85:1 - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Genre: komedie
Speelduur: ca. 90 minuten
Extra's: Trailers



BRICK
Winnaar Special Jury Prize - Sundance Festival 2005

Het leven is keihard. Zonder vrienden ben je nergens en haal je nooit het maximale uit de mogelijkheden. Zelfs als je gebeld wordt door je ex die in de problemen zit, moet je helpen. Maar wat doe je als zij ineens verdwenen is? Brendan pluist de laatste uren van Emily's ogenschijnlijk onschuldige studentenleven uit en ontdekt dat zij betrokken was bij een uitgebreid crimineel circuit. Langzaam maar zeker zakt ook hij steeds dieper in dit moeras van misdaad en wraak.

Specs:
Regie: Rian Johnson (speelfilmdebuut)
Cast: Joseph Gordon-Levitt (The Juror, Halloween H20, 10 Things I Hate About You), Lukas Haas (TV serie Lost, The Hills Have Eyes)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Genre: thriller
Speelduur: ca. 109 minuten
Te koop vanaf 21 maart 2007

Extra's:
• Trailers



REEFER MADNESS

Reefer Madness is een legendarische film in de Amerikaanse geschiedenis. Niemand weet wie de opdracht heeft gegeven tot dit lachwekkende project. De film werd in 1936 uitgebracht als serieuze propagandafilm over de gevaren van het gebruik van 'de Duivelse Weed', maar door de totaal belachelijke performance werd de film in de jaren zestig een komische klassieker! Op een ouderavond, georganiseerd door Doctor Carroll, worden ouders voorgelicht over het verschrikkelijke gevaar dat marihuana heet. Doctor Carroll vertelt het verhaal van Mae en Jack, twee jonge drugsdealers. Blijkbaar gezonden door de duivel zelf, verleiden ze deplaatselijke jeugd tot het roken van de verboden 'reefer' sigaretten. Hun appartement wordt een poel des verderfs en de levens van dejongeren die zich laten verleiden, worden volledig verwoest. Want de combinatie van jazz en weed zorgt er voor dat ze aan lagerwal raken, volledig doordraaien en zelfs moordneigingen krijgen.

Specs:
Regie: Louis J. Gasnier (Stolen Paradise)
Cast: Dorothy Short (Bullets For Bandits), Dave O'Brien (The Black Coin), Lillian Miles (A Clean Sweep, Baby Daze)
Beeld: Full frame - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Genre: komedie
Speelduur: ca. 65 minuten
Te koop vanaf 21 maart 2007

Extra's:
• Trailers



HAPPY TREE FRIENDS 5: FIFTH GEAR

De Happy Tree Friends zijn terug voor nog meer nieuwe, gemene streken! Ook deze vijfde DVD staat weer vol met filmpjes en meer dan een uur nooit eerder vertoond bonusmateriaal, waaronder audiocommentaar, storyboards en een kijkje achter de schermen. Niet geschikt voor jonge kijkers!

Specificaties:
Regie: Rhode Montijo & Kenn Navarro (Happy Tree Friends 1, 2, 3 en 4)
Te koop vanaf 21 maart 2007



ON VA S'AIMER

Laurent en Camille, een mooi stel met een uiterst relaxed leven in het bruisende Parijs. Dan komt Laurent de beeldschone Elodie tegen en is hij op slag verliefd. Alsof dit nog niet erg genoeg is, blijkt Elodie ook nog eens de nieuwe vriendin te zijn van zijn beste vriend François. Laurent’s rustige leventje staat in één klap compleet op zijn kop en de vraag is dan: wat nu?? Volgt hij zijn eigen gevoel en probeert hij Elodie te verleiden of is de relatie met François en Camille toch belangrijker voor hem? Laat je verrassen door deze sympathieke komedie!

Specificaties:
Regie: Ivan Calberac (Irene)
Cast: Julien Boisselier (Clara Et Moi, Trouble), Alexandra Lamy (Vive La Vie, Brice De Nice), Melanie Doutey (Fair Play)
Speelduur: 97 minuten
Te koop vanaf 7 maart 2007



THE RIVAL

Leven en dood worden slechts gescheiden door een hele dunne lijn... Het gelukkige leven van Alice en George lijkt onverstoorbaar. Als echter een tweede vrouw in hun huis komt wonen, verandert iedereen op slag. Heftige ruzies en haat en nijd zijn aan de orde van de dag. Wat zo simpel en makkelijk leek, loopt uit op een nachtmerrie. Dit soort samenwonen kan namelijk extreem dodelijk zijn...

Specificaties:
Regie: Douglas Jackson (The Perfect Husband, Stranger At The Door
Cast: Tracy Nelson (The Perfect Husband), Linden Ashby (Judgement Day, Facing The Enemy), Barbara Niven (The Perfect Neighbor)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands
Genre: thriller
Speelduur: ca. 90 minuten
Te koop vanaf 7 maart 2007

Extra's:
• Trailers



Uit de 'Legends'-Catalogus van CMG verschijnen in maart de volgende klassiekers bij RCV op DVD, alle voor het eerst volledig in kleur en digitaal geremastered!

LAUREL & HARDY: MARCH OF THE WOODEN SOLDIERS

Gebaseerd op het originele Babes In Toyland schitteren Stan Laurel en Oliver Hardy in deze komische film. Stan en Ollie gaan als werknemers van een speelgoedfabriek de strijd aan met een kwaadaardige machtswellusteling, die 'Speelgoedland' wil veroveren. Dit levert spectaculaire avonturen op met houten soldaatjes, moeder de gans en natuurlijk het geliefde duo Laurel & Hardy.

Specificaties:
Regie: Gus Meins, Charley Rogers (Scatterbrain, The Devils Daughter)
Cast: Stan Laurel (The Flying Deuces), Oliver Hardy (That's My Life), Charlotte Henry (Jungle Menace)
Beeld: Full frame - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Genre: komedie
Speelduur: ca. 77 minuten
Te koop vanaf 28 maart 2007

Extra's:
• Trailers



THINGS TO COME

Things To Come is gebaseerd op het boek The Shape Of Things To Come van de wereldberoemde science fiction-schrijver H.G. Wells (War Of The Worlds, The Timemachine) en ontketende een revolutie in het jaar dat de film werd uitgebracht. De special effects en decors waren hun tijd ver vooruit. In het jaar 1940 begint er een wereldoorlog, die enkele decennia duurt. De aarde is vrijwel volledig verwoest en de overlevenden weten al lang niet meer waardoor de strijd is ontstaan. Als dan ook nog eens een groot gedeelte van de bevolking overlijdt aan een vreemde plaag, lijkt het met de aarde gedaan. Kleine gemeenschappen proberen er het beste van te maken onder middeleeuwse leefomstandigheden. Totdat de bewoners van een klein dorp bezoek krijgen van een mysterieuze man in een hypermoderne vliegmachine. Hij predikt technologie en vooruitgang, maar tegen welke prijs?

Specificaties:
Regie: William Cameron Menzies (Invaders From Mars)
Cast: Raymond Massey (All My Darling Daughters), Edward Chapman (Oscar Wilde, Hide And Seek), Ralph Richardson (Dragonslayer)

Beeld: Full Frame - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Genre: Sci-Fi
Speelduur: ca. 100 minuten
Te koop vanaf 21 maart 2007

Extra's:
• Trailers



CLASSIC HORROR COLLECTION

Vier bijzondere horrorklassiekers samengebracht in een prachtige box!
De box bevat:

Night Of The Living Dead

Als het onder de grond te vol wordt, zullen de doden de aarde bewandelen… Als Johnny en Barbra het graf van hun overleden vader bezoeken, worden zij aangevallen door een mysterieuze man met een lege blik in zijn ogen. Barbra vlucht, maar Johnny's poging om zijn zus te beschermen moet hij met de dood bekopen. Barbra vlucht samen met enkele anderen in een vervallen boerderij en dan blijkt dat een mysterieuze straling de doden tot leven heeft gewekt... en ze hebben honger... honger naar vers mensenvlees. Valt deze nachtmerrie te overleven?

Carnival Of Souls

Als Mary Henry samen met haar vriendinnen op een dag een autorit maakt, verandert haar leven dramatisch. De auto stort van een brug en alle inzittenden lijken om het leven te zijn gekomen. Totdat Mary op wonderbaarlijke wijze uit het water kruipt... Vastbesloten haar leven weer op te pakken neemt zij een baan aan als organiste. Echter, op de meest rare momenten wordt ze geteisterd door duivelse hallucinaties en langzamerhand lijkt ze te veranderen… Of zou de mysterieuze kermis aan de rand van de stad er iets mee te maken hebben...?

House On Haunted Hill

De legendarische Vincent Price speelt de excentrieke miljonair Frederick Logan. Frederick organiseert samen met zijn vrouw een feest in 'The House On Haunted Hill'. Vijf verschillende mensen krijgen 10.000 dollar per persoon als zij één nacht overleven in het akelige huis met een afgrijselijk verleden… Om middernacht worden de deuren gesloten en zijn de bezoekers overgeleverd aan geesten, demonen, moordenaars en andere verschrikkingen…

The Little Shop Of Horrors

De bloemenzaak van Mr Mushnik is geen succes. Mushnik en zijn twee werknemers Seymour en Audrey moeten er alles aan doen om het hoofd boven water te houden. Totdat Seymour een wel hele speciale plant gekweekt heeft, een uniek exemplaar waar honderden mensen op af komen. De bloemenzaak is in een klap enorm succesvol. maar de speciale plant blijkt ook hele speciale wensen te hebben en voedt zich met... bloed en mensenvlees. Seymour moet er voor zorgen dat de plant alles krijgt wat zijn hartje begeert...

Specificaties:
Regie: Corman; Romero; Castle; Harvey (The Undead; The Dark Half; Project X; The Gossip)
Cast: Jack Nicholson (As Good As It Gets, One Flew Over The Cuckoos Nest), Marilyn Eastman (Santa Claws, Houseguest), Vincent Price (The Jackals)

Beeld: Full frame - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0 (House On Haunted Hill, Little Shop Of Horrors, Carnival Of Souls), Dolby Digital 5.1 (Night Of The Living Dead)
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Genre: horror
Speelduur: ca. 319 min.
Te koop vanaf 21 maart 2007

Extra's:
• Trailers