:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Studio 100 >> PERSBERICHT: SPROOKJES STUDIO 100
PERSBERICHT: SPROOKJES STUDIO 100
Bron: Studio 100 - Datum: 2007-03-08 - Geplaatst door: Werner
GLOEDNIEUWE DVD-COLLECTIE
Eindelijk is het zover!

Studio 100 brengt op 7 maart 2007 haar vijf mooiste musicals uit in een heuse Studio 100-sprookjesreeks:

Sneeuwwitje, Pinokkio, De Kleine Zeemeermin (met Kathleen van K3!), Doornroosje (met K3 als de goede feeën) en het waanzinnig populaire De 3 Biggetjes (met K3 als de 3 biggetjes!) dat in 2003 door meer dan 140.000 toeschouwers bijgewoond werd. De musicals komen uit op vijf afzonderlijke DVD's. Doornroosje en De 3 Biggetjes verschijnen in limited edition, met extra CD met hun leukste nummers. Denk maar aan de nummer 1-hits Toveren en De 3 Biggetjes!

DVD DE 3 BIGGETJES
mét gratis CD!

Het verhaal van de musical De 3 Biggetjes begint eigenlijk waar het alom bekende sprookje eindigt: de oude wolf is nog steeds enorm boos en ongelukkig omdat het hem nooit gelukt is de 3 biggetjes te pakken te krijgen... Het begin van een grappig en spannend avontuur met een vleugje romantiek!

Met: Karen, Kristel & Kathleen van K3 als De 3 Biggetjes, Jan Schepens als Willy, Dimitri Verhoeven als Waldo, Peter Thyssen als Wuppert, Dirk Lavrysen als Baltimoor de boze wolf, Door Van Boeckel als Loewie de vos, Daisy Thys als Ganda mama big.

Binnenkort zijn De 3 Biggetjes ook terug 'live' te bewonderen, in een spectaculaire, wervelende show!
Praktische info Musical De 3 Biggetjes:
Hasselt – Ethias Arena
24/03/07 om 14u en 17u
25/03/07 om 11u, 14u en 17u
Antwerpen – Lotto Arena
13/04/07 om 14u en 17u
14/04/2007 om 11u, 14u en 17u
15/04/2007 om 11u en 14u
Tickets en Info via 070-660 330 of via www.studio100.beDVD DE KLEINE ZEEMEERMIN

Het sprookje begint op een mooie dag wanneer bij een plotse, hevige storm het schip van de prins met man en muis vergaat. De Kleine Zeemeermin redt de prins en zingt met haar heldere stem een wondermooi liedje voor hem. Helaas mag ze van haar vader geen contact hebben met mensen en duikt ze net voor de prins weer bij bewustzijn komt terug de zee in. Bij het ontwaken, herinnert de prins zich een wondermooie stem… maar van wie? Dit meisje met haar mooie stem moet zeker zijn bruid worden! De sluwe zeeheks heeft alles gehoord en gezien in haar magische bol en vindt dit dé geschikte gelegenheid om haar lelijke domme dochter aan de man te brengen! De zeeheks bedenkt een vreselijke list en steekt een stokje voor alle romantische gedachten van De Kleine Zeemeermin en haar knappe prins...

Met: Kathleen Aerts als De Kleine Zeemeermin, Kirsten Cools als Zeeheks Anne-Moon, Hetty Feteris als Sanne-Moon, Bart Poulissen als Neptunus, Raymond Kurvers als Guus Garnaal, Joost de Jong als Prins Barend en Dirk Lavrysen als Koning.DVD SNEEUWWITJE

Lang geleden leefden een koning en een koningin. Ze waren heel erg verliefd en kregen een wolk van een dochter. Het prinsesje kreeg de wondermooie naam Sneeuwwitje. Maar de koningin werd erg ziek en stierf. De koning was ontroostbaar. Toch besloot hij na een tijdje opnieuw te trouwen. Het noodlot sloeg echter toe en de koning werd heel ziek. En ook hij stierf. Sneeuwwitje bleef helemaal alleen achter met haar stiefmoeder, een boze en slechte vrouw! Vanaf die dag zwaaide de kwade stiefmoeder, samen met haar toeverlaat en butler Aimé, de scepter in het kille en akelige kasteel. En elke dag vertelde haar geheimzinnige spiegel dat zij, en niemand anders, de mooiste van het land was. Maar op een dag staat het kasteel in rep en roer! Er wordt gepoetst, geboend en gezwoegd! De stiefmoeder heeft immers een knappe, jonge prins uitgenodigd. En ze zal er alles aan doen om met hem te trouwen. Eenmaal haar felbegeerde gast aanklopt, wordt Sneeuwwitje onmiddellijk verbannen naar haar kamertje. Maar wat als de prins en de prinses mekaar toch ontmoeten… Daar had de boze stiefmoeder niet op gerekend!

Met: Sasha Rosen als Sneeuwwitje, Anne Mie Gils als Koningin, Davy Gilles als Prins, Peter Thyssen als Aimé, Mike Edmonds, Andrew Herd, Peter Bonner, Pip Matthews, Maxwell Laird, Nathan Phillips en Dean Whatton als de 7 Dwergen.DVD DOORNROOSJE
mét gratis CD!

Het hele koninkrijk viert feest, want er is eindelijk een prinsesje geboren! Het geluk lacht het lieve meisje toe, ze is de oogappel van het liefdevolle koningspaar én de schat van het volk. Tijdens het grote geboortefeest spreken de drie Goede Feeën elk hun hartenwens uit voor het prinsesje. Maar het feest wordt ruw verstoord door de komst van de Slechte Fee. Die is woedend omdat ze niet werd uitgenodigd op het geboortefeest. Zij doet een heel akelige wens... Het begin van een ongelooflijk live spektakel dat het hele gezin meevoert in een wereld vol fantasie, romantiek en spanning…betoverend mooi!

Met: Karen, Kristel & Kathleen van K3 als De Goede Feeën, Free Souffriau als Doornroosje, Anne Mie Gils als De Slechte Fee, Koen Crucke als Koning Lodewijk, Myriam Bronzwaar als Koningin Isabel, Peter Thyssen als Prins Maurice, Davy Gilles als Jonathan, Michele Tesore als Koning Florent, Kristien Coene als Koningin PrudenceDVD PINOKKIO

Dit is het ontroerende verhaal van Pinokkio, het houten jongetje op zoek naar een hart. Op zijn weg komt Pinokkio langs betoverende plaatsen: van het prachtige Circus tot het adembenemende Luilekkerland. Hij ontmoet ook verrassende figuren: Nina de Ballerina, de Blauwe Fee, Fox en Trot, Grimaldini, Raoul de Circusdirecteur... Het wordt een adembenemende tocht vol verleidingen! Kan Pinokkio deze weerstaan? Zal hij niet teveel liegen, waardoor zijn neus steeds maar langer wordt? Redt hij zijn vader Geppetto uit de buik van de walvis? Wordt hij uiteindelijk een echte jongen van vlees en bloed? Dames en heren, jongens en meisjes! Kom dat zien, kom dat zien!

Met: Ivan Pecnik als Geppetto, Free Souffriau als Nina, Peter Thyssen als Fox & Trot, Paul Donkers als Grimaldini, Dirk Lavrysen als Raoul, Gerdy Swennen als Blauwe Fee en Dries De Vis, Maarten Van Hove en Thomas Van Hulle als Pinokkio.


Recent nieuws van dezelfde bron