:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES OVER TWEEDE WERELDOORLOG
PERSBERICHT: RELEASES OVER TWEEDE WERELDOORLOG
Bron: Just Entertainment - Datum: 2007-03-30 - Geplaatst door: Werner
Nieuwe reeks oorlogsdocumentaires op DVD via Just

Just Entertainment komt dit voorjaar opnieuw met een hele reeks dvd-releases van documentaires over de Tweede Wereldoorlog. Ook deze keer gaat het hoofdzakelijk om titels uit de veelgeprezen catalogus van de Britse omroep BBC.

D-DAY TO BERLIN
Het verhaal van D-Day tot en met de geallieerde overwinning, verteld aan de hand van de indrukwekkende getuigenissen van mensen die er zelf bij waren.

VERZAMELBOX: FORGOTTEN HEROES EN FORGOTTEN VOLUNTEERS
Forgotten Heroes laat Britse en Amerikaanse veteranan uit de marine en burgerscheepvaart aan het woord over hun oorlogservaringen.
Forgotten Volunteers gaat over de 2,5 miljoen Indiërs die tussen 1939 en 1945 het grootste vrijwilliersleger uit de wereldgeschiedenis vormden

BURMA: THE FORGOTTEN WAR
Veteranen uit beide kampen vertellen over één van de meest bloedige episodes van de hele Tweede Wereldeoorlog: de strijd in Birma

HITLER'S MUSEUM
De bizarre omzwervingen van een meesterwerk uit de Europese schilderkunst, als exponent van de grootschalige kunstroof tijdens de Tweede Wereldoorlog.

SECRETS OF WORLD WAR II
Nooit eerder vertelde verhalen over gewone mensen die zich geconfronteerd zagen met de waanzin van de Tweede Wereldoorlog en in actie kwamen.

VERZAMELBOX: VISIONS OF WAR
The World In Flames biedt het complete overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog.
The Story Of Hitler beschrijft hoe Adolf Hitler zich van een bescheiden korporaal ontpopte tot 's werelds meest gehate dictator.
Artillery - The Gods Of War bevat unieke beelden van artillerie in actie op de slagvelden van de Eerste én Tweede Wereldoorlog.
Blitzkrieg is een uniek visueel verslag van de meest dramatische ontwikkeling in de Tweede Wereldoorlog.