:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: HUURRELEASE SUNDAY SEOUL
PERSBERICHT: HUURRELEASE SUNDAY SEOUL
Bron: Fox - Datum: 2007-05-16 - Geplaatst door: Werner
SUNDAY SEOUL
Spanning en humor van topkwaliteit!

Sunday Seoul is een aaneenschakeling van drie fascinerende korte films. Ze vormen een mix van sciencefiction, actie, fantasy en martial arts. Uit deze grappige, verrasende en amusante verhalen blijkt duidelijk de liefde voor het buitengewone van regisseur Park Sung-Hoon

Verhalen
De weerwolf
De scholier Do-Yoon Bong (Tae-gyu Bong) zit midden in de puberteit en zijn jeugdproblemen zijn heel herkenbaar: hij is verliefd op zijn beeldschone klasgenote Ji-Yeon (Eun-ah Ko)., maar maakt geen enkele kans. Opeens verloopt zijn leven heel anders dan verwacht - hij verandert in een meedogenloze weerwolf!

De bezoeker
Een onbekende man (Seong-bin Park) zoekt na pech met zijn auto onderdak bij een nabijgelegen huis en wordt hier binnengelaten door de jonge bewoonster. De man ontpopt zich echter al snel als een psychopatische seriemoordenaar.

De jonge avonturier
De jonge Young-ja komt met de doodskist van zijn vader in een stad aan. Hij vraagt een man genaamd Typhoon (So-yeon Kim) om hem de fijne kneepjes van de martial arts te leren, zodat hij de dood van zijn vader kan wreken. De opleiding is zwaar, maar Typhoons dochter helpt de jongen. Is hij klaar voor zijn wraak?

Sensatiekrant
Sunday Seoul ontleent zijn naam aan een gelijknamig sensatiemagazine uit de jaren zeventig. Het tijdschrijft bracht ranzig nieuws en seksplaatjes. Het anekdotische karakter van een dergelijke publicatie tekent ook de sfeer van de film: afwisselend, verrassend, grappig en snel

Productinformatie huur-dvd
Titel: Sunday Seoul
Genre: Komedie, humor, fantasy, SF
Leeftijd: 16
Lengte: ca. 95 min.
Geluid: Koreaans Dolby Digital 5.1
Beeld: 2.35:1 / 16x9
Menu: Nederlands
Ondertiteling dvd: Nederlands
Verkrijgbaar op huur-dvd vanaf 22 mei

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron