:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: TV-SERIES
PERSBERICHT: TV-SERIES
Bron: Fox - Datum: 2007-08-06 - Geplaatst door: Werner
TV-SERIES PROMOTIE JUNI

Niets op TV deze zomer? Koop een TV-serie op dvd en win een volledig verzorgde reis naar Hollywood! De beste televisieseries tegen de beste voorwaarden op dvd vanaf 20 juni

Een geweldige promotie van de betere televisieseries op dvd in juni, heerlijk om de zomer mee door te komen! Hoezo, niets op TV deze zomer? Geniet van de beste TV-reeksen van vroeger en nu op dvd! Het beste uit alle genres, tegen fantastische promotievoorwaarden! Koop, ontdek, geniet en verzamel!

Nieuwe televisieseries op dvd:
• Fame seizoen 1
• Dharma & Greg seizoen 1
• My Name is Earl seizoen 1
• Addams Family seizoen 1 (originele zwart-wit reeks)
• The Magnificent Seven seizoen 1

Maak nu ook aantrekkelijk kennis met:
• M*A*S*H seizoen 1
• Bones seizoen 1
• Prison Break seizoen 1
• Boston Legal seizoen 1
• The L-Word seizoen 1
• Over There seizoen 1
• NYPD Blue seizoen 1



FAME

Fame is absolute top! Wie wilde er niet naar New York? Deze met een Emmy en Golden Globe onderscheiden televisieserie gaat natuurlijk over het leven van de zeer gevarieerde groep getalenteerde studenten aan de School of the Arts in New York. Een carrière op het podium vergt het uiterste van de jonge artiesten: keihard repeteren, felle concurrentie, afwijzingen en gebruikelijke ups en downs waar iedere tiener mee te maken krijgt! Debbie Allen, de ster en choreografe van de serie, voert de zeer dynamische cast aan bestaande uit Leroy, Danny, Jesse, Chris, Coco en vele anderen. Hun grote droom? Dansen, zingen, musiceren, acteren en maximaal genieten van het leven! Fame, de populaire hitserie uit de jaren '80. Alle oorspronkelijke afleveringen van het explosieve eerste seizoen, compleet met de danssessies en de originele muzieknummers.

Productinformatie koop-dvd:
Titel: Fame Season 1
Releasedatum: 20 juni 2007
Genre: musical / TV-reeks
Leeftijd: AL
Lengte: ca. 730 min.
Geluid: Engels, Frans: mono
Beeld: 4x3 (1.33:1)
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Frans



THE ADDAMS FAMILY

Ze zijn eng en geschift, geheimzinnig en griezelig en nu voor het eerst op dvd! De Addams Family, de afschrikwekkendste familie van Amerika, is nu te zien in haar volle, spookachtige glorie op een dvd met de originele televisieserie, die is gebaseerd op de heerlijk gestoorde fantasie van Charles Addams. Nog nooit zijn vogelspinnen, pijnbanken en grafstenen zo leuk geweest! Ga mee met Gomez, Morticia, oom Fester, Lurch, neef Itt en de rest van het stel en maak je op voor een duivels grappige en spookachtige ervaring. Het is tijd voor een bezoekje aan... de Addams Family!

Productinformatie koop-dvd:
Titel: Addams Family Season 1
Releasedatum: 20 juni 2007
Genre: comedy / TV-reeks
Leeftijd: 6
Lengte: ca. 550 min.
Geluid: Engels, Frans, Spaans: 2.0 mono
Beeld: 4x3 (1,33:1)
Menu: Engels, Frans, Spaans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Frans, Engels, Spaans

Extra's dvd:
• Portret van de Addams Family
• Titelsong karaoke
• Audiocommentaar op diverse afleveringen
• 2 featurettes:
- You Rang, Mr Addams?
- Snap, Snap
• Beeldengalerij
• Originele tekeningen
• Foto's



MY NAME IS EARL

Als je iets slechts doet, komt het je hoe dan ook achterna en zal het je daarna te grazen nemen. Earl (Jason Lee) ondervindt door schade en schande dat dit maar al te vaak waar is. Hij hoopt zijn leven een positieve wending te geven en maakt een lange lijst van daden die hij moet goedmaken, zoals de diefstal van de auto van een éénbenig meisje of het in scène zetten van zijn eigen dood om te voorkomen dat hij op een verschrikkelijke manier door zijn vriendin gedumpt zou worden. My Name Is Earl werd tweemaal voor een Golden Globe genomineerd en won de People's Choice Award in de categorie Favoriete Nieuwe TV-Comedy. Uiterst onconventioneel en verrukkelijk oneerbiedig; de allerbeste nieuwe comedy van het seizoen!

Productinformatie koop-dvd:
Titel: My Name Is Earl Season 1
Releasedatum: 20 juni 2007
Genre: comedy / TV-reeks
Leeftijd: 6
Lengte: ca. 630 min.
Geluid: Engels 5.1 Dolby Digital
Beeld: 16x9 (1,78:1)
Menu: Engels
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels

Extra's dvd:
• Verwijderde scènes
• Audiocommentaar op diverse afleveringen
• Bloopers: Karma is a Funny Thing
• Achter de schermen bij My Name Is Earl:
- Making Things Right
- Exclusief dvd-materiaal: Earl Misadventure - Bad Karma



DHARMA & GREG

Als de vrijzinnige yogadocente Dharma Finkelstein de conservatieve advocaat Greg Montgomery ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Van warme gevoelens is echter allerminst sprake wanneer Dharma's hippieouders en Gregs aristocratische ouders elkaar eindelijk ontmoeten, nadat hun kinderen elkaar het jawoord hebben gegeven in een drive-thru-kapel in Reno. Van vrienden en kennissen horen zij dat het waarschijnlijk beter is om hun huwelijk direct te laten ontbinden en het is dan ook niet verwonderlijk dat het excentrieke stel gaat twijfelen aan de juistheid van hun impulsieve gedrag. Maar al snel blijkt dat echte liefde nergens voor wijkt!

Productinformatie koop-dvd:
Titel: Dharma & Greg Season 1
Releasedatum: 20 juni 2007
Genre: comedy / TV-reeks
Leeftijd: AL
Lengte: ca. 550 min.
Geluid: Engels, Frans: 2.0 stereo
Beeld: 4x3 (1,33:1)
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Frans, Engels

Extra's dvd:
• Audiocommentaar op diverse afleveringen
• 2 featurettes:
- Wanneer werelden botsen: The Dharma & Greg Story
- Fotogalerij



BONES

David Boreanaz (Angel, Buffy The Vampire Slayer) speelt FBI-agent Seeley Booth die zijn krachten bundelt met forensisch antropologe Dr. Temperance "Bones" Brennan (Emily Deschanel) en haar eigenzinnige team van wetenschappers om een reeks verbijsterende en bizarre misdaden op te lossen. Zij vertrouwen hiervoor op hun perfecte instincten en geavanceerde onderzoeksprocedures en -technieken. Elke aflevering bevat een stevige brok spanning, humor.. en romantiek! Bones is geïnspireerd op de boeken van Kathy Reichs, een bestsellerauteur met een forensisch-antropologische achtergrond.



OVER THERE

Van producent Steven Bochco (NYPD Blue, L.A. Law, Hill Street Blues) komt de eerste dramaserie die zich afspeelt in een hedendaagse, aanhoudende oorlog waar de Verenigde Staten bij betrokken zijn. De dappere, intense, indringende en emotionele serie Over There neemt de kijker mee naar de voorste linies van de strijd. De serie onderzoekt het effect van een oorlogssituatie op een Amerikaanse militaire eenheid die voor het eerst naar Irak wordt uitgezonden. Daarnaast belicht de serie de situatie van de familie en vrienden van de militairen.



PRISON BREAK

De meeste mensen zouden er veel voor over hebben om te vertrekken uit de gevangenis, maar Michael Scofield (Wentworth Miller) is er alles aan gelegen om in de gevangenis te komen. Zijn broer Lincoln (Dominic Purcell) is ter dood veroordeeld voor de moord op de broer van de vice-president. Hij blijft volhouden onschuldig te zijn en de enige manier om hem te redden is van binnenuit. Michael laat de blauwdrukken van de gevangenis op zijn lichaam tatoeëren en bedenkt een ingewikkeld vluchtplan. Nadat het hem is gelukt om in dezelfde gevangenis als zijn broer terecht te komen, begint de race tegen de klok. Hij heeft nu al zijn kennis, moed en geluk nodig... net als de hulp van enkele van de meest verwerpelijke en gevaarlijke medegevangenen.



M*A*S*H

Korea, 1950. Het mobiele leger chirurgisch hospitaal (MASH) 4077 is gelegerd in Korea op drie mijl van het front. Met een knipoog gebaseerd op de 'real-life' MASH unit 8055 gaat het verhaal over de dagelijkse routine in het kamp. Naast de chirurgen Pierce en McIntire zijn er de majoors Burns en Houlihan, die een relatie met elkaar hebben, de geestelijke Mulcahy en de communicatieofficier Radar O'Reilly. Klinger loopt in vrouwenkleren rond in de hoop dat hij gek verklaard wordt en naar huis mag. Ervaar nu eindelijk thuis the geweldige humor and hilarische momenten met de artsen en verpleegsters van het 4077ste!



BOSTON LEGAL

Boston Legal speelt zich af op de scheidingslijn tussen drama en komedie en draait rond de gebeurtenissen in het advocatenkantoor Crane, Poole & Schmidt uit Boston. Het eerste seizoen gaat grillig van start met bizarre situaties en de rotzooi wordt alleen maar erger naarmate de seksuele spanning op kantoor tot oververhitting begint te leiden... Wat Boston Legal nog fascinerender maakt, is de vage grens tussen goed en kwaad. De reeks wekt sympathie op voor personages die met regelmatig moreel verwerpelijk bezig zijn. Daarnaast lopen er in Boston Legal een paar achterbakse figuren rond die zich opvallend netjes en vriendelijk gedragen. Kortom: een uit het leven gegrepen rechtbankreeks met complexe karakters, en dat maakt het des te leuker!



NYPD BLUE

Dit is de baanbrekende serie die heel wat stof deed opwaaien en misschien wel de grootste rel in de tv-geschiedenis veroorzaakte toen diverse Amerikaanse televisiestations weigerden de serie uit te zenden. Er kwamen ook klachten van kijkers binnen, maar de meerderheid was enthousiast over de serie die werd gepromoot als eerste tv-serie voor kijkers van 17 jaar of ouder. Na tien jaar heeft NYPD Blue 86 Emmy Award-nominaties en 21 Emmy's in de wacht gesleept. Heb je in het verleden alle commotie gemist? Haal dan nu je kennis op! Ga terug naar 1993 en volg de inspecteurs van het 15e district van de New Yorkse politie tijdens het eerste seizoen van NYPD Blue.



THE MAGNIFICENT SEVEN

De tv-serie The Magnificent Seven is gebaseerd op de gelijknamige speelfilms uit de jaren '60 en '70. Deze klassieker veranderde de western voor altijd en zit vol met memorabele optredens van onder andere Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson, James Coborn en Robert Vaughan. Het verhaal van de serie is grotendeels hetzelfde gebleven, de groep mannen kotm samen opm een onderdrukt dorp te hulp te schieten. Het enige verschil is dat in de serie er meerdere dorpen en situaties voorbij komen in de verschillende afleveringen. Zoals gezegd Michael Biehn, Ron Perlman & Eric Close zetten de mythe voort in deze spectaculaire televisieserie die zich afspeelt in het Wilde Westen! De groep bestaat uit zeven mannen met elk een eigen achtergrond en verleden: een verbitterde revolverheld & huurling, een premiejager, een voormalige slaaf, een goed opgeleide maar overenthousiaste idealist uit het Oosten, een vrouwenversierende cowboy, een oplichter en een voormalige priester die een excentrieke profeet is geworden... De serie kan zich zeker meten met de betere series en met het verschijnen van dit eerste seizoen op dvd hebben de fans en mensen die nog niet bekend zijn met de show nu de kans de afleveringen nog eens op hun gemak te bekijken. De show is een aanrader voor fans van het westerngenre, maar ook voor mensen die houden van sterk geschreven series.



Koop nu één van bovenstaande TV-serie en win een reis naar Hollywood!

Wie één van deze seizoenen koopt, kan meedoen aan een aantrekkelijke online wedstrijd en een dvd of zelfs een reis naar Hollywood winnen! Meespelen is mogelijk door de unieke VIP-code, welke te vinden is op de speciale actiesticker op de dvd-boxen. Vul deze code in op de website: www.unlimitedtv.eu en doe mee!. Hoe vaker je mee doet, hoe groter de kans op het winnen van een dvd en/of kans maakt op de superhoofdprijs: een volledig verzorgde reis naar Hollywood! Tevens geeft de website je toegang tot leuke en coole downloads van je favoriete tv-serie, zoals: screensavers, achtergronden, etc. Mis dit niet deze zomer!

Nu zelfs met €7,50 korting!
In de dvd vinden de kopers daarnaast ook een kortingsleaflet die recht geeft op 7,50 euro korting bij de aankoop van een volgend televisieseizoen op dvd: bereid nu je collectie uit tegen zeer voordelige prijzen. Een niet te missen kans, want kwalitatieve televisieseries op dvd staan garant voor uren en nog eens uren kijkplezier met sterk uitgewerkte personages en zeer interessante plots!

Let op: de actiesticker!
Een lijstje maken om deze geweldige en sterke televisieseries tegen zomerse voorwaarden te pakken te krijgen hoeft niet! Let in de winkel gewoon op de zeer opvallende actiesticker op de verpakking: dan zit je altijd goed!

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron