:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: THE COSBY SHOW SEIZOEN 4
PERSBERICHT: THE COSBY SHOW SEIZOEN 4
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2007-08-14 - Geplaatst door: Werner
THE COSBY SHOW SEIZOEN 4
Het 4de seizoen van The Cosby Show is vanaf 11 september 2007 uit op DVD-box!

We zijn opnieuw in Brooklyn ten huize Huxtable aanbeland waar we de dagelijkse grappige activiteiten van dokter Huxtable, vrouw Claire en hun vijf kinderen meemaken. In Seizoen 4 is Sondra ondertussen gehuwd met de wat naïeve en klungelige Elvin. Theo haalt voortdurend kattenkwaad uit met zijn maat Cockroach en de achtjarige Rudy speelt vaker een centrale rol, wat heel wat hilarische momenten oplevert.

Vijf jaar achtereen, van 1985 tot 1990, stond de TV-serie op nummer 1 en in alle acht seizoenen dat de show door NBC op televisie vertoond werd, stond deze in de top 20. Wereldwijd volgde men het wel en wee van de Huxtables, het succes was gigantisch, hetprogramma brak alle records en overal is de familie even geliefd. Ook nu, in de 21e eeuw, is The Cosby Show nog steeds ongelooflijk populair en nog net zo relevant als in de jaren '80 en '90 van de vorige eeuw toen de serie op televisie te zien was.

Geniet 9 uren lang van de dagelijkse avonturen van de grappigste en gezelligste familie van New York!

De DVD – box van The Cosby Show - seizoen 4, bestaat uit 3 dvd's en is vanaf 11 september verkrijgbaar in de reguliere handel.


Recent nieuws van dezelfde bron