:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: VIVA PIŅATA
PERSBERICHT: VIVA PIŅATA
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2007-08-15 - Geplaatst door: Werner
VIVA PIŅATA
Mega-populaire kinderserie Viva Piņata deel 1 en 2 op 11 september uit op dvd!

Het is altijd feest op Piņata Island! De vrolijke en kleurrlijke Piņata's zijn wereldberoemd als echte feestbeesten. Maar wat niemand weet, is wat er allemaal gebeurt voordat de Piņata's op je feestje verschijnen. Kijk mee naar hun verbazingwekkende stunts en hilarische grappen! Het is pas feest als de Piņata's er zijn!

De serie gaat over een groep vrolijk gekleurde, levende en pratende Piņata's, de poppen die we kennen van de Zuidamerikaanse kinderfeestjes. De Piņata's leven op het mooie Piņata Ieland, en hebben het daar vreselijk naar hun zin. Echter, het gevaar zit er altijd in dat ze erop uit worden gestuurd om een kinderfeestje te bezoeken, en daar zitten sommige Piņata's eigenlijk helemaal niet op te wachten. Want ze weten allemaal wat er gebeurt op zo'n feestje: de kinderen slaan ze met een stok, totdat alle snoepjes eruit vallen! De Piņata's halen dus allerlei toeren uit om te voorkomen dat ze naar een feestje moeten.

Het succesvolle Viva Piņata is gebaseerd op de gelijknamige Xbox360-game en wordt in België uitgezonden door Nickelodeon en behaalt daarmee 100.000 kijkertjes per aflevering.

Viva Piņata deel 1: Feestbeesten
Viva Piņata deel 2: Het Paard Van Troje
Goed voor 60 minuten kijkplezier per dvd.
Vanaf 11 september verkrijgbaar in de reguliere handel.


Recent nieuws van dezelfde bron