:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: VIVA PIÑATA
PERSBERICHT: VIVA PIÑATA
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2007-08-15 - Geplaatst door: Werner
VIVA PIÑATA
Mega-populaire kinderserie Viva Piñata deel 1 en 2 op 11 september uit op dvd!

Het is altijd feest op Piñata Island! De vrolijke en kleurrlijke Piñata's zijn wereldberoemd als echte feestbeesten. Maar wat niemand weet, is wat er allemaal gebeurt voordat de Piñata's op je feestje verschijnen. Kijk mee naar hun verbazingwekkende stunts en hilarische grappen! Het is pas feest als de Piñata's er zijn!

De serie gaat over een groep vrolijk gekleurde, levende en pratende Piñata's, de poppen die we kennen van de Zuidamerikaanse kinderfeestjes. De Piñata's leven op het mooie Piñata Ieland, en hebben het daar vreselijk naar hun zin. Echter, het gevaar zit er altijd in dat ze erop uit worden gestuurd om een kinderfeestje te bezoeken, en daar zitten sommige Piñata's eigenlijk helemaal niet op te wachten. Want ze weten allemaal wat er gebeurt op zo'n feestje: de kinderen slaan ze met een stok, totdat alle snoepjes eruit vallen! De Piñata's halen dus allerlei toeren uit om te voorkomen dat ze naar een feestje moeten.

Het succesvolle Viva Piñata is gebaseerd op de gelijknamige Xbox360-game en wordt in België uitgezonden door Nickelodeon en behaalt daarmee 100.000 kijkertjes per aflevering.

Viva Piñata deel 1: Feestbeesten
Viva Piñata deel 2: Het Paard Van Troje
Goed voor 60 minuten kijkplezier per dvd.
Vanaf 11 september verkrijgbaar in de reguliere handel.


Recent nieuws van dezelfde bron