:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE L-WORD SEIZOEN 3
PERSBERICHT: THE L-WORD SEIZOEN 3
Bron: Fox - Datum: 2007-08-24 - Geplaatst door: Werner
THE L-WORD SEIZOEN 3
Verkrijgbaar in een luxe 4-disc verpakking vanaf 19 september

The L-Word, een creatie van Ilene Chalken, is intelligente en licht provocerende televisie zonder taboes. Dit keer geen clichés maar de meeslepende romantiek en drama om heerlijk van te genieten! Een gewaagde serie voor serie-liefhebbers!

Verhaal
Opwindend. Liberaal. Legendarisch! Alweer het derde seizoen van deze zeer populaire en provocerende dramaserie op dvd. Ervaar en geniet van de complexe, maar sterk verbonden groep vrienden in de lesbische gemeenschap van Los Angeles. Ondanks hun drukke leven proberen ze vat te krijgen op een wereld vol liefde, kinderen, tattoos, families, bruiloften, begrafenissen... Ze hebben het af en toe zelfs over mannen! Dit seizoen bestaat uit 12 sexy en vermakelijke afleveringen, met gastrollen voor Billie Jean King, Rosanna Arquette, Dana Delany en nog vele anderen! Let op, ook seizoen 1 en 2 zijn nog steeds verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs: een ideale kans om je collectie volledig te maken!

Enorme populariteit bij het publiek
De serie heeft in de voorbije seizoenen talloze fans in Nederland en België overtuigd van zijn klasse. Opmerkelijk veel kijkers kopen de serie ook op dvd om deze heerlijk opnieuw te kunnen bekijken wanneer het hen uitkomt. Onder de fans vinden we niet alleen de homo- en lesbische gemeenschap, ook liefhebbers van bijvoorbeeld Friends, Will And Grace en Sex And The City zijn enthousiast over deze serie! De kijkcijfers bevestigen het succes van The L-Word. De reeks haalt een marktaandeel van tien procent, seizoen 3 haalde na vijf uitzendingen reeds 611.600 kijkers per aflevering.

Aantrekkelijke cast
Jennifer Beals liet haar grote klassa al zien in series als Frasier en Law & Order. Ze speelde ook in films als Runaway Jury en Fear Of Flying. Mia Kirshner kennen we uit het vierde seizoen van 24 en Not Another Teen Movie. Liefhebbers van seventiesfilms zullen zeker de naam van Pam Grier in de aftiteling opgemerkt hebben. Deze zwarte actrice werd beroemd met campy producties als Black Mama, White Mama, Foxy Brown en Bucktown. In de jaren negentig speelde ze onder andere mee in Escape From LA en Jackie Brown van Quentin Tarantino.

Productinformatie koopdvd
Titel: The L-Word - seizoen 3
Releasedatum: 19 september 2007
Genre: TV-serie
Leeftijd: 12
Lengte: 660 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Stereo 2.0, Italiaans Stereo 2.0
Beeld: 1.78:1 / 16x9 (widescreen)
Menu: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Frans, Engels, Italiaans

Extra's dvd:
• Fotoboek met tien beelden
• Biografieën: 27 bio-filmfoto's
• Featurettes