:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: THE SHIELD SEIZOEN 4
PERSBERICHT: THE SHIELD SEIZOEN 4
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2007-08-27 - Geplaatst door: Werner
THE SHIELD SEIZOEN 4
Release DVD koop: 20 september 2007
Geheim ingrediŽnt: Glenn Close

Synopsis
Liefhebbers van rauwe actie opgelet! Sony Pictures Home Entertainment presenteert u het vierde seizoen van The Shield. In dit nieuwe seizoen maakt commandant Aceveda plaats voor Glenn Close, de geprezen Hollywood actrice die we kennen van bekende filmklassiekers zoals Dangerous Liaisons. Fans van de serie hoeven niet bang te zijn dat met de komst van een vrouwelijke commandant de serie 'softer' zal worden. De komst van Glenn Close zorgt juist voor een hoop spanningen. En zoals we van Bad Ass Vic Mackey gewend zijn, is het vierde seizoen van The Shield nog bruter. Wij hebben je in ieder geval gewaarschuwd...!

Commandant Aceveda verlaat eindelijk het bureau en wordt opgevolgd door Monica Rawling (Glenn Close). Monica heeft een dubieuze, doch efficiŽnte werkwijze om de straten van Farmington van zijn misdadigers te ontdoen en na een kort moment van scepticisme sluit Vic zich vol bewondering bij haar aan. De nieuwe en indringende koers van het Strike Team wordt op de proef gesteld als het de beruchte drugsbaron Antwon Mitchell (Anthony Anderson) moet verslaan. De macht van Antwon is niet alleen tot diep in de straten voelbaar, zijn terreur reikt zelfs tot binnen het Strike Team... Het Team staat voor de keuze: samenwerken of ten onder gaan.

De rauwe actie en het briljante acteerwerk heeft The Shield vele prijzen opgeleverd, waaronder twee Golden Globes en een Emmy Award. Gevatte dialogen en een onheilspellende sfeer zijn enkele ingrediŽnten die je tijdens het bekijken van het vierde seizoen weer op het puntje van je stoel doen laten zitten. Verzet je dan ook niet tegen de sterke drang om je naar de winkel te haasten... Vanaf 20 september is het spannende vierde seizoen van The Shield verkrijgbaar in een met extra's overladen 4-disc DVD-box.

Regisseur: Diverse regisseurs per aflevering
Acteurs: Michael Chiklis (Fantastic Four, 4: Rise Of The Silver Surfer), Glenn Close (Air Force One, Fatal Attraction, Dangerous Liaisons, 101 DalmatiŽrs), Benito Martinez (Saw, Million Dollar Baby, Romeo And Juliet, Outbreak), Walton Goggins (CSI, The Bourne Identity, The Architect, Joy Ride)
Genre: Actie

Extra op DVD:
ē Ruim 40 verwijderde scŤnes met optioneel audiocommentaar
ē "Under the Skin": 11 making of-documentaires
ē Trailers: "Walking Tall: The Payback", "Perfect Stranger" en "Vacancy"

UIT HET ARCHIEF