:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: NIGHT AT THE MUSEUM
PERSBERICHT: NIGHT AT THE MUSEUM
Bron: Fox - Datum: 2007-09-08 - Geplaatst door: Werner
NIGHT AT THE MUSEUM
Hilarische familiefilm met schitterende cast
Verkrijgbaar op dvd vanaf 2 september

Night At The Museum is een geweldige avonturenfilm voor de hele familie, boordevol hilarische en spannende momenten. Een hele reeks topacteurs garandeert kijkers van alle leeftijden ontspannen filmplezier van de bovenste plank.

Topacteurs en regie
Ben Stiller (Meet The Parents, There's Something About Mary) zet zjn beste beentje voor in deze sprankelende famliekomedie. Zijn nerveus-manische karakter bereikt een hoogtepunt in de scène waarin hij een aapje billenkoek geeft - een onbetaalbaar moment in de film. Een andere grote naam in de cast is Robin Williams (Mrs. Doubtfire, Jumanji), een steracteur die ook buiten het komische genre zijn strepen verdiend heeft (One Hour Photo, Insomnia). Ricky Gervais, crème de la crème van de Britse komedie en welbekend van de alom geprezen tv-reeks The Office, is perfect gecast voor zijn rol als de zelfingenomen museumdirecteur. Andere beknde gezichten in de cast zijn de éminence grise Mickey Rooney (Babe), Owen Wilson (Meet The Parents, Wedding Crashers) en Dick Van Dyke (Mary Poppins)

Zoo en 20th Century Fox Home Entertainment bieden kids een exclusieve zoonacht!
Skeletten, reptielen, oude gebouwen... ze zien er nog veel akeliger uit als het donker wordt! Vijftig kinderen kunnen in de nacht van 29 op 30 september in de Antwerpse Zoo blijven slapen, een unieke locatie met museumgebouwen voor onder andere natuurhistorische collecties! Een spannend spel en bezoeken aan de Darwinzaal, het reptielengebouw, de Egyptische tempel, het rariteitenkabinet, enzovoort, staan allemaal op het programma. Laat ze beleven hoe de lange schaduwen van supergrote skeletten voor een onvergetelijke ervaring zorgen! En uiteraard, in voorvertoning, wordt er die avond ook gekeken naar de dvd van Night At The Museum. Een ontbijtparty de volgende ochtend maakt deze nacht tot een evenement waar ze nog over zullen napraten!

Deze spannende Zoonacht is een samenwerking van de Zoo en 20th Century Fox Home Entertainment. Nickelodeon is exclusieve mediapartner van dit event en meedoen kan enkel door in september naar de wedstrijdspot op Nickelodeon te kijken en de vraag te beantwoorden via www.nickelodeon.be. En - wie weet - vind je het antwoord wel in de Zoo of op de zoosite www.zooantwerpen.be

Het verhaal
In het waanzinnige avontuur Night At The Museum is Larry Daley (Ben Stiller) een gescheiden vader die zijn baantjes niet langer dan een week kan vasthouden. Als hij met enige tegenzin een baan als nachtwaker in het Historisch Museum accepteert, kan hij zijn ogen niet geloven: alles in het museum komt 's nachts tot leven! Larry zal zijn best moeten doen om de samenzwering binnen het museum op te lossen om ervoor te zorgen dat de deuren niet voorgoed zullen sluiten, terwijl hij wordt opgehouden door het aapje Dexter en de rondrennende skelet T-Rex.

Het script van de hand van Ben Garant en Thomas Lennon is gïnspireerd op het gelijknamige boek van Milan Trenc. Voor de uitstekende regie tekende Shawn Levy, bekend van Cheaper By The Dozen en de remake van The Pink Panther.

Klinkend succes in de Benelux
In de Benelux liet de film met bijna vijf miljoen euro een uitstekend resultaat aan het box office optekenen. Voor de dvd-release vallen evenzeer prima resultaten te verwachten: dit is een ideale film voor de hele familie die het meer dan uitstekend zal doen in de feestperiode.

Productinformatie
Huur-dvd
Titel: Night At The Museum
Releasedatum: 25 september 2007
Genre: Actie, avontuur, familie, komedie
Leeftijd: 6
Lengte: ca. 102 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Menu: Engels
Ondertiteling dvd: Engels, Nederlands

Koop-dvd
Titel: Night At The Museum
Releasedatum: 26 september 2007
Genre: Actie, avontuur, familie, komedie
Leeftijd: 6
Lengte: ca. 102 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1
Menu: Engels, Nederlands
Ondertiteling dvd: Engels, Nederlands

Extra's dvd:
• Audiocommentaar van de regisseur
• 8 verwijderde en verlengde scènes
• Bloopers
• Apenstreken
• Rexy's bottenboel

Blu-Ray
Titel: Night At The Museum
Releasedatum: 24 oktober 2007
Genre: Actie, avontuur, familie, komedie
Leeftijd: 6
Lengte: ca. 102 min.
Geluid: Engels DTS-HD 5.1, Frans DTS 5.1
Menu: Engels, Nederlands, Frans
Ondertiteling dvd: Engels, Nederlands, Frans

Extra's dvd: (enkel koop)
• Trailer Ice Age 2
• Trailer League Of Extraordinary Gentlemen
• Trailer Night At The Museum
• Trailer X-Men 3 The Last Stand


Recent nieuws van dezelfde bron