:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2007
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2007
Bron: Universal - Datum: 2007-09-13 - Geplaatst door: Werner
HEROES - SEASON 1
A soul-deep sense of humanity grounds "Heroes." - Newsday

7 dvd's
Beeld: 1.78:1 - 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
http://www.heroesthedvd.com
Release: 18 oktober
Genre: fantasy, actie
Duur: 1010'
18 oktober op dvd

Fenomeen

Ontdek met dit eerste seizoen van Heroes hét tv-fenomeen dat over de hele wereld talloze kijkers voor de buis gekluisterd hield! Spanning, mysteries en onverwachte plotwendingen houden je op het puntje van je stoel in deze serie die de avonturen van doodgewone mensen op verschillende continenten volgt. Op het eerste gezicht hebben deze individuen niets met elkaar te maken maar ze ontdekken dat ze over bijzondere krachten beschikken. Terwijl ze zich verzoenen met hun unieke vaardigheden, zullen hun moeilijke beslissingen een invloed hebben op de toekomst van hun omgeving... en van de wereld. Volg hun heroïsche trip op deze zeven dvd's boordevol boeiend en onthullend bonusmateriaal, met de nooit eerder vertoonde pilotaflevering van de bedenker van de reeks Tim Kring.

Dé tv-hit van 2007!

Heroes seizoen 1 - Een heldencast

Niki Sanders (Ali Larter)
Moeder van Micah. Alter ego om ù tegen te zeggen.

Matt Parkman (Greg Grunberg)
Politieagent. Kan gedachten lezen.

Claire Bennet (Hayden Pannettiere)
Cheerleader. Onkwetsbaar.

DL Hawkins (Leonard Roberts)
Vader van Micah. Kan dwars door muren lopen.

Hiro Nakamura (Masi Oka)
Computerprogrammeur. Kan tijd en ruimte ombuigen.

Peter Petrelli (Milo Ventimiglia)
Verpleger. Broer van Nathan. Neemt talenten van andere Heroes over in hun nabijheid.

Micah Sanders (Noah Gray-Cabey)
Hoogbegaafde zoon van Niki en DL. Kan elektronische toestellen beïnvloeden.

Isaac Mendez (Santiago Cabrera)
Kunstenaar en heroïneverslaafde. Kan de toekomst schilderen.

Mohinder Suresh (Sendhil Ramamurthy)
Geneticus. Zet het onderzoek van zijn vermoorde vader verder.

Tawny Cypress (Simone Deveaux)
Galerijhoudster. Haar "kracht" is dat ze Peter als enige gelooft.

Nathan Petrelli (Adrian Pasdar)
Politicus. Broer van Peter. Kan vliegen.

We could be heroes...
Gewone mensen met buitengewone krachten, die elkaar nog nooit ontmoet hebben, moeten samenwerken om de wereld van de ondergang te redden. Dat is in een notendop de premisse van het eerste, waanzinnig succesvolle seizoen van Heroes. Met acht nominaties voor een Emmy Award waaronder Beste Dramareeks en Beste Mannelijke Bijrol in een Dramareeks (Masi Oka), is Heroes met voorsprong de meest bejubelde en verslavende tv-reeks van het seizoen 2006-2007 gebleken. Bedacht door Tim Kring (Providence, Crossing Jordan), drijft de reeks op de sublieme acteerprestaties van een buitengewone acteursensemble met o.a. Sendhil Ramamurthy (Blind Guy Driving), Milo Ventimiglia (Gilmore Girls), Adrian Pasdar (Judging Amy), Hayden Panettiere (Bring It On: All Or Nothing), Ali Larter (Final Destination), Noah Gray-Cabey, (My Wife & Kids), Leonard Roberts (Smallville), Santiago Cabrera (Empire), Tawny Cypress (NBC's Third Watch), Greg Grunberg (Alias), Masi Oka, (NBC's Scrubs), Jack Coleman (Dynasty), James Kyson Lee (NBC's Las Vegas), Zachary Quinto (24), Ashley Crow (NBC's American Dreams), Cristine Rose (NBC's Friends), Jimmy Jean-Louis (Monster-in-Law), Eric Roberts (Less Than Perfect) en Malcolm McDowall (Entourage).

Zinderende intriges, een meeslepende mythologie en ongebreidelde fantasie maken van NBC's epische drama het must see event van het jaar. Door Entertainment Weekly de hemel ingeprezen voor zijn "stuwende en verrassend emotioneel geladen vertelstijl", sleepte Heroes ook de People's Choice Award voor Favoriete Nieuwe Dramareeks en een Golden Globe-nominatie voor Beste Dramareeks van 2007 in de wacht, nog voor het seizoen volledig uitgezonden was.

Must see
De boxset bestaat uit zeven dvd's, en bevat een lawine aan extra's, waaronder vijf documentaires, meer dan 50 deleted scenes, de nog nooit eerder uitgezonden versie die Tim Kring maakte van de pilotaflevering, en nog veel meer.

De extra's
• 50 Deleted Scenes
• Niet-vertoonde Pilotaflevering
The Tim Kring Cut met Audiocommentaar – de originele, 73 minuten lange, nooit eerder vertoonde, uitgebreide pilotaflevering zoals Tim Kring, bedenker van Heroes, hem eerst voorzien had, met een nooit eerder vertoond personage.
• The Making of Heroes
Van concept tot popcultureel fenomeen, een blik achter de schermen van de hipste nieuwe tv-serie van het moment.
• Special Effects
De geheimen achter de oogverblindende speciale effecten die de Heroes hun waanzinnige krachten verlenen.
• The Stunts
Een blik achter de schermen van de ijzingwekkende stunts uit de reeks.
• Mind Reader
Matt Parkmans talent om gedachten te lezen onthullen je innerlijke Hero door middel van een paar simpele tests.
• Profile of Artist Tim Sale
Een kennismaking met de striptekenaar (Spiderman, Batman, Daredevil) die bekroond werd met de Eisner Award en die veel van het door Manga beïnvloede artwork voor de reeks tekende.
• The Score
In de coulissen met Wendy Melvin en Lisa Coleman (bekend van I>The Revolution, ooit backing band van Prince), terwijl ze aan hun met een ASCAP Award bekroonde soundtrack voor de reeks werken.

Synopsis
Mohinder Suresh (Sendhil Ramamurthy), professor genetica in Chennai, doet, bij het doornemen van de aantekeningen van zijn overleden vader, een verbijsterende ontdekking. Een op het eerste gezicht totaal willekeurig groepje mensen ontwikkelt – los van elkaar en verspreid over de hele wereld – verbazingwekkende superkrachten. Er is de aan heroïne verslaafde kunstenaar (Santiago Cabrera) die de toekomst kan schilderen en de ambitieuze politicus (Adrian Pasdar) die kan vliegen. Er is een New Yorkse politieagent die de gedachten van anderen hoort (Greg Grunberg) en een Japanse computerprogrammeur (Masi Oka) die het tijd-ruimtecontinuüm kan vervormen. En het lijkt erop alsof deze gloednieuwe Heroes een gedeelde lotsbestemming hebben. Tim Kring (Crossing Jordan), bedenker van de reeks, creëerde
een complex nieuw universum boordevol verborgen aanwijzingen, adembenemende plotwendingen en beklijvende raadsels om het meeslepende en hoogst originele verhaal te vertellen van gewone mensen die met hun onverklaarbare superkrachten moeten leren omgaan. In de hoofdrollen herkent u onder andere Milo Ventimiglia, Hayden Panettiere, Ali Larter, Noah Gray-Cabey, Leonard Roberts, Tawny Cypress en Jack Coleman. De dvd-box van Heroes: Season 1 zit bovendien volgestouwd met speciale extra's die de kijker een blik gunnen achter de schermen van deze gelaagd en fascinerende tv-serie. Herontdek deze spannende reeks of laat je voor het eerst meevoeren naar de wondere wereld van Heroes met de release van het eerste
seizoen op dvd.WILL & GRACE SEIZOEN 7

Seizoen 7 begint met de naweeën van Leo's overspel. Grace heeft hem laten zitten en is met zowat al hun bezittingen opnieuw bij Will ingetrokken. Karens huwelijk met Lyle (John Cleese) overleefde de receptie niet en ze bracht haar huwelijksnacht door in het casino. Jack woont een praatgroep over homotelevisie bij en wordt prompt aangenomen als co-directeur nieuwe programma's bij "Out TV". Voor Will loopt alles van een leien liefdesdakje met Vince (Bobby Cannavale) ondanks stoorzenders als Grace en Nadine, de beste vriendin van Vince (Kristin Davis). Grace, daarentegen, heeft minder geluk in de liefde. Met Valentijn in aantocht probeert ze al het melige gezemel van de wenskaartjes te mijden als de pest, maar haar romantische drang doet haar uiteindelijk in de armen van de vijand belanden: Nick (Ed Burns) schrijver van wenskaartspreuken.

Release: 18 oktober
Genre: sitcom
Duur: 4 dvd's
Beeld: 16:9
Audio: Engels stereo 2.0


WITTEKERKE SEIZOEN 4

D&D productions begon samen met VTM in 1993 met een nieuwe tv reeks. De reeks zou gaan over de bewoners van het kuststadje Wittekerke. Er waren slechts 37 afleveringen gepland maar door het succes van de serie loopt de reeks al 13 seizoenen. De reeks was in het begin gebaseerd op de Australische serie E-street. Ondertussen heeft Wittekerke het aantal Australische afleveringen ver overschreden en vaart de reeks een volledig eigen onafhankelijke Vlaamse koers.Over het complete vierde seizoen, dat binnenkort in een dvd-box verschijnt, leest u op deze website heel wat meer.

Release: 18 oktoberDE KOTMADAM SEIZOEN 7 & 8

Jeanne Piens (Katrien Devos) is met voorsprong de bekendste kotmadam van Vlaanderen. Zonder twijfel is zij ook de leukste en de grappigste. Al sinds 30 december 1991 of al meer dan 225 afleveringen lang staat zij samen met haar echtgenoot Jef (Mark Verstraete), huisvriend Odilon (Odilon Mortier) en de bonte bende studenten garant voor pure feelgood en lachplezier voor het hele gezin. Over het fenomeen van De Kotmadam, waarvan seizoen 7 en 8 binnenkort op dvd verschijnen, vindt u hier heel wat extra informatie.

Release: 18 oktoberMURDER SHE WROTE SEIZOEN 6

Voor haar vertolking van de schrijfster-annex-detective Jessica Fletcher werd Angela Lansbury bekroond met een Golden Globe. Met haar bekende flair lost ze mysteries en moordzaken op die haar van haar charmante thuishaven Cabot Cove naar alle hoeken van de wereld brengen. Naast exclusieve interviews met Angela Lansbury, haar gasten en leden van de filmploeg, bevat deze vijfdelige dvd-box enkele van de beste afleveringen uit de reeks. Daarin krijgt de spitsvondige speurneus het onder andere aan de stok met internationale spionnen, misdaad in de hoogste kringen en huurlingen van het laagste allooi. Seizoen Zes van Murder, She Wrote sleepte vier Primetime Emmy en twee Golden Globenominaties in de wacht en werd door pers en publiek de hemel ingeprezen. De hoogste tijd, dus, voor een terugkeer naar de plaats delict!

Release: 18 oktober
Genre: misdaad
Duur: 22 afleveringen
Beeld: 4:3
Geluid: Engels monoTHE ULTIMATE UNIVERSAL SELECTION WAVE 3

Met The Ultimate Universal Selection biedt Universal Pictures de consument de gelegenheid om kwaliteitsfilms te kopen tegen een spectaculaire prijs. Door het herkenbare artwork ogen titels uit de UUS bovendien erg mooi in de kast van een verzamelaar. Binnen de UUS worden drie categorieën van films aangeboden, herkenbaar aan de kleur van het artwork. Zo omvat de derde wave een 58-tal titels, van recente publieksfavorieten tot absolute cultklassiekers, o.a.:
• Sophie's Choice
• Red Sun
• The Chronicles Of Riddick
• Little Fish
• The Wiz
• Frankenstein
• The Thing
• Scarface
• Sleepers
• Saw 2
• The Blues Brothers
• In The Name Of The Father
• The Holiday
• Jarhead S.E.
• What Dreams May Come
• Van Helsing S.E.
• A Foreign Affair
• Children Of Men
• An American Haunting
• Shouf Shouf Habibi!
• Barton Fink
• Adaptation
• Animal House
– The Graduate
• Where The Truth Lies...

Release: 11 oktober
Genre: diversTHE HOAX

The Hoax is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van schrijver Clifford Irving, een pathologische leugenaar en mooiprater. Het jaar is 1971. Irving (Richard Gere) is er al in geen jaren in geslaagd om een succesvol boek te schrijven. Ten einde raad en de wanhoop nabij overtuigt hij zijn uitgever – en later ook zichzelf – ervan dat hij de geknipte man is om de officiële biografie van de befaamde miljardair-kluizenaar Howard Hughes te pennen. Van zijn vertrouwelijke band met Hughes is uiteraard geen letter waar. Wat begint als een uitweg voor een auteur op het randje van de vergetelheid, eindigt in een schandaal met vertakkingen tot in het Witte Huis.

Release: 11 oktober
Genre: drama, thriller
Met: Richard Gere, Alfred Molina, Marcia Gay Harden, Julie Delpy, Hope Davis
Regie: Lasse Hallstrom
Duur: 111'
Beeld: 16:9 anamorf
Audio: Engels 2.0, 5.1, DTS

Extra's:
• Interviews
• B-RollMAGICIANS

Boezemvrienden Harry (David Mitchell) en Karl (Robert Webb) vormen het beste goochelduo van het land. Na een verschrikkelijke fout tijdens een "guillotine act", is zowel hun vriendschap als carrière over. Omdat Harry al z'n geluk verspeeld heeft en helemaal blut is, zet hij zijn zinnen op het winnen van het prijzengeld dat wordt uitgeloofd aan de winnaar van de prestigieuze "International Magic Shield" wedstrijd. Maar om deze wedstrijd te winnen zal hij het op moeten nemen tegen 's werelds vreemdste goochelaars - inclusief zijn grootste rivaal Karl. Kunnen nieuwe trucs en een nieuwe assistente Harry helpen te overwinnen? Een nieuwe comedy van de makers van 'Peep Show'.

Release: 18 oktober
Genre: komedie
Duur: 85 min.
Beeld: 2.35:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Extra's:
• Filmcommentaar
• Deleted Scenes
• De trucs belicht: Making of Magicians
• Magicians videodagboek
• My Space Competition