:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: EPIC MOVIE
PERSBERICHT: EPIC MOVIE
Bron: Fox - Datum: 2007-09-29 - Geplaatst door: Werner
EPIC MOVIE
Verkrijgbaar op dvd vanaf 17 oktober

Epic Movie is de krankzinnigste komedie van het jaar! Deze dolgekke satire steekt de draak met alle blockbusters! Zet je schrap voor een portie heerlijk ongecompliceerde humor!

Het verhaal
Je favoriete karakters uit Hollywoods grootste blockbusters worden op een hilarische manier op de hak genomen in deze ongecensureerde versie van Epic Movie! Het avontuur begint als vier weeskunderen uit vier verschilende films, proberen te ontsnappen uit een bizarre chocoladefabriek. Hun weg leidt naar Gnarnia, een magische wereld van nepsneeuw en tovenarij. Hierbij volgenn de grappen van onze helden elkaar in hoog tempo op. Om te kunnen overleven, moeten Lucy, Peter, Susan en Edward samenweken met piraten, tovenaars en zelfs een wijze geile leeuw, om de White Bitch te kunnen verslaan.

Sterke cast met Carmen Electra
Hoofdacteurs Kal Penn (24, Law And Order) en Adam Campbell zetten sterke vertolkingen neer, net als Jennifer Coolidge (Legally Blonde, American Pie) em Jayma Mays (Heroes, Blind Dating). De welbekende sexy Carmen Electra (Scary Movie, Dirty Love) is eveneens van de partij. In het begin van de jaren negentig kwam Electra onder de aandacht door haar samenwerking met Prince. In 1992 verscheen haar singel 'Get on up' in de hitlijsten. Daarna werd ze gastvrouw van een MTV-programma. Ook leuk: David Carradine - bekend van onder andere Kill Bill en de klassieke tv-serie Kung Fu speelt de rol van een museumdirecteur.

Swingende muziek
Epic Movie laat zich opmerken door een sterke soundtrack met werk van Ed Shearmur, componist van Miss Congeniality, Charlie's Angels, Sky Captain And The World Of Tomorrow. Voor Epic Movie bewerkte hij de bekende thema's van een aantal hedendaagse kaskrakers die in de film op de hak worden genomen.

Productinformatie
Titel: Epic Movie
Releasedatum: 16 oktober (huur), 17 oktober (koop)
Genbre: avontuur / komedie
Lengte: ca. 89 min.
Geluid: Engels 5.1 DTS, Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: 16x9 / 1.85:1
Menu: Nederlands, Engels
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels

Extra's: (alleen koop)
• Audiocommentaar van de schrijvers en regisseurs
• Losse flodders
• Gratis en voor niets
• Iedereen is gek op de bever
• Het maken van de video: Luie Piratendag
• Verwijderde scθnes
• Alternatief einde
• 5 featurettes

UIT HET ARCHIEF