:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: DECK THE HALLS
PERSBERICHT: DECK THE HALLS
Bron: Fox - Datum: 2007-11-09 - Geplaatst door: Werner
DECK THE HALLS
Heerlijke familiekomedie met Danny DeVito en Matthew Broderick
Berkrijgbaar op koop-dvd vanaf 4 december

Deck The Halls is een hilarische kerstfilm voor het hele gezin, met sterren als Dany DeVito en Matthew Broderick in de hoofdrollen. Knipperende kerstverlichting, een dik sneeuwtapijt en een gigantische dosis kerst-stress zorgen voor dolgekke situaties!

Het verhaal
Steve (Matthew Broderick), een nette huisvader, is een echte liefhebber van Kerstmis. Zijn nieuwe buurman Buddy (Danny DeVito), is zijn absolute tegenpool. Beiden zouden ze graag de mooiste kerstversiering van de buurt willen hebben. Buddy's grote wens is een huis met zoveel kerstlichtjes dat het zichtbaar is vanuit de ruimte. Wanneer het huis van Buddy straalt als nooit tevoren, verandert het georganiseerde leventje van Steve in een complete chaos en besluit hij actie te ondernemen...

Topacteurs
Danny DeVito staat als komisch acteur op een eenzame hoogte. Hij zorgde voor onvergetelijke vertolkingen in klassiekers als Romancing The Stone, Tin Men, Twins, The War Of The Roses, Get Shorty en Heist. Maar ook in drama als One Flew Over The Cuckoo's Nest maakte hij als Mr. Martini grote indruk aan de zijde van Jack Nicholson. Matthew Broderick kennen we als hoofdacteur uit Ferris Bueller's Day Off, een zeer succesvolle komedie uit 1986. Over de jaren verwierf Broderick een sterstatus met vertolkingen in films als Biloxi Blues, The Cable Guy, The Stepford Wives en Torch Song Trilogy. Ook Kristin Davis bewijst opnieuw haar talent als de vrouw van Matthew Broderick in Deck The Halls. Voor haar rol in de populaire serie Sex And The City won ze verschillende awards en werd ze genomineerd voor een Emmy en een Golden Globe.

Productinformatie
Releasedatum: huur 4 december 2007, koop 5 december 2007
Genre: comedy, familie
Leeftijd: 6
Lengte: ca. 89 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 16x9 LB 1.85:1
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Frans

Extra's dvd:
• Audiocommentaar van de regisseur en Danny DeVito
• Cast interview
• 3 verwijderde scènes
• 41 bloopers


Recent nieuws van dezelfde bron