:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: PARADIJSVOGELS SEIZOEN 3
PERSBERICHT: PARADIJSVOGELS SEIZOEN 3
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2007-11-22 - Geplaatst door: Werner
DE PARADIJSVOGELS SEIZOEN 3
Vanaf 4 december is het derde seizoen van De Paradijsvogels verkrijgbaar op vierdelige dvd - box!

Ook in dit derde seizoen spelen zich grote en kleine drama's af in het dorpje Leidonck. Langzaam evolueren ze tot een hoogtepunt! Rozeke (Linda Lepomme), de dochter van Rietje (Jef Burm) staat op het punt van te bevallen. Burgemeester Hyppoliet (Aex Wilequet) wil na 24 jaar zijn ambt van burgemeester neerleggen, maar wie moet zijn opvolger worden? Ook moet het dorp afscheid nemen van de oude zieke pastoor (Marc Leemans). Maar de nieuwe kapelaan is een eigenwijs, nieuwsgierig ventje. De bewoners moeten erg aan hem wennen!

Bijna 30 jaar geleden (op 31 december 1979) zond de BRT de eerste aflevering uit van Paradijsvogels, een tragikomisch feuilleton naar het werk van toneelschrijver Gaston Martens (1883 – 1967). De reeks situeert zich in de tweede helft van de jaren '20 van de vorige eeuw in Leydonck-Waterland, een fictief dorp aan de Leie. Het centrale thema in Paradijsvogels is het dagelijkse leven van gewone Vlaamse mensen: simpele, wat karikaturale volksfiguren, wier levensritme bepaald wordt door het geloof, het werk, het café, het geld en natuurlijk de liefde.

Na het succes van de eerste en tweede seizoen, is nu ook het derde en laatste seizoen uit de zeer populaire televisieserie Paradijsvogels verkrijgbaar op een vierdelige dvd-box! De dvd-box Paradijsvogels is vanaf 4 december 2007 verkrijgbaar in de reguliere handel.


Recent nieuws van dezelfde bron