:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2008
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2008
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2007-12-18 - Geplaatst door: Werner
ARE WE DONE YET?
Liefde is een werkwoord. Dat het zo hard werken is, had Nick echter niet verwacht...

Synopsis
Sony Pictures Home Entertainment zet het nieuwe jaar in met een hilarische komedie. In Are We Done Yet? nemen we de draad op van het succesvolle Are We There Yet?. De gezworen vrijgezel Nick Persons (Ice Cube) heeft een einde gemaakt aan zijn oude leventje en is getrouwd met de liefde van zijn leven Suzanne (Nia Long). Nick komt er al snel achter dat zijn vrijgezellenflatje te klein is voor hem, Suzanne en haar twee kinderen. Met een nieuwe baby op komst, besluit hij samen met zijn vrouw en kinderen een mooi huis te kopen op het platteland. Dit droomhuis wordt een ware nachtmerrie als het stukje bij beetje uit elkaar valt. Nick trekt de stoute werkschoenen aan en begint zelf te klussen: met alle gevolgen van dien. Ook de twijfelachtige hulp van aannemer Chuck met zijn zeer onorthodoxe werkmethodes lijkt niet het beoogde effect te hebben... Of het nieuwe gezinnetje dit 'rustiek' stulpje ooit kan omtoveren tot een woonbaar huis blijft de vraag. Nick ontdekt echter dat hij niet alleen aan deze 'fixer-upper', maar ook aan de band met zijn vrouw en kinderen moet werken.

Are We Done Yet? is een hartverwarmende komedie voor de hele familie. Ook de extra's onder andere documentaires, bloopers en 'The Are We Done Yet Film Quiz' doen beroep op de lachspieren. Haal deze feelgood prent vanaf 17 januari in huis op DVD of Blu-ray en je zal het dak boven je hoofd plots veel meer waarderen!

Regisseur: Steve Carr
Acteurs: Ice Cube (Are We There Yet?, XxX: The Next Level), Nia Long (Are We There Yet?, Premonition, Big Momma's House 2), John C. Mcginley (Living High, Wild Hogs, Tv-Serie Scrubs)
Genre: Komedie
Release DVD koop: 17 januari 2008
Release DVD Blu-Ray: 17 januari 2008

Extra op DVD

Documentaires: "KIDding Around On Set: Making Are We Done Yet?" en "Chuck Mitchell, Jr.: Jack of All Trades"
Bloopers
The Are We Done Yet Film Quiz
TrailersHuur en koop-releases januari 2008

10 januari:
Candy Stripers

15 januari:
* Daddy Day Camp
* Freshman Orientation

17 januari:
The Condemned

29 januari:
* Missionary Man
* The Brothers Solomon