:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: FOUT OP FC DE KAMPIOENEN SEIZOEN 17
NIEUWSBERICHT: FOUT OP FC DE KAMPIOENEN SEIZOEN 17
Bron: DVD Info - Datum: 2008-04-01 - Geplaatst door: Werner
Update 9/3/2008: En van onze attente lezers meldde ons, en we kunnen het uit tweede hand absoluut bevestigen, dat er een fout staat op het nieuwste seizoen van FC De Kampioenen seizoen 17. De aflevering nummer 5, Love Boat, mist een stuk van ongeveer vijf minuten op het einde. We zullen trachten de distributeur te bereiken om te horen of en hoe de eventueel al aangekochte schijfjes kunnen worden teruggenomen.

Update 10/3/2008, 13u: Distributeur EIC heeft het probleem intussen onderkend, en werkt aan een oplossing. Ze hebben beloofd ons op de hoogte te houden, dus zodra we iets horen, verneemt U het van ons onmiddellijk.

Update 31/3/2008, 23u: We hebben vandaag en juiste disc aangegregen waarin aflevering 5 wel voluit staat. Naar het schijnt is een deel van de schijfjes in de winkel al gewisseld. De juiste van de foute herkennen is een beetje tricky, maar niet onmogelijk. De bedruke kanten verschillen namelijk niet, het is op de onbedrukte kant dat je moet wezen. Je vraagt aan de winkel om de cijfers op de binnenring van disc 2 te mogen bekijken. In het plexiglas tussen de ring tussen de witte beschermingsring en de beschreven ring staat een boodschap gegraveerd. Is deze GZ Renovo film en de twee cijfers U31811 en U31812 dan is uw disc in orde.
Is deze echter GZ Renovo film en de twee cijfers U21427 en U21428 dan hebt U foutieve discs, en moet U ze inruilen. In eerste instantie kan dat in de winkel waar U ze gekocht hebt. Ik ben op dit ogenblik nog in onderhandeling met filmmaatschappij Lime-Lights of die een rechtstreeks adres kunnen sturen.

Lime-Lights heeft overigens een berichtje op hun site gepost met informatie over omruiling van de discs:
http://www.eic.be/nl/nieuws/p/detail/helaas-een-defecte-kampioen.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron