:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: WEEDS SEIZOEN 2
PERSBERICHT: WEEDS SEIZOEN 2
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2008-03-20 - Geplaatst door: Werner
WEEDS - HET COMPLETE TWEEDE SEIZOEN
Nancy Botwin sluit de deal van haar leven in deze verslavende reeks...

Sony Pictures Home Entertainment brengt op 10 april het langverwachte vervolg op het eerste seizoen van Weeds uit op dvd. Het tweede seizoen is nog grappiger, nog donkerder en nog uitdagender met zijn scherpe dialogen, provocerende thema's, prettig gestoorde personages en heerlijke droge humor. Nancy Botwin zal je ook in dit 12 afleveringen tellende tweede seizoen in hogere sferen brengen.

Nadat ze in het eerste seizoen ene wiethandeltje opzette in de suburbs va Agrestic om de levensstandaard van haar en haar 2 kinderen te kunnen behouden, lopen de zaken van huismoeder Nancy Botwin (Mary-Louise Parker) beter dan ooit. Ze kan de vraag naar hasj en wiet in haar nette buitenwijk nog maar nauwelijks aan en alles lijkt haar voor de wind te gaan. Nancy raakt echter steeds dieper en dieper betrokken in het drugswereldje. Het wordt dus steeds moeilijker om haar zaakjes verborgen te houden voor de buitenwereld, en zeker voor haar buurvrouw Celia...

Deze donkere comedy is één van de meest besproken series in Amerika. En terecht! De donkere humor, de briljante plotwendingen en de knappe acteerprestaties maken Weeds tot een niet te missen ersie. Hoofdrolspeelster Mary-Louise Parker kreeg voor ahar rol als Nancy Botwin zelfs een Golden Globe. Bereid je al maar voor op het tweede seizoen van een hoogst verslavende reeks!

Productinformatie
Release dvd: 10 april 2008
Genre: Komedie
Taal: Engels gesproken (Dolby Digital 5.1), Nederlands ondertiteld
Acteurs: Mary-Louise parker (The Assassination of Jesse James By The Coward Robert Ford, The West Wing, Red Dragon), Elizabeth Perkins (Kids In America, Cats & Dogs, 28 Days), Kevin Nealon (Daddy Day Care, Saturday Night Live, The Wedding Singer), Hunter Parrish (RV, Premonition)