:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: OP REIS
PERSBERICHT: OP REIS
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-04-28 - Geplaatst door: Werner
OP REIS

Het vrolijke Op Reis komt op 6 mei uit op dvd!

Deze bomvolle box is je ideale maatje tijdens de vakantie. Met maar liefst 4 dvd's vol leuke avonturen kan je je onmogelijk vervelen! Op Reis laat de allerkleinsten kennis maken met de wondere wereld van bussen, boten, helikopters en auto's. Deze vierdelige dvd–box is goed voor vier uur leerzaam kijkplezier!

Wielen Van De Bus

Vergezel Toet en zijn vriendjes van de muziekgroep in hun magische en avontuurlijke reizen door Liedjesstad. Deze muzikale uitstap leert kinderen de leuke en grappige karakters uit bekende kinderliedjes kennen.

Elias

Ken je Elias al? Dit kleine reddingsbootje gaat aan de slag in de gezellige kustplaats Thuishaven. En hoewel de kleine Elias nog veel te leren heeft, merkt hij al snel dat zijn nieuwe vriendjes hem nooit in de steek zullen laten!

Pep, Toet & Vroep-Vroep

Maak kennis met Pep de auto, Toet de boot en Vroep-Vroep de helikopter en beleef samen met hen de leukste avonturen! Kinderen leren op een fijne manier alledaagse problemen op te lossen.

Kiddo

Kiddo is een magische truck, die zichzelf kan omtoveren tot wat hij maar wenst: van racewagen tot raket en alles er tussenin! Geniet je mee van zijn vrolijke capriolen

De leuke dvd-box Op Reis is vanaf 6 mei verkrijgbaar in de reguliere handel!


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron