:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: DE SCHEEPSJONGENS VAN BONTEKOE
PERSBERICHT: DE SCHEEPSJONGENS VAN BONTEKOE
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-05-14 - Geplaatst door: Werner
DE SCHEEPSJONGENS VAN BONTEKOE

Op 10 juni komt de spannende avonturenfilm De Scheepsjongens Van Bontekoe uit op dvd in luxe-verpakking incl. cd met twaalf nummers!

Hajo wil naar zee als scheepsjongen op het schip van schipper Bontekoe. Zijn moeder, die haar man op zee verloren heeft, houdt haar zoon liever aan wal. Maar de roep van de zee is te sterk. Padde, Hajo's onhandige vriendje, kan geen afscheid nemen. Bij het vertrek springt hij mee aan boord van het machtige schip Nieuw Hoorn. De bemanning is een ruig zootje ongeregeld. Maar Hajo, Padde en de jonge, slimme Rolf sluiten een bloedbroederschap. Op hun tocht naar Oost-Indi beleven ze samen met schipper Bontekoe spannende avonturen.

De Scheepsjongens Van Bontekoe is een verfilming van het boek van Johan Fabricius, die zich begin 1900 liet inspireren door het oorspronkelijke scheepsjournaal van Willem Ysbrantz Bontekoe. Het resultaat is een groots scheepsepos vol superspannende avonturen en ruwe zeemansromantiek. De film kende een succesvolle bioscooprelease in Nederland en kwam ook in Vlaanderen uit op 19 copien. De beloftevolle regisseur Steven de Jong stond in voor de regie, de hoofdrollen werden vertolkt door Peter Tuinman, Pim Wessels, Martijn Hendrickx en Billy Zomerdijk.

Op de dvd vinden we volgende extra's:
The Making Of
Visual Effects
Teaser
Bioscoop trailer
Clip "Pak Maar M'n Hand" Nick & Simon

Bovendien zit er een cd bij met twaalf nummers van o.a. Hajo, Rolf, Henk Westbroek, Re-Play en de nr. 1 single "Pak Maar M'n Hand" van tieneridolen Nick & Simon.

De Scheepsjongens Van Bontekoe is vanaf 10 juni verkrijgbaar in de reguliere winkel!


Recent nieuws van dezelfde bron