:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: DE ARK VAN NOAH
PERSBERICHT: DE ARK VAN NOAH
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-08-20 - Geplaatst door: Werner
DE ARK VAN NOAH
De prachtige animatiefilm De Ark Van Noah komt 9 september uit op dvd!

Op een dag ziet God... dat de verdorvenheid van de mens een hoogtepunt heeft bereikt. Daarom besluit God dat het tijd is voor een gigantische vloedgolf, die alles zal zuiveren. Om ervoor te zorgen dat het leven op aarde kan voortbestaan, geeft God de vriendelijke Noah de opdracht om een reusachtige ark te bouwen. Hierin kan een mannetje en een vrouwtje van elk ras de vloed overleven. De wereld verandert in een eindeloze zee en de ark begint aan zijn lange reis. Maar het samenleven op de boot blijkt een stuk ingewikkelder dan gedacht. Met heel wat problemen en grappige situaties tot gevolg...

Prachtige animatie, wervelende personages, een inspirerend verhaal over vriendschap en vertrouwen een flinke portie humor maken van De Ark Van Noah de ideale familiefilm. Bovendien zit de film vol leuke muziek.

Dit avontuur van 83 minuten is geheel Nederlands gesproken. Heel wat bekende Vlaamse en Nederlandse cteurs lenen hun stem aan de grappige personages. Vaar mee en beleef de reis van je leven! De dvd De Ark Van Noah is vanaf 9 september verkrijgbaar in de reguliere handel!
Recent nieuws van dezelfde bron