:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: PREHISTORIC PARK
PERSBERICHT: PREHISTORIC PARK
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-08-29 - Geplaatst door: Werner
PREHISTORIC PARK
Persbericht augustus 2008

Op 9 september komt de fascinerende serie Prehistoric Park uit op dvd!

99,9% van alle dieren die ooit geleefd hebben, zijn nu uitgestorven. Stel je eens voor dat je terug in de tijd kunt reizen om die dieren te zien. Stel je dan voor dat je ze mee kunt nemen naar onze tijd. Dat is precies wat Nigel Marven heeft gedaan... In dit spannende ‘Real Life Adventure’ zien we hoe de beroemde zoöloog Nigel Marven terugreist naar prehistorische tijden. Hij ontdekt er de meest bijzondere dieren en neemt ze mee terug naar zijn Prehistoric Park. Daar staat een team van toegewijde experts klaar om de dieren in een zo natuurlijk mogelijke omgeving te verzorgen. Dat blijkt echter niet zo makkelijk als ze hadden gedacht...

Prehistoric Park is een uitzonderlijke productie. Hoewel het verhaal fictief is, wordt het geheel gepresenteerd als documentaire. Het is een unieke combinatie van feiten en fictie: informatief, educatief en tegelijkertijd spectaculair. Dank zij de vernieuwende animatietechnieken en indrukwekkende special effects, is deze Amerikaanse serie ook spannend en verrassend levensecht.

Prehistoric Park werd gemaakt door een gespecialiseerd team. Hoofdrolspeler van dienst is de befaamde zoöloog Nigel Marven, bekend van wildlife programma’s op zenders als National Geographic en Discovery. De productie werd verzorgd door het Emmy Awards winnende team achter de legendarische documentaire Walking with Dinosaurs.

De Nederlandse versie wordt verteld door Hans Kesting (Het Klokhuis, Minoes). Naast 360 minuten spanning en avontuur krijg je ook een 30-minuten durende Making Of. De dvd is verpakt in een prachtig uitgevoerde, luxe 3 DVD Digipack met slipcase.

Prehistoric Park is vanaf 9 september verkrijgbaar in de reguliere handel!
Recent nieuws van dezelfde bron