:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: NIET VOOR PUBLIKATIE
PERSBERICHT: NIET VOOR PUBLIKATIE
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-09-24 - Geplaatst door: Werner
NIET VOOR PUBLIKATIE
Op 7 oktober komt de succesvolle VRT–reeks Niet Voor Publikatie uit op dvd!

In 1990 werd voor het eerst de succesvolle televisieserie Niet Voor Publikatie uitgezonden door de VRT. Niet Voor Publikatie vertelt het verhaal van een aantal journalisten van het boulevardkrantje 'Express' en de kleine en grote drama's waarmee ze als reporter en als mens geconfronteerd worden.

In deze populaire Vlaamse dramareeks die zich afspeelt in het journalistieke milieu van een sensatieblad vertolken Vic De Wachter, Nora Tilley, Hubert Damen en Ann Ceurvels de hoofdrollen. Ook o.a. Ianka Fleerackers, Camillia Blereau, Dirk Tuypens en Oswald Versijp mochten bij 'Express' hun beste journalistieke trukendoos bovenhalen. De reeks werd geregisseerd door Mark De Geest en Michel De Sutter. Na het succesvan het eerste seizoen werd nog twee reeksen ingeblikt in 1993 en 1994. Ward Hulselmans, bekend van o.a. Stille Waters, stond in voor de tekst en het scenario.

Niet Voor Publikatie is een must voor iedereen die de vroegere televisieparels van de VRT opnieuw of voor het eerst wil ontdekken!

Niet Voor Publikatie is vanaf 7 oktober verkrijgbaar in de reguliere handel!UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron