:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: THE SHIELD
PERSBERICHT: THE SHIELD
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2009-05-27 - Geplaatst door: Werner
THE SHIELD SEIZOEN 6
Strike one, Strike two... and you’re out

The Shield: een spraakmakende, onconventionele, prijswinnende tv-serie. Genoeg argumenten dus om het volledige zesde seizoen op DVD in huis te halen! Als je eenmaal The Shield volgt, lijken alle andere politiereeksen hopeloos stoffig. Het Strike Team van Vic Mackey is niet wat je noemt een doorsnee politieafdeling uit LA. In hun strijd om de straten veilig te houden - zonder daarbij hun eigen belangen uit het oog te verliezen - durft het Strike Team wel eens buiten de lijntjes te kleuren. Wie deze serie kijkt, merkt al snel: The road to justice is twisted... En dit is zeker niet anders voor het zesde seizoen van The Shield: tien afleveringen vol keiharde actie met een hoog realiteitsgehalte.

Nu Claudette is gepromoveerd, stelt ze alles in het werk om Vic te dwingen met vervroegd pensioen te gaan. Na Lems dood heeft Vic slechts één doel: de schuldige vinden en de moord op zijn vriend wreken. Hiermee zet hij zijn baan, familie en leven op het spel. Inspecteur Kavenaugh is er dan weer van overtuigd dat Vic de opdracht heeft gegeven tot de moord om zo Lem het zwijgen op te leggen over de corruptie en illegale praktijken van het Strike Team. Hij rust niet voordat hij Macky’s schuld heeft bewezen. Maar de vreselijke waarheid vindt langzaam maar zeker zijn weg naar de oppervlakte...

Na Forest Whitaker is het de beurt aan de Duitse actrice Franka Potente - bekend van onder meer The Bourne Identity en Lola Rennt - om de topcast van dit nieuwe, schokkende seizoen compleet te maken. Franka schittert als Diro Kesakhian, de dochter van de Armeense maffialeider die haar vaders taken op zich moet nemen wegens zijn ziekte.

Productinformatie
Release dvd koop: 4 juni 2009
Genre: Actie
Acteurs: Michael Chiklis (Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer, Eagle Eye, The Commish), Forest Whitaker (The Last King Of Scotland, Vantage Point, Street Kings), Franka Potente (The Bourne Identity, Lola Rennt), Benito Martinez (Saw, Million Dollar Baby)

Extra op DVD:
• Audiocommentaar
• Verwijderde scènes met optioneel Audiocommentaar
• Documentaires: "Saturn’s Sons", "Two Directors" en "Full Circle: Franka Potente"