:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2009
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2009
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2009-07-15 - Geplaatst door: Werner
THE PUNISHER: WAR ZONE
Zoete wraak
 
Synopsis

Goed nieuws voor de liefhebbers van stevige actie en de betere comics: SPHE brengt The Punisher: War Zone vanaf 20 augustus uit op DVD en Blu-ray Disc. Deze snoeiharde actiefilm is gebaseerd op de gelijknamige comic book van Marvel over een antiheld die, uit wraak voor zijn vermoorde familie, los van alle wetten de strijd aanbindt met misdaad.

 

Als wraakengel "The Punisher" heeft Frank Castle (Ray Stevenson) al honderden gewelddadige criminelen eigenhandig opgejaagd en vermoord. Tijdens een van zijn acties in de strijd tegen de onderwereld, vermoordt hij naast verschillende criminelen ook een undercover FBI-agent. De voormalige collega van de agent sluit zich aan bij de NYPD task force die opgericht is om The Punisher te pakken te krijgen en voor het gerecht te slepen. Ook de New Yorkse maffiabaas Jigsaw (Dominic West) heeft het op Castle gemunt om een oude rekening te vereffenen. Hiermee blijkt The Punisher z'n dodelijkste vijand tot nu toe gevonden te hebben...

 

Het team achter The Punisher: War Zone is niet van de minste. Producer Gale Anne Hurd heeft eerder al haar schouders gezet onder projecten als The Incredible Hulk, de Terminator-trilogie en Aliens. Screenplay werd geleverd door Nick Santora (Prison Break), Art Marcum (Iron Man) en Matt Holloway (Iron Man). En regisseur Lexi Alexander was ooit wereldkampioen karate en kickboxing, dus ze kent haar moves. De eerste Punisher-film kon rekenen op een stevige fanbase. Dat zal voor dit vervolg zeker niet anders zijn...

 

Regisseur: Lexi Alexander, Steve Gainer

Acteurs: Ray Stevenson (Rome, King Arthur), Dominic West (The Wire, 300, Hannibal Rising), Julie Benz (Dexter, Rambo 4)
Genre: Actie

Release Blu-ray disc koop: 20 augustus 2009

Release DVD koop: 20 augustus 2009

Release DVD huur: 4 augustus 2009

 

Extra op Blu-ray disc en DVD:

• Making of

• Audiocommentaar van regisseur Lexi Alexander en Steve Gainer

• Documentaires: "Training", "Weapons", "Creating the Look" en "Meet Jigsaw"

• Trailers

Extra's in high definition

 

UNDERWORLD: RISE OF THE LYCANS
Het begin van het einde is aangebroken...
 
Synopsis
 

De weerwolven en vampiers zijn terug in een prequel van wereldformaat! In Underworld: Rise Of The Lycans, de nieuwste release van Sony Pictures Home Entertainment, reist de kijker af naar het aller begin om met eigen ogen getuige te zijn hoe de Lycans in opstand komen tegen de Death Dealers, een bloeddorstige groep vampiers. Met een topcast, bestaande uit Michael Sheen, Bill Nighy en nieuwkomer Rhona Mitra zijn we verzekerd van een anderhalf uur durend spektakel, waarbij het bloed de kijker om de oren vliegt. Underworld: Rise Of The Lycans is vanaf 20 augustus verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc.

 

In het derde deel van de Underworld-reeks gaan we op zoek naar de oorsprong van de eeuwenoude bloedvete tussen de aristocratische vampiers, bekend als Death Dealers, en de barbaarse weerwolven, de Lycans. De jonge Lycan Lucian werpt zich op als leider van de weerwolven. Zijn doel is om alle Lycans te verenigen en zo in opstand te komen tegen Viktor (Bill Nighy), de wrede koning van de vampiers. Lucian wordt in zijn strijd bijgestaan door Sonja (Rhona Mitra), een bloedmooie vampier. Samen willen ze de Lycans bevrijden van het slavenwerk waar Viktor hen toe dwingt. Er ontstaat een bloederige strijd op leven en dood...

 

Regisseur: Patrick Tatopoulos

Acteurs: Michael Sheen (Frost/Nixon, Underworld, Underworld: Evolution, Blood

Diamond, Kingdom Of Heaven), Rhona Mitra (Doomsday, Hollow Man Shooter, The Number 23), Bill Nighy (Underworld, Underworld: Evolution, Pirates Of The Caribbean, Valkyrie, Love Actually)

Genre: Thriller

Release Blu-ray disc koop: 20 augustus 2009

Release DVD koop: 20 augustus 2009

Release DVD huur: 28 juli 2009

 
Extra op dvd:

• Audiocommentaar van regisseur Patrick Tatopoulos en producenten Len Wiseman,

Gary Lucchesi en Tom Rosenberg

• Documentaires: "From script to screen", "The ..nderwe of the Feud" en Recreating the Dark Ages"

• Videoclip: "Deathclub" van William Control feat. Matt Skiba

 

Extra op Blu-ray disc:

• Lycanthropes around the world interactive map

Audiocommentaar van regisseur Patrick Tatopoulos en producenten Len Wiseman,

Gary Lucchesi en Tom Rosenberg

• Documentaires: "From script to screen", "The ..nderwe of the Feud" en "Recreating the Dark Ages"

• Videoclip

Extra's in high definition

 

DR. STRANGELOVE

Release Blu-ray disc koop: 20 augustus 2009

 
Synopsis

Een geschifte generaal, Jack D. Ripper, is geobsedeerd door het feit dat hij denkt dat de communisten toegang hebben tot de drinkwatervoorziening in de Verenigde Staten. Hij raakt hier zo van in paniek dat hij zijn atoombommen op Rusland afstuurt. De president, zijn top-staf en zelfs de sinistere Dr. Stranglove realiseren zich dat het te laat is om de aanval te stoppen en dus wachten ze maar af wat er gaat gebeuren. Een schitterende komedie met Peter Sellers "The Pink Panter" in drie verschillende rollen.

 

Regisseur: Stanley Kubrick

Acteurs: Sterling Hayden (Terror In A Texas Town), George C. Scott (The New Centurions, Hardcore), Peter Sellers (Casino Royale, There's A Girl In My Soup)

Genre: Thriller
 
Extra op Blu-ray disc:

• "The Cold War": kom alles te weten over Dr. Strangelove in woord en beeld tijdens het kijken van de film

• Documentaires: "No fighting in the war room", "Inside: Dr. Strangelove Or: How I Learned To Stop Worrying And Love The Bomb", "Best sellers or: Peter Sellers and Dr. Strangelove" en "The art of Stanley Kubrick: from short films to Strangelove"

• Interview met Robert Mcnamara

• Split screen interviews met Peter Sellers en George C. Scott

• Trailers

Extra's in high definition

 

Overige releases:
 
18 augustus 2009:
• The International (huur)