:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2009
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2009
Bron: Warner - Datum: 2009-09-26 - Geplaatst door: Werner
THE CELL 2

In the mind of a mad man.

 

Stel je voor: een seriemoordenaar die zijn slachtoffersdoodt en ze daarna keer op keer weer tot leven wekt, totdat ze smeken om te mogen sterven. Dat is de werkwijze van 'The Cusp'. De knappe Maya Casteneda was zijn laatste slachtoffer, maar wist te ontsnappen voor de finale moord en heeft gezworen zich op haar kwelgeest te wreken. Aan deze gruwelijke ervaring hield ze paranormale gaven over, die ze inzet als detective. Nu is The Cusp terug en de FBI zet Maya in om te helpen het ongrijpbare monster in te rekenen. Maya komt er al snel achter dat de enige manier waarop ze The Cusp kan opsporen is door zich te verplaatsen in zijn hoofd. Het gevaar is alleen dat als Maya sterft in het hoofd van de killer ze het ook in werkelijkheid niet overleeft!

 

Net als The Cell is The Cell 2 een verbijsterende mix van fantasie en werkelijkheid, sciencefiction en thriller, die je meeneemt naar een plek vol angst en kracht die zijn weerga niet kent: het brein van een psychopaat. De hoofdrollen zijn voor Tessie Santiago, Chris Bruno (The Dead Zone), Frank Whaley (World Trade Center) en Bart Johnson (High School Musical).

 
Technische fiche

Regie: Tim Iacofano

Cast: Tessie Santiago, Chris Bruno, Frank Whaley, Bart Johnson, Michael Flynn, Amee Walden, Charles Halford, Paul Kiernan, Whitney Labrum, Elizabeth Barondes

Talen:
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Italiaans

Ondertiteling: Nederlands, Frans, Portugees, Hebreeuws, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden

Speelduur: ca. 90 min.
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:
• Korte film "The Cell 2: Achter de schermen"
 

THE ACCIDENTAL HUSBAND

Falling in love... even the expert is confused.

 

Emma Lloyd, presentatrice van een populair radioprogramma, gaat trouwen met Richard, haar conformistische alter ego. Tot haar grote verbazing ontdekt ze dat ze al getrouwd is met een man die ze nog nooit ontmoet heeft. Patrick, haar 'onverwachte echtgenoot', werd het slachtoffer van haar liefdesadvies op de radio en zag zijn eigen huwelijksplannen in duigen vallen toen zijn vriendin op aanraden van 'Dr.'Lloyd hun relatie verbrak. Totaal van de kaart besloot hij het daar niet bij te laten en haar een koekje van eigen deeg te geven door met de hulp van een getalenteerd hacker een paar ingrepen te doen in de huwelijksregisters. Nu Emma haar 'man' leert kennen, blijkt deze in alles haar tegenpool. Maar na de eerste contacten vol strubbelingen, blijkt de charmante brandweerman wel haar visie op het leven en de liefde te verruimen. Wanneer de huwelijksdatum nadert, staat Emma voor een moeilijke keuze. Blijft ze bij Richard of duikt ze onder in Patricks spontane en gepassioneerde wereld?

 

Uma Thurman (Kill Bill, Batman & Robin) komt in de rol van relatie- en liefdesexperte Dr. Lloyd voor een verscheurende keuze te staan tussen een wat deftige en benepen maar o zo betrouwbare uitgever in de persoon van Colin Firth (Bridget Jones' Diary, Love Actually) en een kinderlijk charmante brandweerman vertolkt door Jeffrey Dean Morgan (Watchmen, P.S. I Love You). Sam Shepard vervoegt de cast als haar bezorgde vader. Dit alles speelt zich af in een regie van Griffin Dunne (Practical Magic).

 

Geen verscheurende keuze voor wie zich The Accidental Husband wil aanschaffen. De film charmeert op DVD, maar je raakt er pas helemaal ondersteboven van op Bluray disc. Teken zeker ook in op het online magazine whatsuponline.be, waar je vanaf begin oktober nog meer te weten komt over deze charmante komedie en andere spannende zaken die bij Warner Home Video op het programma staan.

 
Technische fiche:
Regie: Griffin Dunne

Cast: Uma Thurman, Jeffrey Dean Morgan, Colin Firth, Sam Shepard, Lindsay Sloane, Justina Machado, Ajay Naidu, Jeffrey Tedmori, Nick Sandow, Michael Mosley, Brooke Adams, Lindsey Kraft, Sarita Choudhury, Yolande Bavan, Isabella Rossellini

Talen:
DVD:
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1/Stereo 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Blu-ray:
Taalkeuze in DTS 5.1: Engels
Audio op extra's kan variëren
Ondertiteling (enkel film): Nederlands
Speelduur: DVD: ca. 87 min.; Blu: ca. 91 min.

Releasedatum: 28 oktober 2009

 

Extra's:

Exclusief Blu:

• Trailer

• Interviews

 

STREET FIGHTER: THE LEGEND OF CHUN-LI
 

In Street Fighter: The Legend Of Chun-li nemen de strijders van het goede en het kwade het tegen elkaar op in de straten van Bangkok. De krachten van de duisternis worden geleid door Bison, een misdaadwerkgever met schijnbaar onbegrensde macht. Als Bison met vechters Balrog, Vega en Cantana weer een golf van geweld in de krottenwijken van Bangkok aanspoort, staat een team van helden op om hem tegen te houden. De half-Aziatische schoonheid Chun Li, een begaafde pianiste die door haar vader ook op jonge leeftijd in de vechtkunsten werd ingeleid, heeft nog een eitje te pellen met Bison. Zij zag hoe haar vader, een succesvol zakenman, door hem ontvoerd werd om in gevangenschap voor hem te werken. Met de hulp van kungfu meester Gen verfijnt Chun-Li haar vechtkunsten om deze beduchte tegenstander en diens entourage het hoofd te kunnen bieden en ook bij politieagent Nash en diens partner Maya, die vastberaden zijn om Bison en zijn strijders voorgoed te stoppen, vindt ze de nodige steun.

 

Streetfighter: The Legend Of Chun-Li is gebaseerd op de populaire computergame Streetfighter (Capcom) en brengt één van de populairste en meest tot de verbeelding sprekende personnages daaruit tot leven in de vorm van de beeldschone Kristin Kreuk (Smallville). Ze wordt bijgestaan in haar rol door Robin Shou, die het klappen van de zweep leerde in eerdere videogame-adaptaties als Mortal Kombat, Mortal Kombat: Annihilation en DOA: Dead or Alive. Neil McDonough (Flags of Our Fathers, Minority Report) kwijt zich van de taak als bad guy en zijn trouwe vazal Balrog wordt vertolkt door niemand minder dan Michael Clarke Duncan (The Green Mile, Sin City).

 

Streetfighter: The Legend Of Chun-Li deelt rake klappen uit op DVD en blaast je helemaal van je sokken op Blu-ray Disc.

 
Technische fiche
Regie: Andrzej Bartkowiak

Cast: Kristin Kreuk, Chris Klein, Neal McDonough, Robin Shou, Moon Bloodgood, Josie Ho, Taboo, Michael Clarke Duncan, Pei-pei Cheng, Edmund Chen, Inez Yan, Elizaveta Kiryukhina, Emilze Junqueira, Katherine Pemberton, Siri Sirijane

Talen:
DVD:

Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels; in Dolby Digital 2.0: Engels

Ondertiteling: Nederlands
Blu-ray:

Taalkeuze in DTS Master Audio 5.1: Engels; in Dolby TrueHD 5.1: Engels

Audio op extra's kan variëren
Ondertiteling (enkel film): Nederlands
Speelduur: DVD: ca. 92 min.; Blu: ca.95 min.

Releasedatum: 28 oktober 2009

 

Extra's:

• Making of: Bringing the Legend to Life

Exclusief BLU:

• Deleted Scenes

• Making of: Becoming a Streetfighter

 

THE TRIPPER

Move over, Jason. Look out, Freddie. Heeere's Ronnie!

 

Onderweg naar een hippiefestival gaat een groep vrienden zich te buiten aan de meest uiteenlopende verdovende middelen. Ze trekken het bos in voor seks, drugs en rock 'n roll, maar daar loopt een seriemoordenaar rond die het op de jongeren gemunt heeft. De killer, die een masker draagt van Ronald Reagan en op de plaatsen van zijn weerzinwekkende misdaden de bekende jellybean-snoepjes achterlaat, is werkelijk tot alles in staat! Met een ultrahippe soundtrack en een adembenemende cast is The Tripper een vermakelijke hommage aan de klassieke horrorfilm... en aan de politiek!

 

David Arquette (beter bekend als de echtgenoot van Courteney Cox) ging voor zijn regiedebuut voor een onvervalste slasherfilm, waarvoor hij ook zelf het scenario schreef in samenwerking met Joe Harris. Een slasherkomedie met inhoud, daarenboven, want de politieke satire is niet uit de lucht in deze film waarin de moordenaar onder een Ronald Reagan masker opereert en zich laat vergezellen door een hond die luistert naar de naam Nancy.

 

We zien Jaime King (The Spirit), Lukas Haas (Last Days, Mars Attacks) en Jason Mewes (Clerks, Scream 3, Jay And Silent Bob Strike Back) in de hoofdrollen onder het zeskoppige vriendengroepje dat de bloemetjes gaat buitenzetten en in hun weekendje plezier op een onverwachte ontbossing stuit. Paul Reubens en Rick Overton vertolken de louche organisator van het festival en burgemeester van het plaatsje, Thomas Jane de sherif die zijn reddingspogingen door hun geldzucht geboycot ziet. David Arquette (Scream trilogie) zelf nam een cameorol op zich als agressieve, messentrekkende redneck en vrouwlief Courteney Cox Arquette (Friends) liet zich verleiden tot een bijrolletje als dierenliefhebster door dik en dun.

 
Technische fiche
Regie: David Arquette

Cast: David Arquette, Richmond Arquette, Courteney Cox, Lukas Haas, Thomas Jane, Jason Mewes, Paul Reubens, Brad Hunt, Jaime King, Marsha Thomason, China Crawford, Paz De La Huerta, Alan Draven, Norwood Fisher, Ben Gardiner, Rocky George, Balthazar Getty, Deandre Gipson, Redmond Gleeson, Richard Gross, Josh

Hammond
Talen: Taalkeuze in Dolby Digital/DTS; 5.1: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 93 min.

Releasedatum: 14 oktober 2009

 

Extra's:

• Interviews met cast en crew

• Trailer

 

OBSERVE AND REPORT
 

Koopjesjagers krijgen er in winkelcentrum Forest Ridge Mall deze keer echt iets gratis bij: een vadsige potloodventer in een armoedige badjas. Ze vinden het walgelijk. Beveiligingsbeambte Ronnie Barnhardt niet: "Deze gore smeerlap is het beste dat me ooit is overkomen!" Als hij de potloodventer in de kraag vat, betekent dat misschien wel een echte baan bij de politie en een romance met dat leuke meisje van de cosmeticastand. Maar helaas is er iets dat het lot van Ronnie in de weg staat: een lange, knappe smeris die precies weet waar hij mee bezig is.

 

Seth Rogen (Knocked Up), Anna Faris (de Scary Movie reeks) en Ray Liotta (GoodFellas) spelen de hoofdrollen in deze vierkante meters vullende, losgeslagen en af en toe vunzige, recht voor z'n raap grappige alles onder één dak gitzwarte komedie, geschreven en geregisseerd door Jody Hill. Celia Weston (The Village, The Invasion) speelt Ronnie's alcoholische moeder, die zoonlief nog steeds onderdak biedt. Michael Peña, die doorgaans veeleer dramatische rollen voor zijn rekening neemt (Lions For Lambs, World Trade Center), zien we als Dennis, Ronnie's partner in crime bij de uitoefening van zijn job en zijn rechterhand in de Special Elite Task Force, die zich het vatten van de pervert als hoogste doel gesteld heeft.

 

Met de lichtjes buiten de realiteit levende, wapengekke Ronnie Barnhardt kan je kennismaken op DVD, maar ook via Video on Demand biedt de security guard zijn betwijfelbare, maar steeds weer tot hilariteit leidende diensten aan.

 
Technische fiche
Regie: Jody Hill

Cast: Seth Rogen, Ray Liotta, Michael Peña, Anna Faris, Dan Bakkedahl, Jesse Plemons, John Yuan, Matt Yuan, Celia Weston, Collette Wolfe, Randy Gambill, Alston Brown, Cody Midthunder, Deborah Brown, Aziz Ansari

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels; in 2S: Engels

Ondertiteling: Nederlands, Grieks, Hebreeuws, Engels voor slechthorenden

Speelduur: ca. 82 min.
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:
• Bloopers
 

TRICK'R TREAT
 

Een huiveringwekkend, duisterkomisch feest tijdens de griezeligste nacht van het jaar! Geproduceerd door Bryan Singer (regisseur van X-Men en Superman Returns) en schrijverregisseur Michael Dougherty (mede-auteur van X2 en Superman Returns).

 

Net zoals Creepshow/Tales From The Crypt neemt Trick 'R Treat je mee naar bloedstollende nieuwe dimensies met vier verweven verhaallijnen die zich allen afspelen op de avond van Halloween. Een koppel ontdekt wat er gebeurt als je een Halloweenlantaarn voor middernacht dooft, een schooldirecteur (Dylan Baker) klust wat bij als gewelddadig seriemoordenaar; de zoektocht van een jonge maagd (Anna Paquin) naar die ene speciale persoon neemt een gruwelijke wending; een groep tieners haalt een gemene streek uit met rampzalige gevolgen en een tegendraadse oude man (Brian Cox) raakt in gevecht verwikkeld met een nare boze geest die langs de deuren gaat voor snoep.

 

Deze bloedstollende film sleepte de publieksprijs in de wacht op het Screamfest in 2008. Trick'r Treat bezorgt je koude rillingen op DVD. Te bang om de DVD in huis te halen? Laat je dan de stuipen op het lijf jagen via Video on Demand.

 
Technische fiche
Regie: Michael Dougherty

Cast: Quinn Lord, Brian Cox, Dylan Baker, Leslie Bibb, Rochelle Aytes, Anna Paquin, Moneca Delain, Tahmoh Penikett, Lauren Lee Smith, Britt Mckillip, Isabelle Deluce, Jean-Luc Bilodeau, Alberto Ghisi, Samm Todd, Connor Christopher Levins

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels, Spaans, Hongaars

Ondertiteling: Nederlands, Spaans, Portugees, Hongaars, Roemeens, Arabisch, Grieks, Hebreeuws, IJslands, Bulgaars, Kroatisch, Sloveens, Engels voor slechthorenden

Speelduur: ca. 79 min.
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:

• "Trick 'R Treat: The Lore and Legends of Halloween", in deze scherpe kijk op het heden en verleden van Halloween komen de doden tot leven, worden heiligen zondaars en wordt een nieuwe griezelfilm onthuld, terwijl we de verrassende oorsprong van dit griezelige en tegelijkertijd opwindende feest ontdekken en de mythes (zowel oude als nieuwe) waarmee het omgeven wordt. Met de stem van Brian Cox.

• Extra Scènes. Met optioneel commentaar van regisseur Michael Dougherty

• "Trick 'R Treat: Season's Greetings", korte animatie met optioneel commentaar van regisseur Michael Dougherty

• Schoolbus met vergelijkingsscenès met special effects. Vergelijkingsmateriaal waarbij computeranimaties zijn verwerkt in de afgrijselijke scène waarin de schoolbus van de rotsen naar beneden stort.

 

THE HILLS RUN RED
 

Je kent dat verhaal wel. Dat van de goorste, bloederigste horrorfilm ooit gemaakt. Hij is opgenomen in de jaren '80, maar is vreemd genoeg verloren gegaan. Dan gaan we naar het heden: een stel jonge horrorfans zoekt de geheime locatie op waar de film is gemaakt, in de hoop de filmrollen terug te vinden. Ze ontdekken echter iets heel anders: de mysterieuze slasherfilm is meer dan een film. Het is allemaal echt. En zij zijn de nieuwe sterren! The Hills Run Red bereikt een heel nieuw horrorniveau, wanneer de doodsbange filmfans tegenover een krankzinnige moordenaar met een nachtmerrieachtig babypopmasker komen te staan. Maar wacht - Babyface is toch gewoon een personage uit de film? Fout. Hij leeft. Hij wacht af. En hij is dolblij dat hij fans ontmoet die hun leven voor zijn meesterwerk willen geven – op een langzame, gruwelijke en schokkende manier. Camera loopt!

 

Regisseur Dave Parker waagde zich met The Dead Hate The Living eerder al aan een horrorprent en liet zich voor deze film bijstaan door een lading aanstormend talent. Tad Hilgenbrink zagen we eerder al in Lost Boys: The Tribe en American Pie: Band Camp. Ditmaal neemt hij de rol op zich van fanatieke filmfan die koste wat het kost de verloren kopie van de beruchte slasher film op het spoor wil komen en zet daarbij een zeer verdienstelijke acteerprestatie neer. Hij laat zich vergezellen door de knappe Janet Montgomery, en televisie-acteur Alex Wyndham. William Sadler (The Mist) geeft het beste van zichzelf als de filmregisseur met ettelijke losse vijzen, Wilson Wyler Concannon. Sophie Monk, die we in Spring Breakdown al aan het werk zagen, straalt van het scherm als enige overlevende lid van de originele cast. Mede dankzij het film in de film principe, slaagt The Hills Run Red er op een vernuftige wijze in om de cliché's van de slasher film duchtig op de korrel te nemen. The Hills Run Red laat zich makkelijker op de kop tikken dan zijn equivalent in de film. Wie niet naar de DVD-kopie op zoek durft, kan de film tot zich laten komen via Video on Demand.

 
Technische fiche
Regie: Dave Parker

Cast: William Sadler, Sophie Monk, Tad Hilgenbrink, Janet Montgomery, Mike Straub, Alex Wyndham, Ewan Bailey, Raicho Vasilev, Danko Jordanov, Itai Diakov, Hristo Mitzkov

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels, Spaans, Hongaars, Tsjechisch

Ondertiteling: Nederlands, Spaans, Hongaars, Tsjechisch, Zweeds, Noors, Fins, Bulgaars, Deens, Roemeens, Turks, Engels voor slechthorenden

Speelduur: ca. 78 min.
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:

• Commentaar van regisseur Dave Parker, schrijver David J. Schow en producent Robert Meyer Burnett

• It's Not Real Until You Shoot It: the making of van The Hills Run Red

 

KILL THEORY

Deep down... we're all killers.

 

Ben jij tot het ondenkbare in staat? Die vraag krijgen zeven studenten voor hun kiezen als ze in een afgelegen vakantiehuis vieren dat ze afgestudeerd zijn. Ze raken verstrikt in een dodelijk spel en om te kunnen overleven zijn ze gedwongen om elkaar te vermoorden. Het vertrouwen tussen vrienden en stelletjes wordt op de proef gesteld en terwijl de tijd verstrijkt worden bondgenootschappen gevormd, stijgt de spanning en begint hoop langzaam te vervagen. Sommigen vechten voor de liefde, anderen om te overleven, maar alles wordt anders. Want diep van binnen... zijn we allemaal killers.

 

In de jonge cast herkennen we de veelbelovende acteurs Teddy Dunn (Veronica Mars), Agnes Bruckner (Blood And Chocolate), Patrick Flueger (The 4400), Theo Rossi (Cloverfield), Taryn Manning, Daniel Franzese, Ryanne Duzich en Steffi Wickens. Kevin Gage herkennen we als de psychopaat, televisie-acteur Don McManus treedt op als Dr. Truftin. Chris Moore, producer van onder meer American Pie 1 & 2, waagt zich met Kill Theory aan zijn regiedebuut.

 
Technische fiche
Regie: Chris Moore

Cast: Don McManus, Ryanne Duzich, Teddy Dunn, Daniel Franzese, Agnes Bruckner, Patrick Flueger, Steffi Wickens, Theo Rossi, Taryn Manning, Kevin Gage

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 87 min.

Releasedatum: 14 oktober 2009

 

FRIENDS
series 1 tem 10, telkens 4-disc boxsets
the complete collection, 40-disc
Extended, Exclusive & Unseen!
 

Uit het oog is uit het hart? Dat dacht je maar. Wie ervan overtuigd was dat onze zes favoriete Friends na afloop van het allerlaatste tiende seizoen in de vergetelheid zouden verdwijnen, had het bij het verkeerde eind. Nu, vijf jaar later, maken de olijke vrienden nog steeds goede sier en wel met onverminderde populariteit.

 

Maak alles opnieuw vanaf het prille begin mee: het spel van aantrekken en afstoten tussen Ross en Rachel, Monica's zoektocht naar de ware liefde (... die zich verbazend dicht bij huis blijkt schuil te houden), Phoebes meest bizarre hersenkronkels,Joey's ontwapenende charmes en Chandlers sociale blunders. Alle zes geven deze vrienden door dik en dun het beste van zichzelf en het resultaat is telkens weer onverminderd komisch. Ontdek steeds nieuwe lagen en grappen in de losse afleveringen of laat je meeslepen in het levensverhaal van zes New Yorkers dat zich uitstrekt over tien seizoenen.

 

Speciaal voor hun 15de verjaardag ondergingen alle tien de seizoenen een hippe restyling op dvd, waarbij ze ook nog eens van een nieuwe lading bonusitems voorzien werden. Verzamel de afzonderlijke seizoenen één voor één of ga meteen voor de volle lading grootstadshilariteit met de stijlvolle Friends verzamelbox.

 

Surf zeker ook eens naar whatsuponline.be en registreer je voor het online magazine zodat je nog meer te weten kunt komen over de vijftiende verjaardag van Friends en andere aankomende releases van Warner Home Video.

 

Technische fiche Seizoen 1

Creatie: David Crane, Marta Kauffman

Regie: James Burrows, Pamela Fryman, Arlene Sanford, Peter Bonerz, Paul Lazarus, Alan Myerson, Michael Lembeck, Gail Mancuso, Robby Benson, Kevin Bright

Cast: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler

Gastrollen: Jay Leno, Morgan Fairchild, Helen Hunt, George Clooney, Noah Wyle,  Jennifer Grey

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 22 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:

• Extended & Unseen: verlengde of niet eerder vertoonde beelden bij verschillende afleveringen

• Herinnering aan de friends of Friends met filmpjes van bijzondere gasten

• A Peek at Central Perk met onze interactieve plattegrond

• Test je kennis met de quiz How Well Do You Know Your Friends?

• Bekijk de trailer van Seizoen 2
 

Technische fiche Seizoen 2

Creatie: David Crane, Marta Kauffman

Regie: Michael Lembeck, Kevin Bright, Gail Mancuso, Ellen Gittelsohn, Peter Bonerz, Mary Kay Place, Thomas Schlamme, James Burrows, Tom Selleck

Cast: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler

Gastrollen: Chrissie Hynde, Max Wright, Chris Isaak, Brooke Shields, Julia Roberts, Jean-Claude Van Damme, Giovanni Ribisi, Charlie Sheen

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 22 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:

• Extended & Unseen: verlengde of niet eerder vertoonde beelden bij verschillende afleveringen

• Welkom bij het Open House at Monica and Rachel's Place met onze interactieve plattegrond

• Blader door het Friends of Friends gastenboek

• Test je kennis met de quiz How Well Do You Know Your Friends?

• met exclusief in deze DVD-box de nooit eerder vertoonde, ongecensureerde versie van Smelly Cat

 

Technische fiche Seizoen 3
Creatie: David Crane, Marta Kauffman

Regie: Gail Mancuso, Kevin Bright, Steve Zuckerman, Peter Bonerz, Terry Hughes, Robby Benson, James Burrows, Sam Simon, Michael Lembeck, Shelley Jensen, Pamela Fryman

Cast: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler

Gastrollen: David Arquette, Isabella Rossellini, Giovanni Ribisi, Jon Favreau, Ben Stiller

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 22 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:

• Extended & Unseen: verlengde of niet eerder vertoonde beelden bij verschillende afleveringen

• Kom naar het open House at Joey and Chandler's Bachelor Pad met onze interactieve plattegrond

• Blader door het Friends of Friends gastenboek

• Goed om te weten: What's Up with Your Friends?

• Test je kennis met de quiz Ross and Rachel: on a Break?

 
Technische fiche Seizoen 4

Creatie: David Crane, Marta Kauffman

Regie: Shelley Jensen, Peter Bonerz, Gail Mancuso, Kevin Bright, Gary Halvorson, David Steinberg, Dana De Vally Piazza, James Burrows, Michael Lembeck

Cast: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler

Gastrollen: Rebecca Romijn, Giovanni Ribisi, Charlton Heston, Tate Donovan,  Sarah Ferguson, Hugh Laurie, Jennifer Saunders

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.0: Engels

Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 22 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:

• Extended & Unseen: verlengde of niet eerder vertoonde beelden bij  verschillende afleveringen

• Ontdek het succes van Friends in andere landen met de gloednieuwe documentaire Friends Around the World

• Blader door het Friends of Friends gastenboek

• Goed om te weten: What's Up with Your Friends?

• Test je kennis met de quiz Who Knows Whom Best? Ross's Ultimate Challenge

 
Technische fiche Seizoen 5

Creatie: David Crane, Marta Kauffman

Regie: Kevin Bright, Gary Halvorson, Shelley Jensen, Dana De Vally Piazza, Joe Regalbuto, Gail Mancuso, Michael Lembeck, Andrew Tsao, Todd Holland

Cast: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler

Gastrollen: Jennifer Saunders, Giovanni Ribisi, Bob Balaban

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 22 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:

• Extended & Unseen: verlengde of niet eerder vertoonde beelden bij verschillende afleveringen

• Een tipje van de sluier over het volgende seizoen in Gunther Spills the Beans • Ga backstage met de één uur durende Discovery Channel-documentaire The one That Goes Behind the Scenes

• Het bliksembezoek van Friends aan Engeland: on Location in London

 

Technische fiche Seizoen 6

Creatie: David Crane, Marta Kauffman

Regie: Kevin Bright, Gail Mancuso, Gary Halvorson, David Schwimmer, Michael Lembeck, Ben Weiss

Cast: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler

Gastrollen: Elle MacPherson, Ralph Lauren, Reese Witherspoon, Bruce Willis, Tom Selleck

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 22 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:

• Extended & Unseen: verlengde of niet eerder vertoonde beelden bij verschillende afleveringen

• Blader door het Friends of Friends gastenboek: interviews met Elliott Gould, Christina Pickles, Maggie Wheeler en Jane Sibbett

• Alle bloopers op een rij

• Een tipje van de sluier over het volgende seizoen in Gunther Spills the Beans

 

Technische fiche Seizoen 7

Creatie: David Crane, Marta Kauffman Regie: Kevin Bright, Michael Lembeck, Gary Halvorson, David Schwimmer, Stephen Prime, Ben Weiss

Cast: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler

Gastrollen: Eddie Cahill, Kristin Davis, Susan Sarandon, Denise Richards, Winona Ryder, Kathleen Turner, Gary Oldman, Morgan Fairchild

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 22 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:

• Extended & Unseen: verlengde of niet eerder vertoonde beelden bij verschillende afleveringen

• Friends of Friends videogastenboek: interviews met Morgan Fairchild, Alexandra Holden, Cole Mitchell Sprouse, Eddie Cahill en Paget Brewster

• Alle bloopers op een rij

• Een tipje van de sluier over het volgende seizoen in Gunther Spills the Beans • Test je kansen met de quiz Monica's Wedding Book Challenge

 

Technische fiche Seizoen 8

Creatie: David Crane, Marta Kauffman

Regie: Kevin Bright, David Schwimmer, Sheldon Epps, Gary Halvorson, Ben Weiss

Cast: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler

Gastrollen: Morgan Fairchild, Eddie Cahill, Sean Penn, Brad Pitt, Alec Baldwin

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 22 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:

• Extended & Unseen: verlengde of niet eerder vertoonde beelden bij verschillende afleveringen

• Friends of Friends videogastenboek: interviews met David Arquette, June Gable, Teri Garr, Debra Jo Rupp, Bonnie Somerville en Lauren Tom

• Alle bloopers op een rij

• Een tipje van de sluier over het volgende seizoen in Gunther Spills the Beans

• Test je kennis met: Joey's Game Show Challenge

 
Technische fiche Seizoen 9

Creatie: David Crane, Marta Kauffman

Regie: Kevin Bright, Sheldon Epps, Roger Christiansen, Ben Weiss, David Schwimmer, Kevin Bright, Gary Halvorson, Terry Hughes

Cast: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler

Gastrollen: Paul Rudd, Christina Applegate, Selma Blair, Dermot Mulroney, Melissa George, Jeff Goldblum, John Stamos

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 22 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:

• Extended & Unseen: verlengde of niet eerder vertoonde beelden bij verschillende afleveringen

• Behind the Style, the Look of Friends: Kostuumontwerpster Debra McGuire, haarstylisten Chris McMillan en Jonathan Hanousek en visagist Robin Siegel laten je alles zien over kleding, haar en make-up van Friends door de jaren heen

• Alle bloopers op een rij
• Videoclip Phoebe Battles the Pink Robots van The Flaming Lips met Lisa Kudrow, geregisseerd door Kevin S. Bright

• Een tipje van de sluier over het volgende seizoen in Gunther Spills the Beans • Who's Your Best friend? kennistest

 

Technische fiche Seizoen 10

Creatie: David Crane, Marta Kauffman

Regie: Kevin Bright, Ben Weiss, Gary Halvorson, Roger Christiansen, David Schwimmer

Cast: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler

Gastrollen: Paul Rudd, Giovanni Ribisi, Jennifer Coolidge, Christina Applegate, Greg Kinnear, Anna Faris, Danny Devito, Dakota Fanning

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 22 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:

• Extended & Unseen: diverse afleveringen met niet eerder vertoonde scènes

• Friends final Thoughts: cast en producenten blikken terug tijdens en na hun laatste werkdagen

• Alle bloopers uit alle seizoenen op een rij

• Friends of Friends videogastenboek: interviews met Christina Applegate, Paul Rudd en Aisha Tyler

• Videoclip Joey Joey van Matt LeBlanc
 

WIRE IN THE BLOOD serie 6, 4-disc

Inside the mind of a killer

 

Tony Hill is sociaal onhandig, ongeorganiseerd en zijn privéleven puilt uit de plastic zakken die hij zo graag gebruikt. Maar zijn unieke inzicht in zieke geesten blijft van onmisbare waarde voor het hechte team van Bradfield C.I.D. bij hun voortdurende jacht op moordenaars, verkrachters en sadisten die hun straten onveilig maken. En in deze serie is niemand veilig.

 

In Bradfield worden achtereenvolgens eenzame zielen met nood aan een luisterend oor,straatprostituees,jonge mannen en daklozen geviseerd, maar ook een paar experimentele psychologen en dus collega's van Tony. Dat blijkt voldoende om hem ervan te verdenken betrokken te zijn bij hun dood. En alsof dat nog niet volstaat, ontsnapt een gevaarlijke psychopaat en bedreigt die de man die hij verantwoordelijk houdt voor zijn arrestatie... Tony.

 
Technische fiche

Creatie: Val McDermid (boeken)

Regie: Peter Hoar, Richard Curson Smith, Declan o'Dwyer, Philip John

Cast: Simone Lahbib, Robson Green, Emma Handy, Mark Letheren, Cristian Solimeno, Hilary Tones

Talen: Taalkeuze in Dolby Surround 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 45 min. per aflevering
Releasedatum: 28 oktober 2009
 

FILTHY, RICH & CATFLAP! de complete serie

Voor een pintje doen we alles!
 

Met Nigel Planer als Ralph Filthy, Rik Mayall als Richie Rich, en Adrian Edmondson als Eddie Catflap. Filthy, Rich and Catflap is bedacht door Rik Mayall en Ben Elton als logisch vervolg op The Young Ones en als voorloper op Bottom. Als we de serie bescheiden proberen te omschrijven komen woorden als 'subliem','absurd'en 'hilarisch'vanzelf boven drijven... Richie Rich is een talentloze en onbekende televisiepersoonlijkheid die zijn leven doorbrengt met Ralph Filthy, zijn nutteloze, profiterende manager, en zijn aan alcohol verslaafde bodyguard Eddie Catflap. De laatste twee helpen (frustreren) Richie bij zijn zoektocht naar roem en succes op TV. Helaas zorgt Filthy nooit voor werk en is Richie's bodyguard Eddie niet vies van lichamelijk geweld om zijn baas te beschermen...

 

Deze DVD bevat alle 6 afleveringen die de serie rijk is en staat voor meer dan 3 uur lachen geblazen!

 
Technische fiche
Creatie: Ben Elton
Regie: Paul Jackson, Ed Bye

Cast: Adrian Edmondson, Rik Mayall, Nigel Planer, Michael Redfern

Talen: Taalkeuze in Stereo 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 35 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 

HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE serie 1
 

Don Danbury is 29 jaar oud, single en heeft een eigen huis geërfd van zijn pas overleden grootmoeder. Tot zover het goede nieuws. Want met het huis komen een oude verzorgster van oma die weigert te vertrekken, stapels betalingsachterstanden en een huurster waarop Don vroeger een crush had, maar die zich nu natuurlijk aan een ander gebonden heeft, zijn leven binnen. En dan heeft Don ook nog een hyperactieve verbeelding waarin hij zich continu afvraagt hoe je NIET met bepaalde zaken om kan gaan.

 

Hoe moet je NIET omgaan met vervelende tieners of een cruciaal sollicitatiegesprek? Welke stimulerende middelen kun je beter NIET gebruiken voorafgaand aan je eerste etentje met je kersverse date?

 
Dat zal Don je op zijn geheel eigen wijze laten zien...
 

Bedenker van de serie Dan Clark neemt ook de hoofdrol voor zijn rekening in de 6 afleveringen van het eerste seizoen van How Not To Live Your Life!

 
Technische fiche
Creatie: Dan Clark
Regie: Dan Clark, Gary Reich

Cast: Dan Clark, David Armand, Sinead Moynihan, Finlay Robertson, Frank Gallagher, Leila Hoffman

Talen: Taalkeuze in Stereo 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 30 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
 

LEAD BALLOON serie 1, 2-disc

 

Maak kennis met Rick Spleen (Jack Dee); uitgebluste standupcomedian in een gitzwarte comedy gevuld met pijnlijke situaties, frustratie en desillusie.

 

Rick heeft niet de carrière die hij ooit voor ogen had. Het ergste is misschien nog wel dat hij vast zit aan een waardeloze artiestennaam die hij twintig jaar geleden heeft uitgekozen. En of hij er nou van wordt beschuldigd dat hij dikker is geworden, ervan wordt verdacht homo te zijn of zich ongerust maakt over het per ongeluk vergiftigen van een andere artiest: Rick combineert een berg neuroses en kleine ergernissen met een enorme neiging tot liegen. Dat is bepaald niet een sleutel tot succes.

 

Daarnaast zijn Ricks spitsvondige Amerikaanse co-auteur Marty, onverstoorbare partner Mel en zijn lamlendige dochter Sam ook van de partij. Maar of je daar nu vrolijk van moet worden?

 
Welkom in de wereld van Rick Spleen...
 

Co-creator Jack Dee laat zich als Rick Spleen niet altijd van zijn beste kant zien in de 6 afleveringen van het eerste seizoen van Lead Balloon, een gloednieuwe comedy serie waarvoor vergelijkingen met Curb Your Enthousiasm niet uit de lucht zijn.

 
Technische fiche
Creatie: Jack Dee, Pete Sinclair

Regie: Alex Hardcastle

Cast: Anna Crilly, Jack Dee, Raquel Cassidy, Sean Power, Antonia Campbell-Hughes, Rasmus Hardiker, Tony Gardner

Talen: Taalkeuze in Stereo 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 30 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:
• Achter de schermen
• Weggelaten scènes
• Verwijderde scènes en Bloopers
 

GAVIN & STACEY serie 2, 2-disc

 

In voor- en tegenspoed, in Essex en in Wales... de meervoudig bekroonde komedie Gavin And Stacey is terug in de Comedy Collection van de BBC met de 7 afleveringen van het 2e seizoen en leuke extra's op 2 DVD's!

 

Gavin en Stacey zijn terug van hun huwelijksreis en ze worden verwelkomd door hun familie – maar het loopt allemaal niet zo lekker. Smithy is nijdig omdat hij zijn beste vriend "kwijt" is, Pam heeft teveel vegetarische worstjes gegeten en Nessa staat op het punt om een spectaculaire mededeling te doen die vanaf Barry Island helemaal doorklinkt tot in Billericay...

 
Technische fiche
Creatie: James Corden, Ruth Jones
Regie: Christine Gernon

Cast: Alison Steadman, Larry Lamb, Ruth Jones, Joanna Page, Rob Brydon, Mathew Horne, Melanie Walters, James Corden

Talen: Taalkeuze in Stereo 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 30 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:
• Verwijderde scènes
• Het verhaal van Serie 2

• James en Ruth bij 'Friday Night met Jonathan Ross'

• Bezoek aan de set van 'Uned 5'
 

THE LEAGUE OF GENTLEMEN serie 2, 2-disc

Welcome to Royston Vasey. You'll never leave!

 

Welkom terug in Royston Vasey en bij de tweede serie van deze met een BAFTA Award bekroonde komedie. Het stadje is in de ban van een geheimzinnige epidemie en iedereen loopt gevaar, inclusief:

- Papa Lazarou die als een pooier door de straten loopt met zijn Pandemonium Carnival en roept "jij bent nu mijn vrouw".

- Pauline Nadat ze ontslagen is als reïntegratieconsulent gaat ze eerst aan de slag bij fastfoodrestaurant Burger Me om vervolgens samen met Mickey te beginnen aan een wat meer onalledaagse vorm van het zoeken naar werk.

- Herr Lipp wiens jonge pupillen heus allemaal een beurt krijgen. En als ze zijn Engels niet begrijpen, dan neemt hij ze apart om ze te leren hoe het op z'n Duits gaat.

- Tubbs En Edward Zij hebben geen tijd om zich bezig te houden met de epidemie, want ze hebben het veel te druk met het in de val lokken van buitenstaanders in de hoop een bruid voor David te vinden.

- Alvin En Sunny Steel Als eigenaren van de Windermere B&B ontvangen zij een aantal van de meest bijzondere gasten van Royston Vasey. En de gasten worden bezig gehouden tot de tranen over hun wangen rollen.

- Vinnie En Reenie bestieren de liefdadigheidswinkel. Maar ze verkopen niets aan kinderen zonder 'een speciaal teken'. Of een tas.

- Hilary Briss Zijn vlees mag dan wel in quarantaine geweest zijn, hij organiseert nog steeds avondjes bij het haardvuur voor de klanten die dol zijn op zijn Special Stuff.

 

Het comedian kwartet, bestaande uit schrijver Jeremy Dyson en schrijver-acteurs Mark Gatiss, Steve Pemberton en Reece Shearsmith, bevolkt 6 afleveringen lang het bizarre Noord-Engelse stadje Royston Vasey. De voornamelijk uit sketches opgebouwde televisiereeks vloeide voort uit een theateract en vervolgens radioshow en biedt 3 seizoenen lang een verontrustende blik in de straten en huizen van zijn bewoners.

 
Technische fiche

Creatie: The League of Gentlemen: Jeremy Dyson, Mark Gatiss, Steve Pemberton, Reece Shearsmith

Regie: Steve Bendelack

Cast: Mark Gatiss, Steve Pemberton, Reece Shearsmith, Paul Hays-Marshall

Talen: Taalkeuze in Stereo 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 30 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:
• Achter de Schermen bij Serie 2
• Karakterbeschrijvingen
• Commentaar van cast
• fotogalerij
• Meer dan 20 minuten aan niet sW NOT TO LIVE YOUR LIFE uitgezonden materiaal
 

HI-DE-HI! serie 3
 

Terwijl het entertainment personeel druk bezig is met het maken van een praalwagen voor de jaarlijkse carnavalsoptocht, verschijnt de vroegere Deken van Jeffrey's Universiteit ten tonele. Hij heeft een duidelijke opdracht: Jeffrey overhalen terug te keren naar het oude nest. Ondertussen blijkt dat er op een stuk land grenzend aan het kamp mogelijk een ziekenhuis gebouwd gaat worden. Dit schiet vooral bij Joe in het verkeerde keelgat, aangezien hij nu juist datzelfde land gekocht heeft met de intentie om ooit het kamp uit te kunnen breiden.Vervolgens komt Teds ex-vrouw verhaal halen bij hem, omdat zij meent recht te hebben op een behoorlijke alimentatie... Het moge duidelijk zijn, er zijn weer voldoende ontwikkelingen in de 6 afleveringen van wederom een hilarische derde reeks van Hi-de-Hi!

 
Technische fiche

Creatie: Jimmy Perry, David Croft

Regie: John Kilby

Cast: Paul Shane, Ruth Madoc, Jeffrey Holland, Felix Bowness, Su Pollard, Diane Holland, Nikki Kelly, David Webb, Tony Webb, Chris Andrews, Barry Howard, Leslie Dwyer, Simon Cadell, Rikki Howard

Talen: Taalkeuze in Stereo 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 30 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 

DAD'S ARMY serie 6
 

Engeland is nog steeds waakzaam voor een mogelijke invasie van de Nazi's. Maar gezien de overzeese verplichtingen van het professionele leger, is de kustbewaking van het Britse eiland overgeleverd aan het handjevol veteranen dat we inmiddels al zo goed kennen... In de 7 afleveringen van dit 6e seizoen moet het clubje veteranen ondermeer afrekenen met de bemanning van een Duitse onderzeeër die schipbreuk lijdt, raken ze in gevecht met een aantal Amerikaanse soldaten en moet Wilson tijdelijk de leiding overnemen wanneer Kapitein Mainwaring in het ziekenhuis terecht komt. Overbodig te stellen dat ook in dit deel de klassieke oneliners 'Don't panic! Don't panic' en 'Stupid boy!' niet

ontbreken...
 
Technische fiche
Creatie: Jimmy Perry, David Croft

Cast: Arthur Lowe, John Le Mesurier, Clive Dunn, John Laurie, Arnold Ridley, Ian Lavender, James Beck, Bill Pertwee, Bud Flanagan, Edward Sinclair, Frank Williams, Colin Bean

Talen: Taalkeuze in Mono 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 30 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's

• We Are The Boys: John Laurie

 

'ALLO 'ALLO serie 7, 2-disc

 

Cafébaas René Artois speelt nog steeds een even hilarische als gevaarlijke dubbelrol in het bezette Franse stadje Nouvion. De Duitsers willen hem zelfs met een medaille belonen voor zijn overtuigende collaboratie. Het verzet zet daarentegen een prijs op zijn hoofd.Het wordt hem opnieuw te heet onder de voeten en René besluit het hazenpad te kiezen in de 10 afleveringen van dit zevende seizoen van 'Allo 'Allo...

 
Technische fiche

Creatie: David Croft, Jeremy Lloyd

Regie: Mike Stephens, Sue Longstaff

Cast: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle, Richard Marner, Kim Hartman, Guy Siner, Kirsten Cooke, Richard Gibson, Rose Hill, Arthur Bostrom, John D. Collins, Nicholas Frankau, Louis Mansi, Sue Hodge, Kenneth Connor, Hilary Minster, Jack Haig

Talen: Taalkeuze in Mono 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 30 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 

Extra's:

• Christmas Special "A Bun in the oven"

 

POPEYE AND FRIENDS
DEEL 1
DEEL 2
Trossen los voor familiepret in kleur
 
Deel 1

Hij is een zeeman,een held,een spinazie-eter.Maar is Popeye eigenlijk ook een beetje huiselijk? Reken maar! De populaire zeebonk (die recht zet wat krom is en rake klappen uitdeelt) is ook een voorbeeld voor zijn identieke neefjes Pip-eye, Pup-eye, Poop-eye en Peep-eye. Beleef een zee aan avontuur met Oom Popeye en de jongens plus Olijfje, Swee'pea, Wimpy en Brutus. Hoogtepunten: Popeye maakt het helemaal in New York, zelfs op het Vrijheidsbeeld. Swee'pea doet mee aan een paardenrace (en met welk groen goedje krijgt hij zijn krakkemikkige paardje weer op de rit?). Een buitenaards mannetje bezorgt iedereen lachstuipen. Dit en nog veel meer in acht onvergetelijke kleurenavonturen van de familie van Popeye voor het hele gezin!

 
Afleveringen

• Abject Flying Object

• Ship Ahoy

• I Wouldn't Take That Mare to the Fair on a Dare

• Popeye Goes Sightseeing

• Chips Off the Old Ice Block

• Popeye the Plumber

• Swee'pea Plagues a Parade

• Polly Wants Some Spinach
 
Alle hens aan dek met Popeye & zoon!
 
Deel 2

Ahoi,landrotten! Wisten jullie dat Popeye ook papa is? Jazeker, onze stoere zeebonk is in het huwelijksbootje gestapt met zijn lieftallige Olijfje en werd een liefhebbende vader (met een spinazieliefhebberij). Ga met het hele gezin met ze mee op familieavontuur in acht grappige filmpjes.In Happy Anniversary doen meneer en mevrouw Zeeman de dag nog eens over waarop hun huwelijk bijna niet doorging. Poopdeck Pappy and the Family Tree gaat over Popeye's vader Pappy die het dubieuze verleden van de familie uit de doeken doet. Daarna zien we Junior Gets a Job, waarin Junior zijn handen vol heeft aan de brutale zoon van Brutus en Junior's Genie is een prachtig verhaal over onvervulde wensen... en levenslessen. Popeye is een zeeman en een huisman!

 
Afleveringen
• Attack of the Sea Hag

• Happy Anniversary

• The Sea Monster

• Poopdeck Pappy and the Family Tree

• Junior's Genie

• Mighty Olive at the Bat

• Junior Gets a Job

• Surf Movie

Technische fiche Deel 1

Creatie: Elzie Crisler Segar (figuurtje), William Hanna, Joseph Barbera (serie)

Regie: Ray Patterson, Carl Urbano

Stemmen (Engels): Roger Behr, Julie Bennett, Daws Butler, Ted Cassidy, Joan Gerber, Jackie Joseph, Ross Martin, Allan Melvin, Jack Mercer, Don Messick,  Frank Nelson, Pat Parris, William Schallert, Marilyn Schreffler, Hal Smith, John Stephenson, Jean Vander Pyl, Frank Welker

Talen: Taalkeuze in Mono 1.0: Engels, Frans, Duits, Spaans, Grieks, Russisch

Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Kroatisch, Grieks, Russisch, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden

Speelduur: ca. 8 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 

Technische fiche Deel 2

Creatie: Elzie Crisler Segar (figuurtje), William Hanna, Joseph Barbera (serie)

Regie: Ray Patterson, Carl Urbano

Stemmen (Engels): Roger Behr, Julie Bennett, Daws Butler, Ted Cassidy, Joan Gerber, Jackie Joseph, Ross Martin, Allan Melvin, Jack Mercer, Don Messick, Frank Nelson, Pat Parris, William Schallert, Marilyn Schreffler, Hal Smith, John Stephenson, Jean Vander Pyl, Frank Welker

Talen: Taalkeuze in Mono 1.0: Engels, Frans, Spaans, Tsjechisch, Roemeens, Russisch

Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Kroatisch, Tsjechisch, Roemeens, Russisch, Sloveens, Engels voor slechthorenden

Speelduur: ca. 12 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 

BAKUGAN BATTLE BRAWLERS, serie 1 deel 3

 

Het Bakugan-gevecht in de hoogste versnelling! In Deel Klaar? Af! 3 is Masquerade bezig om de Bakugans van kinderen over de hele wereld te vernietigen en de Battle Brawlers moeten daar een stokje voor steken. Maar zit er een verrader in hun midden? Een nieuwkomer die de kant van de vijand kiest? De Brawlers kunnen maar beter de juiste kaarten spelen!

 

10: Een combinatiegevecht

Nadat Julie het gevecht tegen een jeugdvriend heeft verloren, hoopt ze vurig op een sprekende Bakugan. En dan verschijnt ineens Bakugan Gorem.

11: Een gloednieuwe Bakugan voor opa

Marucho en Runo proberen Shun over te halen om met het team mee te doen, maar hij daagt ze uit voor een gevecht. Als ze het van hem winnen, doet hij mee.

12: Exit Bakugan

Dan denkt terug aan zijn laatste gevecht met Shun en wij komen erachter waarom Shun besloot om het spel voorgoed achter zich te laten.

13: Laat Shun maar schuiven

Samen met Dan ondernemen Runo en Marucho nog een poging om Shun mee te laten doen. Maar als ze aankomen bij het huis van Shun, is Masquerade er al.

 
Technische fiche
Regie: Mitsuo Hashimoto

Stemmen (Engels): Mitchell Eisner, Shawn Meunier, Emilie Barlow, Zachary Bennett, Jason Deline, Stacey DePass, Katie Griffin, Scott McCord, Ron Pardo, Lyon Smith, Joanne Vannicola

Talen:  Taalkeuze in Stereo 2.0: Nederlands, Engels, Frans, Duits

Ondertiteling: Frans, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden

Speelduur: ca. 21 min. per aflevering
Releasedatum: 28 oktober 2009
 

VERONICA MARS de complete serie, 18-disc

 

Schandalen, mysteries en drama: alles komt voorbij in de complete serie

van deze meest uitdagende en duistere tv-serie.
 

Veronica Mars haalt het beste en het intelligentste uit de Amerikaanse misdaadcultuur naar boven en door daar een heel eigen draai aan te geven – broeierig, scherp en obscuur grappig – wordt het een van de coolste, meest flitsende series die er zijn. In Seizoen 1 maken we kennis met tienerdetective Veronica Mars (Kristen Bell), een beetje een buitenbeentje in een trendy Californische badplaats en voornamelijk bezig met het onderzoek naar de moord op haar beste vriendin. Nieuwe personages en schokkende onthullingen beheersen het stadje Neptune in Seizoen 2. Veronica en haar vrienden gaan in Seizoen 3 naar de universiteit op Hearst College, waar blijkt dat hun nieuwe campus net zo doods is als de middelbare school. Als je op zoek bent naar spannende intriges en cynische gevatheid, kijk dan niet verder: welkom in de wereld van Veronica Mars.

 

De in totaal 64 afleveringen van de drie seizoenen samen zitten mooi vervat op 18 dvd's in deze stijlvolle verzamelbox. Een must have voor elke jonge detective in spe, maar ook voor iedere liefhebber van stevig drama met de nodige "tongue-incheek".

 
Technische fiche

Creatie: Rob Thomas

Regie: Mark Piznarski, Harry Winer, Michael fields, Nick Gomez, Sarah Pia Anderson, Nick Marck, Guy Norman Bee, Marcos Siega, John T. Kretchmer, David Barrett, Steve Gomer, Jason Bloom, Kevin Bray, Rob Thomas, Rick Rosenthal, Martha Mitchell, Tricia Brock, Dan Etheridge

Cast: Kristen Bell, Jason Dohring, Percy Daggs, Ryan Hansen, Julie Gonzalo, Chris Lowell, Tina Majorino, Francis Capra, Enrico Colantoni, Kyle Secor, Max Greenfield, Matthew Alan, Joaquin Perez-Campbell, David Tom, Chastity Dotson

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 2.0: Engels, Frans, Spaans, Duits

Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits
Speelduur: ca. 2560 min., ca. 40 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:
S1:
• Onuitgezonden scènes

• Uitgebreide versie van de eerste aflevering met niet eerder vertoonde openingsscène

S2:

Weggelaten scènes

• Extra scènes

• 2 korte films: "A Day on the Set with Veronica Mars" & "Veronica Mars: Not Your Average Teen Detective

• Bloopers
S3:

• Season 4 Presentation

• Pitching Season 4

• Going Undercover with Rob Thomas: Rob's Directing Experience, Highlights, Do-overs?, favorite Veronica and Keith Moments, favorite Veronica and Logan Moments, The Politics of Veronica Mars, Veronica Mars: Mean Girl, favorite Guest Star Moments, Main Titles: Why the Change?

• Weggelaten scènes
• Bloopers
• Webisodegalerij
 

MCLEOD'S DAUGHTERS de complete serie, 54-disc

 

8 seizoenen lang hebben we kunnen genieten van het wel en wee van de dappere bewoonsters van Drovers Run. Nadat de onverwachte dood van rancher Jack zijn van elkaar vervreemde dochters Tess en Claire opnieuw met elkaar in contact brengt, besluiten de meisjes te laten zien wat ze waard zijn en de ranch met behulp van een aantal betrouwbare helpers en helpsters zelf te runnen. In weerwil van sluimerende rivaliteiten, problematische hartszaken, hemeltergende blunders, meedogenloze klimaatsomstandigheden, beangstigende ziektes, onverbiddelijke concurrentie, onverwachte tegenslagen en momenten van hoogoplaaiende stress zetten ze door en verdedigen ze Drovers Run met hand en tand tegen alle bedreigingen. Hoe het de zusjes en hun dierbaren vergaat, kunnen we weer helemaal van voor af aan beleven dankzij de verzamelbox die al hun avonturen in zich verenigt.

 

Deze giftset komt bovendien vergezeld van een exclusief fleecedeken. De echte fans gaan er dus maar lekker voor zitten en kruipen onder hun deken want de in totaal 224 afleveringen in deze box houden hen niet minder dan zeven dagen non-stop zoet.Wegdommelen toegestaan, dus, maar enkel tussen de afleveringen door, want van de bewogen belevenissen in de Australische outback wil je natuurlijk geen seconde missen.

 
Technische fiche
Creatie: Posie Graeme-Evans, Caroline Stanton

Regie: Chris Martin-Jones, Kay Pavlou, Donald Crombie, Karl Zwicky, Geoff Bennett, Robert Klenner, Lewis Fitz-Gerald, Ian Gilmour, Bill Hughes, Richard Jasek, Cath Roden, Ali Ali, Jessica Hobbs, Raymond Quint, Roger Dowling, Arnie Custo, Steve Jodrell, Kevin Carlin, Declan Eames, Grant Brown, Andrew Prowse, Nicholas Bufalo, Steve Mann, Ian Watson

Cast: Aaron Jeffery, Rachael Carpani, Simmone Mackinnon, Bridie Carter, Myles Pollard, Michala Banas, Sonia Todd, Brett Tucker, Doris Younane, John Jarratt, Marshall Napier, Luke Jacobz

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur ca. 10080 min., ca. 45 min. per aflevering
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:
S1:

• Interviews met zowel de Series Director (Karl Zwicky) als de Production

Executive (Adrew Blaxland)

• Special featurette

• Interview met de Creator / Executive Producer (Posie Graeme)

 

WWII
WWII, 6-disc
WWII, 11-disc
 
WWII 6-disc

De witte 6-disc versie van de WWII verzamelbox voert ons naar het heetst van de strijd tijdens de tweede wereldoorlog en concentreert zich daarbij op Europa als strijdtoneel.

 
Battleground ('49)

Het 101ste graaft zich in tegen Hitler en de winterse woede. Van de regisseur van The Story Of G.I. Joe. Winnaar van 2 Oscars: Beste Verhaal en Beste Scenario en Beste Zwart-Wit Fotografie!

 

Technische fiche:
Regie: William A. Wellman
Cast: James Whitmore, Van Johnson, John Hodiak, Ricardo Montalban, George Murphy, Marshall Thompson, Jerome Courtland, Don Taylor, Bruce Cowling, Douglas Fowley, Leon Ames, Herbert Anderson, Thomas E. Breen, Denise Darcel, Richard Jaeckel
Taalkeuze in Mono 1.0: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Nederlands, Portugees, Deens, Zweeds, Pools, Tsjechisch, Kroatisch, Sloveens, Grieks, Hongaars, Turks, IJslands, Bulgaars, Roemeens, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 118 minuten
Releasedatum: 4 mei 2005

Extra's:
• Little Rural Riding Hood
• Let's Cogitate

 
Battle Of The Bulge ('65)

Kan Hitlers vermetele tegenaanval afgeblokt worden? Een groots oorlogsepos van de regisseur van The Longest Day.

 

Technische fiche:
Regie: Ken Annakin
Cast: Dana Andrews, Henry Fonda, Robert Ryan, Robert Shaw, George Montgomery, Ty hardin, Pier Angeli, Barbara Werle, Charles Bronson, Hans Christian Bleck, Werner Peters (nvdr. dit is geen grapje...), James Macarthur, Karl-Otto Alberty, Telly Savalas, Steve Rowland
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels; Dolby Surround 2.0: Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Kroatisch, Sloveens, Tsjechisch, Hebreeuws, Deens, Fins, Noors, Zweeds, IJslands, Hongaars, Grieks, Bulgaars, Roemeens, Turks, Pools, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 162 minuten
Releasedatum: 4 mei 2005

Extra's:
• Digitaal geremasterd beeld en audio, geremasterde soundtrack in Dolby Digital 5.1
• Documentaire "The filming of Battle Of The Bulge"
• Documentaire "History Recreated"
• Bioscooptrailer

 

The Dirty Dozen ('67)

Kwijn weg in een cel... of vecht voor je vrijheid. Lee Marvin voert het bevel over een dozijn veroordeelden die achter vijandelijke linies een zelfmoordoperatie moeten uitvoeren. Winnaar van een Oscar voor Beste Geluidseffecten!


Technische fiche:
Regie: Robert Aldrich
Cast: Charles Bronson, Jim Brown, John Cassavetes, Lee Marvin, Telly Savalas, Trini Lopez, Donald Sutherland, Clint Walker, Ernest Borgnine, Jim Brown, Richard Jaeckel, George Kennedy, Ralph Meeker, Robert Ryan, Donald Sutherland, Robert Webber, Tom Busby
Taalkeuze in Dolby Surround 2.0: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Arabisch, Bulgaars, Roemeens, Nederlands, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 144 minuten
Releasedatum: 4 mei 2005

Extra's:
• Bioscooptrailer
• Korte film

 

Where Eagles Dare ('68)

Clint Eastwood en Richard Burton leiden een explosieve reddingsoperatie in de Alpen.


Technische fiche:
Regie: Brian G. Hutton
Cast: Richard Burton, Clint Eastwood, Mary Ure, Patrick Wymark, Michael Hordern, Donald Houston, Peter Barkworth, William Squire, Robert Beatty, Brook Williams, Neil McCarthy, Vincent Ball, Anton Diffring, Ferdy Mayne, Derren Nesbitt
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels; Dolby Surround 2.0: Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Arabisch, Roemeens, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 149 minuten
Releasedatum: 4 mei 2005

Extra's:
• On Location: Where Eagles Dare
• Bioscooptrailer

 
The Big Red One ('80) (The Reconstruction 2-dvd Special Edition)

De originele visie van regisseur Samuel Fuller op de avonturen en veldslagen van de 1st Infantry Division werd in zijn volle glorie hersteld met deze schitterende Reconstruction-versie, die 40 minuten extra scènes bevat! Met Lee Marvin in de hoofdrol.

 

Technische fiche:
Regie: Samuel Fuller
Cast: Lee Marvin, Mark Hamill, Robert Carradine, Bobby Di Cicco, Kelly Ward, Stéphane Audran, Siegfried Rauch, Serge Marquand, Charles Macaulay, Alain Doutey, Maurice Marsac, Colin Gilber, Joseph Clark, Ken Campbell, Doug Werner
Taalkeuze Disc 1: in Dolby Digital 5.1: Engels, Frans; Disc 2: in Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertiteling: Disc 1: Nederlands, Engels, Frans, Roemeens, Arabisch, Bulgaars, Engels voor slechthorenden; Disc 2: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Zweeds, Noors, Deens, Fins, Pools, Turks, Hongaars, Tsjechisch, Hebreeuws, Portugees, Arabisch, Russisch
Speelduur: ca. 156 minuten
Releasedatum: 4 mei 2005

Extra's:
Disc 1:
• Digitaal geremasterde film met soundtrack geremasterd in Dolby Digital 5.1
• Commentaar door reconstructieproducer Richard Schickel
Disc 2:
• Alternatieve scènes
• Anatomie van een scène: vergelijking tussen scènes voor en na de restauratie
• Nieuwe documentaire "The real glory: Reconstructing The Big Red One"
• Profiel The Men Who Made The Movies: Samuel Fuller
• Film van het Ministerie van Oorlog The Fighting First
• Promospot uit 1980, trailer en TV-en radiospots
• 2004 trailer van The Reconstruction
• Fotogalerij

 
WWII 11-disc
 

Echte oorlogsfilmfans gaan meteen voor nog meer oorlogsgeweld met de War Collection, die het perspectief op wereldoorlog II wereldwijd opentrekt. Naast alle films uit de 6-disc versie, bevat deze ook nog onderstaande pareltjes in het genre.

 

Memphis Belle ('49)

In Engeland, 1943, maken 10 jonge piloten zich klaar om op te stijgen met de B17 bommenwerper die Memphis Belle gedoopt werd. Ze weten dat deze 25ste missie hun laatste zal worden. Ze keren óf terug als helden óf de Memhis Belle sleept hen mee in het graf. Het intense, realistische Memphis Belle, geproduceerd door David Puttnam, gaf een nieuwe dimensie aan de oorlogsfilm.

 
Technische fiche
Regie: Michael Caton-Jones

Cast: Matthew Modine, Eric Stoltz, Tate Donovan, D.B. Sweeney, Billy Zane, Sean Astin, Harry Connick Jr., Reed Diamond, Courtney Gains, Neil Giuntoli, David Strathairn, John Lithgow, Jane Horrocks, Mac McDonald, Jodie Wilson

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Fins
Speelduur: ca. 105 min.
Releasedatum: 14 oktober 2009
 

Operation Pacific ('65)

John Wayne is de perfecte belichaming van de recht-voor-de-raapse luitenant-ter-zee Duke E. Gifford, die geen kans onbenut laat om de vijand een hak te zetten. Een heerlijk ouderwetse oorlogsfilm, die dankzij de technische adviezen van vice-admiraal Charles Lockwood, destijds commandant van alle mariniers in de Stille Zuidzee, een erg realistisch portret van de oorlog in de Pacific neerzet.

 
Technische fiche
Regie: George Waggner

Cast: John Wayne, Patricia Neal, Ward Bond, Scott Forbes, Philip Carey, Paul Picerni, William Campbell, Kathryn Givney, Martin Milner, Cliff Clark, Jack Pennick, Virginia Brissac, Vincent Fotre, Lewis Martin, Sam Edwards

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Fins
Speelduur: ca. 104 min.
Releasedatum: 14 oktober 2009
 

D-Day To Berlin ('94)

De zoon van regisseur George Stevens verzamelde de "home movies" die zijn vader tijdens wereldoorlog 2 draaide en goot ze in een fascinerende en bij momenten schokkende kleurenmontage die de geallieerden volgt vanaf de landing in Normandië tot en met de bezetting van Berlijn. De intense pijn, het verdriet en de gruwel van de dood worden de kijker niet bespaard, maar ook de oprechte vreugde over de bevrijding komt aan bod.

 
Technische fiche
Regie: George Stevens Jr.
Cast: Verteller: George Stevens Jr.

Stemmen: Dick Kent, Ken Marthey, Ivan Moffat, Hollingsworth Morse, Jack Muth, Irwin Shaw

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Fins
Speelduur: ca. 46 min.
Releasedatum: 14 oktober 2009
 

Letters From Iwo Jima ('06)

Oscarwinnende regisseur Clint Eastwood vertelt het verhaal van de Japanse  soldaten die hun vaderland tijdens de Tweede Wereldoorlog verdedigden tegen de binnentrekkende Amerikaanse troepen. Hun opofferingen, strijd,moed en compassie leven voort in deze gespannen, aangrijpende film, die samen met Flags Of Our Fathers deel uitmaakt van een tweeluik rond de bloedige slag bij Iwo Jima.

 
Technische fiche
Regie: Clint Eastwood

Cast: Ken Watanabe, Tsuyoshi Ihara, Kazunari Ninomiya, Ryo Kase, Shido Nakamura, Hiroshi Watanabe, Takumi Bando, Yuki Matsuzaki, Takashi Yamaguchi, Eijiro Ozaki, Nae, Nobumasa Sakagami, Luke Eberl, Sonny Saito, Steve Santa Sekiyoshi

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Fins
Speelduur: ca. 135 min.
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Flags Of Our Fathers ('06)

In dit epos belicht regisseur Clint Eastwood de grootste emotionele waarheid van oorlogvoering: soldaten vechten voor hun land, maar ze sterven voor hun vrienden. Flags Of Our Fathers is een krachtig waar gebeurd verhaal van heldendom en moed, dat gedeeld en herdacht moet worden.

 
Technische fiche

Regie: Clint Eastwood

Cast: Ryan Phillippe, Jesse Bradford, Adam Beach, John Benjamin Hickey, John Slattery, Barry Pepper, Jamie Bell, Paul Walker, Robert Patrick, Neal McDonough, Melanie Lynskey, Thomas McCarthy, Chris Bauer, Judith Ivey, Myra Turley

Talen:  Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertiteling: Nederlands, Frans, Fins

Speelduur:  ca. 126 min.

Releasedatum:  14 oktober 2009

 

THE GREMLINS COLLECTION 2-disc

 
GREMLINS ('84)

Het intrigerende,ontroerende gezang van een Mogwai klinkt op kerstavond. Zorg ervoor dat hij niet nat wordt. Stel hem niet bloot aan fel licht. En hoe hij ook huilt en smeekt... geef hem nooit eten na middernacht. Met deze instructies krijgt de jonge Billy Peltzer zijn schattige nieuwe huisdier. Maar Billy zal veel meer krijgen dan hij verwachtte. Gremlins is buitengewoon grappig en geweldig angstaanjagend. Het ene ogenblik knijp je je ogen dicht van angst, het volgende gier je van het lachen.

 
GREMLINS 2: THE NEW BATCH ('90)

De spelregels zijn weliswaar dezelfde gebleven, maar in deze vervolgfilm wordt het zo mogelijk nog grappiger en spannender. Billy en zijn Mogwai, publiekslieveling Gizmo, moeten het dit keer opnemen tegen gloednieuw Gremlingebroed. De gruwels vinden New York een stad naar hun duistere hart, en iedereen weet wat dàt betekent!

 
Technische fiche

Regie: Beide: Joe Dante

Cast: Gremlins: Hoyt Axton, John Louie, Keye Luke, Don Steele, Susan Burgess, Scott Brady, Arnie Moore, Corey feldman, Harry Carey Jr., Zach Galligan, Dick Miller, Phoebe Cates, Polly Holliday, Donald Elson, Belinda Balaski

Gremlins 2: Zach Galligan, Phoebe Cates, John Glover, Robert Prosky, Robert Picardo, Christopher Lee, Haviland Morris, Dick Miller, Jackie Joseph, Gedde Watanabe, Keye Luke, Kathleen Freeman, Don Stanton, Dan Stanton, Shawn Nelson

Talen:
Gremlins:
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Italiaans

Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Spaans, Portugees, Duits, Roemeens, Bulgaars, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden

Gremlins 2:

Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels; in Dolby Surround 2.0: Frans, Italiaans

Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Roemeens,  Bulgaars, IJslands, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden

Speelduur: Beide: ca. 102 min.
Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:
Gremlins 2:
• weggelaten scenes
• Een kijkje achter de schermen

• Uitgebreid audiocommentaar van regisseur Joe Dante en producer Michael Finnell

• Bloopers
• Hoogtepunten uit de carrieres van cast en crew
• Bioscooptrailer
• Nieuwe digitale omzetting (2001)
 

THE SISTERHOOD OF THE TRAVELING PANTS / THE SISTERHOOD OF THE TRAVELING PANTS 2

2-DISC
Vriendschap kent geen grenzen!
 

De tienervriendinnen Tibby (Amber Tamblyn), Carmen (America Ferrera), Bridget (Blake Lively) en Lena (Alexis Bledel) hebben een wel heel bijzondere manier om contact met elkaar te houden: een tweedehands spijkerboek die hen allemaal precies past.Als ze de vakantie voor het eerst gescheiden van elkaar zullen doorbrengen, beloven ze elkaar plechtig de spijkerboek over en weer op te sturen... en elkaar alles te vertellen over wat ze op hun weg naar volwassenheid allemaal meemaken met die broek. Maar wat de meiden tijdens twee zomers vol uitdagingen en een aantal misverstanden - echt bijeen houdt is meer dan een gekoesterde spijkerbroek. Het is de kracht van hun vriendschap.

 
Technische fiche
Regie: Sisterhood: Ken Kwapis

Sisterhood 2: Sanaa Hamri

Cast: Sisterhood: Amber Tamblyn, Alexis Bledel, America Ferrera, Blake Lively, Jenna Boyd, Bradley Whitford, Nancy Travis, Rachel Ticotin, Mike Vogel, Michael Rady, Leonardo Nam, Maria Konstadarou, George Touliatos, Kyle Schmid, Erica Hubbard

Sisterhood 2: Amber Tamblyn, Alexis Bledel, America Ferrera, Blake Lively, Rachel Nichols, Jesse Williams, Tom Wisdom, Rachel Ticotin, Leonardo Nam, Michael Rady, Shohreh Aghdashloo, Blythe Danner, Lucy Hale, Maria Konstadarou, Ernie Lively

Talen: Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden

Speelduur: Sisterhood: ca. 114 min.; Sisterhood 2: ca. 115 min.

Releasedatum: 14 oktober 2009
 
Extra's:
Sisterhood:
• Chillen met Hilary en haar vrienden

• Videoclip van our Lips Are Sealed

• Uitdaging: zoek jouw prins of prinses
• Screentests

• Extra scénes
• En nog meer!

Sisterhood 2:

• Videoclip van Just that Girl

• Mary: Dancing Ever After

• Tami's geweldige mode
• Meezingen met Another Cinderella Story
• En nog meer!
 

Overige releases november 2009
 

4 november 2009:

• The Mentalist, serie 1 (6-disc)

• In Treatment, serie 1 Week 6-9 (4-disc)

• Tell Me You Love Me, de complete serie (4-disc)

• Flight Of The Conchords, serie 2 (2-disc)

• Entourage, serie 5 (3-disc)
• The Wire, de complete serie (24-disc)
• The Sopranos, de complete serie (28-disc)

• Tom & Jerry: beste achtervolgingen, deel 3 (Greatest Chases)

 

11 november 2009:

• The Triangle (2-disc) (huur)

• The Triangle (2-disc)

• Four Last Songs (huur)

• Four Last Songs

• While She Was Out (huur)

• While She Was Out

 
 

18 november 2009:

• Harry Potter And The Half-Blood Prince (huur)

• Harry Potter And The Half-Blood Prince (huur) (Blu-ray)

• Harry Potter And The Half-Blood Prince 2-disc

• Harry Potter And The Half-Blood Prince (Blu-ray)

• Harry Potter And The Philosopher's Stone Ultimate Edition (4-disc)

• Harry Potter And The Philosopher's Stone Ultimate Edition (3-disc) (Blu-ray)

• Harry Potter And The Chamber Of Secrets Ultimate Edition (4-disc)

• Harry Potter And The Chamber Of Secrets Ultimate Edition (3-disc) (Blu-ray)

• Harry Potter Hogwarts Castle

• Harry Potter Hogwarts Castle (Blu-ray)

• The Wizard Of Oz (70th Anniversary, 4-disc)

• The Wizard of Oz, the Ultimate Collector's Edition (70th Anniversary, 2-disc) (Blu-ray)

• Star Wars: Clone Wars, seizoen 1 (4-disc)

• Star Wars: Clone Wars, seizoen 1 Deel 1

• Star Wars: Clone Wars, seizoen 1 Deel 2

• Star Wars: Clone Wars, seizoen 1 Deel 3

• Star Wars: Clone Wars, seizoen 1 Deel 4

• Star Wars: Clone Wars, seizoen 1 (3-disc) (Blu-ray)

• Dances With Wolves (Blu-ray)

• The Green Mile (Blu-ray)

 
Recent nieuws van dezelfde bron