:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2009
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2009
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2009-11-02 - Geplaatst door: Ann
TERMINATOR SALVATION
 

Eén van de beste actiefilms aller tijden is terug. De strijd van de mensheid is nu ook verkrijgbaar op DVD en op Blu-ray in High Definition

 
Synopsis

Op 19 november 2009 laat Sony Pictures Home Entertainment Terminator Salvation op DVD en Blu-ray los op de mensheid. Steracteurs Christian Bale (Batman Begins, The Dark Knight) en Sam Worthington (Avatar) ontketenen de strijd tussen mens en machine in dit langverwachte futuristische actie-epos. Terminator Salvation speelt zich af in het postapocalyptische 2018 waar John Connor voorbestemd is om de menselijke verzetsbeweging te leiden tegen Skynet en zijn leger van Terminators. Zij worden opgeschrikt door de komst van Marcus Wright, die zich enkel nog herinnert in de dodencel gezeten te hebben. Connor moet proberen te beslissen of Marcus Wright gestuurd is vanuit de toekomst of gered is in het verleden. Samen verzeilen ze in het hart van het Skynet netwerk. Daar ontdekken ze het verschrikkelijke geheim achter de nakende uitroeiing van de mensheid. Terminator Salvation is het begin van een spannend nieuw hoofdstuk in de Terminator series, onmisbaar in de filmcollectie van alle filmfanaten.

 

De Terminator Salvation Blu-ray Disc en DVD bevatten spectaculaire bonus features, zoals "Re-forging the future" (een exclusieve kijk achter de schermen van de filmproductie), "Moto-Terminator" (een documentaire over de samenwerking tussen het visuele effecten-team en motorfietsfabrikant Ducati om de dodelijke Moto-Terminators te creëren) en elf korte documentaires over hoe de baanbrekende special effects gecreëerd werden.

 

Exclusief op de Blu-ray Disc van Terminator Salvation komt de Director's Cut van de film te staan, met aanvullend beeldmateriaal dat nooit eerder vertoond werd in de bioscoop. Daarnaast is er ook nog Maximum Movie Mode, wat de kijkers toelaat de film te bekijken samen met regisseur McG (Charlie's Angels 1 & 2).  Deze Maximum Movie Mode bevat ook een Picture in Picture commentaar met o.a. interviews met cast en crew, storyboards en still galeries. De BD-live feature op de disc bevat 10 "Terminator TechCo" video's, live filminformatie die gedownload kan worden via movieIQ en Cinechat. Deze laatste functie staat de filmfans toe om live te chatten met vrienden, terwijl ze kijken naar om het even welke Sony BD-titel die ook beschikt over Cinechat.

 

In zijn strijd om de mensheid te redden wordt Christian Bale vergezeld door een ware sterrencast. Het is uitkijken naar Bryce Dallas Howard (The Village), de Amerikaanse hiphop-artiest Common (Wanted), rijzende ster Anton Yekhin (Star Trek), Helena Bonham (Harry Potter) en de Australische nieuwkomer Sam Worthington (Avatar) die gecast werd in de rol van Marcus Wright na een persoonlijke aanbeveling van James Cameron. Ook Jane Alexander (The Ring), Moon Bloodgood (What Just Happened?) en Michael Ironside (Total Recall) spelen mee in de film.

 

Terminator Salvation werd geproduceerd door Moritz Boman (Terminator 3: Rise Of The Machines), Derek Anderson (Afher The Wedding), Victor Kubicek (After The Wedding) en Jeffrey Silver (300). Het verhaal is van de hand van het schrijversteam John D. Brancato en Michael Ferris (Terminator 3: Rise Of The Machines, The Game).

 

Sony Pictures Home Entertainment brengt op 19 november ook de volledige

quadrilogie in 1 box uit. Een aanrader voor de echte Terminator fans!
 

Regisseur: McG

Acteurs: Christian Bale (The Dark Knight, Batman, The Prestige), Bryce Dallas Howard (Spiderman 3, The Village, Lady In The Water), Anton Yelchin (Star Trek, Charlie Bartlett, Alpha Dog), Sam Worthington (Avatar)

Genre: Thriller, Science-Fiction

Release Blu-ray disc koop: 19 november 2009

Release dvd koop: 19 november 2009

Release dvd huur: 19 november 2009

 
Extra op Blu-ray disc en dvd
Achter de schermen extra's:

• "Re-forging the Future" - een exclusieve kijk achter de schermen van Terminator Salvation

• "The Moto-Terminator" - zie hoe de visuele effecten-crew van Terminator Salvation een samenwerking aanging met Ducati om zo een spannende en dodelijke Moto-Terminator te creëren.

• Plus elf documentaires die illustreren hoe de baanbrekende special effects gecreëerd werden!

Enkel op Blu-ray disc:

• De uitgebreide Director's Cut van de film met aanvullend beeldmateriaal nooit eerder vertoond in de bioscoopzalen.

• Maximum Movie Mode - Kijk de film samen met de regisseur McG

• 11 kortfilms

• Picture-in-Picture (PiP) commentaar van cast en interviews met de crew

• Storyboards
• Foto gallerij
• Tijdslijn
BD Live-inhoud:

• 10 "Terminator TechCom" videosegmenten die te downloaden zijn

• Cinechat - BD-Live technologie dat kijkers toelaat om globaal te chatten over de film of een andere Cinechat van Sony Pictures International Home Entertainment!

• MovieIQ - LIVE-updated on-screen filminformatie beschikbaar via BD-live

 

PLAYMOBIL: HET GEHEIM VAN PIRATENEILAND

 

De eerste animatiefilm van het populaire speelgoed op DVD!

 
Synopsis

Goed nieuws voor de Playmobil fans! Op 5 november komt de eerste animatiefilm van en met de populaire Playmobil mannetjes uit op DVD. Reeds 35 jaar behoort Playmobil tot de top van de speelgoedmarkt. In die tijd zijn er wereldwijd reeds 2,1 miljard Playmobil figuurtjes geproduceerd waaraan vele kinderen uren speelplezier hebben beleefd. Het verhaal is gebaseerd op een van hun bestverkopende producten.

 

Wanneer Jack en Amelia op de zolder van hun grootouders aan het spelen zijn, komen ze toevallig in een andere wereld terecht. Ze belanden op een schip vol piraten die op zoek zijn naar een schat op Skull Island. Maar dat is niet zonder gevaren... Het eiland is vergeven van vervloekte skeletten die de schat bewaken en niet aarzelen om rovers de soep in te draaien. Jack en Amelia beleven een wervelend avontuur met reusachtige inktvissen, dansende skeletten, een voodooman en Playmobil rockers met leuke liedjes die steeds onverwachts opduiken.

 

Playmobil: Het Geheim Van Pirateneiland zorgt voor drie kwartier heerlijk entertainment dankzij het avontuurlijke verhaal, een heleboel grappige stukjes en catchy deuntjes. Leuk voor jonge kinderen én hun ouders!

 

Regisseur: Alexander E. Sokoloff

Genre: Animatie

Release dvd koop: 5 november 2009
 
Extra op dvd:
• Pirate Sing-A-Long Song: zing mee met het piratenlied.
 

PAUL BLART: MALL COP
 
Kom niet aan zijn winkelcentrum!
 
Synopsis

Komedieveteraan Kevin James (King Of Queens) en regisseur Steve Carr (Daddy Day Care, Dr. Dolittle 2) slaan in Paul Blart: Mall Cop de handen in elkaar om de kijker te doen laten schuddebuiken van het lachen! Deze nieuwe prent van Sony Pictures Home Entertainment is vanaf 5 november verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc.

 

Kevin James speelt Paul Blart, een alleenstaande vader met overgewicht die het beste maakt van zijn werk als bewakingsagent bij het plaatselijke winkelcentrum. Hij woont samen met zijn moeder en dochter en droomt ervan die ene persoon te vinden die hem kan liefhebben én hem kan waarderen voor wie hij is. Paul krijgt de kans om zich te bewijzen als een groep criminelen, vermomd als de hulpjes van de Kerstman, het complete winkelcentrum bezetten en de vrouw waar Paul verliefd op is gijzelen. Wordt Paul de held van de dag?

 

Kevin James, vooral bekend van de tv-serie The King Of Queens en kaskraker Hitch, speelt in deze film wederom de sullige "guy next door" waar het publiek hem van kent. De samenwerking tussen de komiek en regisseur Steve Carr, vooral bekend van Daddy Day Care en Dr. Doolittle 2, is nieuw voor de twee. Dat deze samenwerking veel goeds belooft voor de toekomst, bewijst de met extra's overladen DVD en Blu-ray Disc release van Paul Blart: Mall Cop.

 

Regisseur: Steve Carr

Acteurs: Kevin James (Hitch, The King Of Queens), Keir O'Donnell (The Break-Up, The Wedding Crashers), Jayma Mays (Ugly Betty, Epic Movie)

Genre: Komedie

Release Blu-ray disc koop: 5 november 2009

Release dvd koop: 5 november 2009
Release dvd huur: 6 oktober 2009
 
Extra op Blu-ray disc en dvd:

• Audiocommentaar van Kevin James en producent Todd Garner

• Verwijderde scenes

• Documentaires: "Kevin James: Not Your Average Mall Cop", "The Mall", "On Set With Mike "Rooftop" Escamilla Pro BMX biker", "Mike V. vs Mall Cop", "Free Running vs. Parkour", "Thoughts With Kevin James", "Sugar", "Action Sports Junkies", "Stunts" en "Mall Cop Response"

• Trailers

 

HARDWIRED
 

Ze stalen zijn verleden, nu neemt hij zijn toekomst terug. Deze keer kozen ze het verkeerde testobject.

 
Synopsis

Na het verlies van zijn vrouw bij een vreselijk verkeersongeval wordt Luke Gibson wakker in een ziekenhuis en stelt hij vast dat zijn ooit zo idyllische leven op instorten staat. Gibson, die een dodelijke microchip kreeg ingeplant en nauwlettend in het oog wordt gehouden door een directeur van Hope Industries, wordt geplaagd door bizarre visioenen en gekweld door een verleden dat hij zich niet kan herinneren. Als hij wil overleven dan ligt zijn enige kans bij een groep rebelse hackers die misschien de enigen zijn die weten hoe ze de gevaarlijke onderneming kunnen stoppen voor het te laat is.

 

Regisseur: Ernie Barbarash

Acteurs: Cuba Gooding Jr. (Linewatch, Dirty, Gladiator, Jerry Maguire), Val Kilmer (Felon, Conspiracy, Numb3rs)

Genre: Thriller, science-fiction

Release dvd koop: 19 november 2009

Release dvd huur: 3 november 2009

 

Extra op dvd:

• Documentaire: "Connecting the circuits"

• Trailers

 

BEWITCHED - SEASON 8
 

In de komische serie Bewitched schittert Elizabeth Montgomery als Samantha Stephens, een knappe, typisch Amerikaanse huisvrouw die toevallig ook heks is. Dick York speelt Samantha's sterfelijke echtgenoot Darrin, Agnes Moorehead is zijn heksvan-een-schoonmoeder Endora. Verder met Alice Pearce als de nieuwsgierige buurvrouw Gladys Kravitz, George Tobias als haar verstrooide man Abner en Marion Lorne als de getikte tante Clara.  Geniet van dit achtste én laatste seizoen.

 

Release dvd koop: 5 november 2009

 

CANAL ROAD - SEASON 1
 

Het leven van de jonge personeelsleden van een juridisch advies centrum voor medische zaken in Melbourne gaat niet bepaald over rozen. Ieder personage heeft geheimen die angstvallig voor de buitenwereld verborgen moeten blijven of er ontstaan situaties tussen het personeel en cliënten die het daglicht eigenlijk niet kunnen verdragen. Canal Road is een hoogst orginele serie. Gemaakt door dezelfde mensen achter het succes van series zoals McLeod's Daughters, All Saints en Sea Patrol. Met een topcast waaronder Grant Bowler (Ugly Betty, Lost) Charlie Clausen (McLeod's Daughters) is Canal Road een geweldige nieuwe serie met bijzondere verhalenlijnen, die stuk voor stuk kunnen worden omschreven als mysterieus, vol zwarte humor maar bovenal spannend.

 

Release dvd koop: 5 november 2009

 

DOC. MARTIN - SEASON 3
 

Portwenn, Engeland. Nadat de geliefde en behulpzame huisarts Sim sterft, wordt zijn plaats ingenomen door de cynische, maar correcte dokter Martin Ellingham, oftewel Doc Martin. De relatie naar de dorpsbewoners toe verloopt niet zoals het hoort, want Doc Martin wordt overspoeld door hypochonders en mensen met fantoompijnen. Hij zit bovendien ook nog eens opgescheept met een nutteloze secretaresse en een onbekende hond.  Maar al snel leert Martin de excentrieke levensstijl van de bewoners van Portwenn kennen, en wordt hij verliefd op de mooie Louisa...

 

Release dvd koop: 5 november 2009

 

SEA PATROL - SEASON 2
 

Sea Patrol speelt zich af langs de adembenemend mooie kustlijn van Australië. De serie volgt 24 matrozen in hun dagelijkse werk aan boord van de Hammersley, een patrouilleboot van de Navy. De bemanning is een mengeling van leeftijden, mensen met ambitie en wensen. De leden van de crew stellen zichzelf iedere dag bloot aan grote gevaren. Niet alleen door hun jacht op moordenaars, drugsmokkelaars, piraten en dieven, maar ook door hun gevecht tegen de elementen en de meest onvoorspelbare oceanen op aarde. Ze zijn alledaagse helden met een bijzondere baan.

 
Release dvd koop: 5 november 2009
 

WEEDS - SEASON 4
 

Weeds is een Amerikaanse zwarte komedie over een vrouw, Nancy Botwin (Marie-Louise Parker), die na het overlijden van haar man, haar status en manier van leven niet wil verliezen. Ze besluit hierop om in haar buurt cannabis te gaan verhandelen. Nadat op het einde van het derde seizoen Nancy's woonplaats Agrestic is afgebrand, besluit Nancy naar Ren Mar te vluchten, een dorpje in het zuiden van Californië. Daar verblijft ze bij Lenny Botwin (Albert Brooks), haar schoonvader, die zijn zwaar zieke moeder verzorgt. Ze krijgt van Guillermo een nieuwe baan: ze moet drugs over de Mexicaans-Amerikaanse grens smokkelen.

 

Release dvd koop: 5 november 2009

 

MONTY PYTHON'S FLYING CIRCUS - COMPLETE SERIES
 

Er was eens een tijd, dat de grappen op de TV niet leuk waren. Ze waren saai... tenenkrommend en slaapverwekkend saai ... De mensen die in deze tijd naar de televisie keken, waren apathisch en verbitterd. God had medelijden met deze mensen en besloot ze vreugde te geven. Hij creëerde de grappigste Comedy Show Allertijden: Monty Python's Flying Circus. De nieuwe humor verlichtte de mensheid en de wereld werd een mooiere plaats. Goed nieuws voor de Monty Python fans: er is nu een nieuwe bonus disc beschikbaar!

 

Release dvd koop: 19 november 2009

 

BOX: THE PUNISHER & THE PUNISHER 2: WAR ZONE

 
The Punisher
 

Special Agent Frank Castle (Tom Jane) heeft een perfect leven dat hem plotseling afgenomen wordt door een gewetenloze crimineel Howard Saint (John Travolta).  Hierdoor verandert Frank in een totaal ander persoon. Hij heeft nog maar één levensdoel: keiharde wraak. Zijn meedogenloze plan is bijna voltooid als hij eindelijk oog in oog komt te staan met de man die hij zo verschrikkelijk haat. The Punisher tegen The Saint kan maar één winnaar hebben...

 
The Punisher 2: War Zone
 

De compromisloze wreker Frank Castle (Ray Stevenson) gaat door met zijn éénmansoorlog tegen de georganiseerde misdaad. Ditmaal neemt hij het op tegen de ambitieuze maffiabaas Billy Russoti. Nadat Russoti door Castle keihard wordt aangepakt en hierbij zwaar verminkt raakt, zweert hij wraak. Hij neemt een nieuwe identiteit aan; Jigsaw. De FBI kan Jigsaw niet aan en Castle zal het op moeten nemen tegen Jigsaws snel gerecruteerde privé-leger.

 
Release Blu-ray disc koop: 5 november 2009
 

BOX: XXX + XXX: THE NEXT LEVEL
 
xXx
 

Vin Diesel is Xander "xXx" Cage; gevreesd in het criminele circuit en populair in het wereldje van de extreme sport! Keer op keer slaagt hij erin om op spectaculaire wijze uit handen van de politie te blijven. Maar nu wordt hij gedwongen een speciale opdracht uit te voeren voor de overheid. Xander moet infiltreren in de onderwereld van Praag om een wereldbedreigende organisatie uit te schakelen.

 

xXx: The Next Level

 

In Washington D.C., het centrum van de Amerikaanse macht, wordt een aanval voorbereid op een doel dat je nooit zou verwachten. In het midden van de intriges en machtspelletjes ontdekt xXx (Ice Cube) dat de grootste bedreiging voor de Verenigde Staten vanuit hun eigen regering komt! xXx: The Next Level is van regisseur Lee Tamahori (Die Another Day) en zit vol keiharde actie, special effects en veel intriges!

 

Release Blu-ray disc koop: 5 november 2009

 

EASY RIDER
 

Easy Rider is de klassieke film over de zestiger jaren, die als geen ander de ideeën, dromen en levensstijl van een tijdperk uitdraagt. Het is een film over een generatie. Twee motorrijders (Peter Fonda en Dennis Hopper) scheuren dwars door Amerika om het ware karakter van dit land te ontdekken. Ze zien vele gezichten van de steden en dorpen, verblijven in een commune en raken verzeild in een drugs en sex scene in een hoerenhuis in New Orleans. Een magnifieke bijrol is weggelegd voor Jack Nicholson, die hiermee internationale erkenning verwierf. Easy Rider werd in 1969 in Cannes terecht gekozen tot de film met het Beste Regiedebuut. En niet te vergeten: boordevol muziek uit de jaren zestig!!

 

Release Blu-ray disc koop: 5 november 2009

 

GLORY
 

Op 12 april 1861 brak in Amerika de Burgeroorlog uit. Een bloederige strijd tussen de "Yankees" en de "Confederates", die vier jaar duurde en 700.000 mensenlevens heeft gekost. In februari 1863, krijgt de 25-jarige kolonel Robert Gould (Matthew Broderick) het commando over een grote groep negers, die zich vrijwillig aangemeld hebben om voor het Noorden te vechten. Ondanks tegenwerking van zijn superieuren en met veel moeite leidt hij deze mannen, die nauwelijks het verschil tussen links en rechts kennen, op tot volwaardige soldaten. Dit regiment vecht niet alleen voor de overwinning, maar ook voor respect en vrijheid. Het regiment dat legendarisch wordt door hun dappere aanval op de onneembare Zuidelijke vesting "Fort Wagner".

 

Release Blu-ray disc koop: 5 november 2009

 

GODZILLA
 

Door jarenlange atoomproeven in de Stille Oceaan, is een enorm beest ontstaan: Godzilla dat rechtstreeks op New York City afstevent. De Amerikaanse regering stelt een onderzoeksteam samen waarvan Nick deel uit maakt. Samen met het leger moet hij het beest zien te vernietigen alvorens het alles en iedereen verplettert.

 

Release Blu-ray disc koop: 5 november 2009

 

LABYRINTH
 

De tiener Sarah (Jennifer Connelly) moet voor de zoveelste maal alleen op haar kleine broertje Toby (Toby Froud) passen, wanneer haar ouders op stap zijn. Ze vervloekt dit met het gevolg dat Toby gevangen wordt genomen door Jareth the Goblin King (David Bowie). Sarah moet haar broertje bevrijden uit het kasteel van de koning. Hiervoor moet ze door een groot labyrint dat steeds verandert en waarin niets lijkt wat het is. De klok tikt door want ze heeft maar 13 uur de tijd om bij het kasteel te komen...

 

Release Blu-ray disc koop: 5 november 2009

 

MARY SHELLEY'S FRANKENSTEIN

 

Dr. Victoria Frankenstein is een gerenommeerd wetenschapster in de biotechnologie en is gespecialiseerd in stamcelonderzoek. Ze zoekt obsessief naar een methode om organen te kweken die geschikt zijn voor donorgebruik. Haar onderzoek is echter niet gedreven door geld of roem, maar heeft als enige doel het leven van haar jongste zoon William te redden. Wanneer de gezondheid van William aanzienlijk verslechtert, besluit Victoria grote risico's te nemen en voert een uiterst ingewikkelde proef met stamcellen uit. Het experiment heeft als gevolg dat de gekweekte organen uitgroeien tot een wezen. Al snel verliest ze de controle over het experiment en ook over het wezen dat ze gecreëerd heeft. Langzaam dringt het tot haar door dat ze een monster tot leven heeft

gewekt...

 

Release Blu-ray disc koop: 5 november 2009

 

THE CRAFT
 

Ze zijn niet populair op school, maar met z'n vieren vormen ze een gezellig groepje. Ze delen een bijzondere hobby: heksenmagie. Misschien dat ze daarom wel de 'Bitches of Eastwick' worden genoemd. Maar wat doe je als je een moeilijk verleden hebt, je wordt gedumpt door je vriendje en je gepest wordt door de mooie blonde lieveling van de klas. Dan zou je toch al je vijanden naar de bliksem wensen! Dat is dus precies waar deze vier heksen in spé op uit zijn. Het loopt echter flink uit de hand... sommige dingen keren zich nu eenmaal tegen je als je ze verkeerd gebruikt.

 
Release Blu-ray disc koop: 5 november 2009
 

THE DARK CRYSTAL
 

Dankzij de stralen van het Donkere Kristal leven de Gelflings in een wereld van welvaart en vrede.  Wanneer het Kristal door een aardbeving barst, komt er een einde aan hun gelukkige leven. De SkeksÞs, de aartsvijanden van de Gelflings, maken gebruik van deze situatie en proberen hun vijanden uit te schakelen. Alleen Jen, de laatste Gelfling, kan zijn ras redden, maar hij is erg jong en weet niet wat voor kwaad hem allemaal te wachten staat...

 

Release Blu-ray disc koop: 5 november 2009

 

SNATCH
 

Turkish en zijn partner-in-crime Tommy raken door de beruchte crimineel Brick Top betrokken bij de wereld van illegale æbig money' bokswedstrijden.  Wanneer de door hun ingezette bokser direct in de eerste ronde k.o geslagen wordt door de onverstaanbare Ierse zigeuner One Punch Mickey (what's in a name?), breekt de hel los. Ondertussen wisselt ergens anders in Londen een 86-karaats diamant op onrechtmatige wijze van 'eigenaar'. De daders zijn drie overgewaardeerde gangsters en een dolgedraaide hond. Zo op het eerste gezicht lijkt dit alles niets met elkaar te maken te hebbenà maar het tegendeel is waar. Londen raakt in de ban van piepend speelgoed, caravans, met lood volgepompte lichamen en een diamant als stralend middelpunt.

 

Release Blu-ray disc koop: 5 november 2009

 

Overige releases

5 november:

• Impact

• The New Adventures of Pipi Longstocking

 


UIT HET ARCHIEF