:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: HARRY POTTER AND THE HALF BLOOD PRINCE
PERSBERICHT: HARRY POTTER AND THE HALF BLOOD PRINCE
Bron: Warner - Datum: 2009-11-08 - Geplaatst door: Werner
HARRY POTTER AND THE HALF-BLOOD PRINCE
BD-Live unicum: De allereerste wereldwijde Live Community Screening
Bekijk de film op Blu-ray met Daniel Radcliffe en David Yates op 12 december

Geniet ook van een exclusief voorproefje van het laatste hoofdstuk in de Harry Potter saga, Harry Potter And The Deathly Hallows.

Beleef als eigenaar van de Harry Potter And The Half-Blood Prince Blu-ray Disc (release op 18 november 2009) exclusief de allereerste wereldwijde Live Community Screening (LCS). Hoofdrolspeler Daniel Radcliffe en regisseur David Yates beantwoorden jouw vragen tijdens deze live gebeurtenis op 12 december 2009.

De wereldwijde LCS zal de uitgebreide mogelijkheden en verregaande interactiviteit illustreren die het Blu-ray format en de Warner Bros. BD-Live toepassing toelaten. Het evenement gaat live vanuit Londen op 12 December om 21u (lokale tijd). Dankzij de LCS kunnen Blu-ray gebruikers met toegang tot BD-Live de film samen met Daniel Radcliffe en regisseur David Yates simultaan bekijken en vanuit hun huiskamer deelnemen aan de interactieve Q&A. Daarbij krijgen fans de gelegenheid om rechtstreeks aan Daniel en David vragen te stellen over hun filmhit.

“Ik kijk enorm uit naar de Live Community Screening van Harry Potter And The Half-Blood Prince”, liet Daniel Radcliffe weten. “Ik verheug mij erop om rechtstreeks met de fans van de film te kunnen spreken over mijn ervaringen en om hun vragen te beantwoorden. Het is een schitterende manier om onderling meningen en ideeën uit te wisselen tussen fans en de medewerkers aan de film.”

Regisseur David Yates vindt het “een ongelooflijke eer om uitgenodigd te zijn als gastheer van de allereerste wereldwijde Live Community Screening en de gelegenheid te krijgen om zich direct te kunnen richten tot fans van over de hele wereld. Ik kijk ernaar uit te kunnen delen in de gedachten en meningen van de fans die ons over de jaren heen trouw en passioneel steunden. Zonder hen zouden de films niet het grote succes gekend hebben dat ze vandaag genieten.”

Warner Bros. BD-Live is een interactieve toepassing die exclusief aan het Blu-ray format verbonden is en de gebruikers toelaat om van een waaier aan unieke interactieve items te genieten. Naast toegang tot het grensoverschrijdende LCS event, bevatten de BD-Live toepassingen die aan Harry Potter And The Half-Blood Prince Blu-ray bezitters worden aangeboden ook nog volgende boeiende zaken:

• Krijg als eerste beelden te zien uit Harry Potter And The Deathly Hallows in een exclusieve vooruitblik naar het laatste hoofdstuk.
• Een exclusieve voorstelling van de binnenkort verkrijgbare Harry Potter Ultimate Editions door Daniel Radcliffe.
• Mijn commentaar: fans kunnen user-generated beeld-in-beeld commentaar in de film integreren en online delen met hun vrienden en andere BD-Live community leden.
• Live Community Screenings – laat gebruikers toe om uitnodigingen te zenden en virtuele screenings te organiseren met vrienden en familie
terwijl ze met elkaar contact houden via de chat op het BD-Live platform.
• Facebook Connect – dit biedt gebruikers de gelegenheid om in contact te staan met hun Facebook vrienden, hun Facebook status vanuit BD-live te updaten en hun Facebook vrienden uit te nodigen op Live Community screenings.

Warner Bros. BD-Live community leden die zich geregistreerd en ingeschreven hebben voor de Harry Potter And The Half-Blood Prince LCS zullen een e-mail uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan het event. De eerste 100000 leden die reageren veroveren een plaatsje voor de screening. Voor geregistreerde WB BD-Live gebruikers van de deelnemende landen die Blu-ray Disc bezitten en zich ingeschreven hebben voor het BD-Live LCS event volstaat het om de disc in hun speler in te voeren, verbinding te maken met WB BD-Live en in te loggen op de LCS op het vooropgestelde tijdstip om deel te nemen aan dit grensverleggende exclusieve gebeuren.

Toegang tot BD-Live kan enkel verkregen worden via een Blu-ray Disc met BD-Live optie op een Blu-ray speler met internetconnectie (waaronder PlayStation3), BD-Live functies en voldoende geheugencapaciteit. Raadpleeg de handleiding of support website van je speler voor meer informatie.

De sneak peek is vanaf 7 december te zien.
BD-Live aansluiting is enkel beschikbaar in Australië, België, Brazilië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Synopsis
Heer Voldemort krijgt zowel de toverwereld als de dreuzelwereld steeds meer in zijn greep. Aangespoord door zijn terugkeer, zaaien de Dooddoeners paniek en chaos in beide werelden. Zweinstein is niet meer het veilige toevluchtsoord van vroeger. Harry vermoedt dat zelfs in het kasteel gevaar dreigt, maar Perkamentus heeft daar weinig aandacht voor; hij vindt het belangrijker om Harry voor te bereiden op de eindstrijd die steeds dichterbij komt. Ze werken samen aan een manier om de verdediging van Voldemort te doorbreken. Hiervoor neemt Perkamentus zijn oude vriend en collega Hildebrand Slakhoorn in dienst, die mogelijk cruciale informatie achterhoudt. Hij overhaalt hem met meer geld, een groter bureau… en de kans om les te geven aan de beroemde Harry Potter.

Intussen worden de leerlingen belaagd door een vijand van een heel ander kaliber als hun hormonen de aanval openen. Aan de vooravond van de beslissende strijd maken Harry, Ron, Hermelien en hun klasgenoten kennis met de wereld van de romantiek. Uit Harry’s lange vriendschap met Ginny Wemel zou wel eens iets meer kunnen groeien. Tenminste, als haar vriendje, Daan Thomas, de weg niet zou versperren. Om nog maar te zwijgen van haar grote broer Ron! Maar Ron heeft zijn eigen romantische katjes te geselen. Belinda Broom overstelpt hem met affectie, tot grote ergernis van de jaloerse Hermelien, die weigert voor haar eigen gevoelens uit te komen. Tot overmaat van ramp belandt een doos met liefdesdrank behandelde pralines in de verkeerde handen. Temidden van al deze ontluikende liefde houdt één student zich op de achtergrond, in beslag genomen door veel belangrijker dingen. Hij heeft zich een duister doel gesteld en is vastbesloten dat te verwezenlijken. Er hangt liefde in de lucht, maar de vijand ligt op de loer. Zal Zweinstein ooit nog hetzelfde zijn?UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron