:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI-APRIL 2010
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI-APRIL 2010
Bron: Universal - Datum: 2010-01-06 - Geplaatst door: Werner
FUNNY PEOPLE two-disc collector's edition
Een nieuwe comedy van schrijver en regisseur Judd Apatow (bekend van onder meer The 40-Year-Old Virgin en Knocked Up). Wanneer de beroemde grappenmaker George Simmons (Adam Sandler) een tweede kans krijgt om iets van zijn leven te maken, keert hij samen met zijn assistent Ira (Seth Rogen), een beginnend komiek, terug naar de mensen en plaatsen die voor hem het meest betekend hebben. Met in de bijrollen onder meer Jonah Hill, Eric Bana en Jason Schwartzman. Een film die door de pers werd bejubeld als onweerstaanbaar grappig! Bevat zowel de gewone bioscoopversie als de extended version!
Genre: Comedy
Cast: Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann, Eric Bana, Jonah Hill
Regie: Judd Apatow
Speelduur: 140 minuten
Beeld: 1.85:1
Geluid: Engels, Spaans, Italiaans Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 4 februari 2010
 
Extra's:
• Deleted Scenes (26:22)
• Verlengde & Alternatieve Scènes (21:34)
• Gag Reel (7:23)
• Line-O-Rama (4:51)
• Funny People Dagboek: Vierdelige Documentaire (78:52)
• Muziek (21:46)
• Uit de Archieven (13:06)
• De Films van George Simmons (7:02)
• Fopgesprek uit 1990
• Geërgerde Man (2:54)
• Yo Teach...! (6:08)
 

CLASSIC MONSTER MOVIES
- THE WOLFMAN S.E.
- DRACULA
- FRANKENSTEIN
- THE MUMMY
 
Naar aanleiding van de bioscooprelease van de nieuwe versie van The Wolfman in februari, brengt Universal de originele versie uit in een speciale editie. Daarnaast haalt de Monster Studio ook nog drie andere klassiekers van stal.
 
The Wolf Man Special Edition
De originele horrorklassieker die ons liet kennismaken met een van de beruchtste monsters uit de filmgeschiedenis! Lon Chaney Jr. vertolkt de rol van Larry Talbot, die bij zijn terugkeer naar het kasteel van zijn vader (Claude Rains) in Wales kennis maakt met een beeldschone vrouw (Evelyn Ankers). Tijdens een onheilspellende nacht begeleidt Talbot haar naar de plaatselijke kermis, waar een geheimzinnige zigeunervrouw haar toekomst voorspelt. Deze 2-disc Special Edition bevat tonnen bonusmateriaal waaronder een nieuwe documentaire over de mythologie van de weerwolven door de eeuwen heen. Ook vandaag nog, meer dan 65 jaar na zijn oorspronkelijke release, blijft The Wolf Man, dankzij de

onwezenlijke sfeer, de prachtige enscenering en de bloedstollende soundtrack niet alleen boeien als een meesterwerk binnen zijn genre, maar als een filmklassieker van alle tijden.

 Dracula
Hoewel het klassieke verhaal van Bram Stoker talloze malen verfilmd werd, is en blijft deze versie uit 1931 de ultieme bewerking. Gelegen in de schaduw van de Karpaten torent het onheilspellende Kasteel Dracula hoog boven de bevreesde Transsylvanische dorpelingen uit. Bela Lugosi schittert als Graaf Dracula, de populairste vampier van het witte doek, en genrespecialist Tod Browning weet als geen ander de griezelige, ijzingwekkende atmosfeer van het boek tot leven te wekken.
 
Frankenstein
Boris Karloff zet het gedenkwaardigste monster uit de filmgeschiedenis neer in een klassieker die door velen als de beste griezelfilm aller tijden wordt beschouwd. Dr. Frankenstein (Colin Clive) tart het lot door de grens tussen leven en dood af te tasten en zelf een menselijk monster (Karloff) te scheppen uit dode lichaamsdelen. James Whales fenomenale filmbewerking van de roman van Mary Shelley wordt naar een hoger niveau getild door Karloffs doorleefde vertolking van een schepsel op zoek naar zijn identiteit.
 
The Mummy
De legendarische vertolking van Boris Karloff geldt als een mijlpaal uit de filmgeschiedenis. In The Mummy vertolkt hij de rol van de hogepriester Im-Ho-Tep, die 3.700 jaar na zijn dood per ongeluk wordt gewekt door een team van Britse archeologen. Door middel van flashbacks wordt onthuld hoe de ongelukkige levend werd gebalsemd, een gruwelijke straf voor zijn vermetelheid om het geofferde lichaam van zijn geliefde terug tot leven te wekken. Nu hij zelf uit de dood is opgestaan, gaat hij opnieuw op zoek naar zijn geliefde. Ook vandaag nog, meer dan 75 jaar na zijn oorspronkelijke release, blijft The Mummy een duister, dromerig meesterwerk dat de grenzen van het genre voor altijd verlegde.
 
Releasedatum: 11 februari 2010

Extra's:
- The Wolf Man: From Ancient Curse to Modern Myth (10:04)
- Pure in Heart: The Life and Legacy of Lon Chaney Jr . (36:47)
- He Who Made Monsters: The Life and Art of Jack Pierce (24:49)
 
Extra's:
- The Road to Dracula: Documentaire (35:00)
- Commentaar met Filmhistoricus David J. Skal
- Nieuwe soundtrack van Philip Glass, uitgevoerd door het Kronos Quartet
- Poster en fotomontage (9:12)
- Bioscooptrailer (1:51)
 
Extra's:
- The Frankenstein Files (44:52)
- Audiocommentaar met Rudy Behlmer
- Frankenstein Archives (9:26)
- Boo! (9:31)
- Bioscooptrailer (1:43)
 
Extra's:
- Documentaire Mummy Dearest (30)
- Audiocommentaar van filmhistoricus Paul Jensen
- Poster en fotomontage
- Bioscooptrailer
 

BATTLESTAR GALACTICA: THE PLAN
De Cylons werden gecreëerd door de mens. Maar ze kwamen in opstand. Er bestaan vele kopieën. En ze hebben... Een plan.

Oorspronkelijk waren de Cylons robotten, ontworpen om de mens te dienen. Maar ze kwamen in opstand, evolueerden en nu gelijken ze op ons. Hun plan is simpel: het ras vernietigen dat hen tot slaven maakte. Maar wanneer er na hun verwoestende aanval menselijke overlevenden blijken te zijn, moeten de Cylons improviseren. Battlestar Galactica: The Plan vertelt het verhaal van twee machtige Cylonleiders die een aparte koers varen, maar elk op hun manier vastbesloten zijn om hun taak af te maken.
 
Genre: Sciencefiction, drama

Cast: Edward James Olmos, Dean Stockwell, Michael Trucco, Grace Park, Michael Hogan, Aaron Douglas, Callum Keith Rennie, Kate Vernon, Rick Worthy, Lymari Nadal, Matthew Bennett, Tricia Helfer

Regie: Edward James Olmos
Speelduur: 86/112 minuten
Beeld: 16:9
Geluid: Engels, Frans DTS 5.1

Releasedatum DVD & Blu-ray disc: 11 februari 2010

Extra's:
• Van Admiraal tot Regisseur: Edward James Olmos en The Plan
• De Cylons uit The Plan
• De Cylonaanval
• Speciale Effecten: De Magie achter The Plan
• Commentaar met Regisseur/Acteur Edward James Olmos en Uitvoerend Producente/Scenariste Jane Espenson
• Deleted Scenes
 

BATTLESTAR GALACTICA: RAZOR
Aan de vooravond van een verwoestende Cylonaanval meldt de ambitieuze officier Kendra Shaw (Stephanie Jacobsen) zich aan boord van de Battlestar Pegasus. Dan brandt de hel los. Met de toekomst van de mensheid in de waagschaal, laat Kendra zich door haar nietsontziende commandant, Admiral Cain, omturnen tot een oorlogsinstrument - een zogenaamde "razor".

Battlestar Galactica: Razor brengt het nooit eerder vertelde verhaal van de Pegasus, van zijn miraculeuze ontsnapping aan de Cylonaanval tot zijn ijzingwekkende eerste missie onder leiding van Lee Adama. Razor is een meeslepend hoofdstuk uit de Battlestar Galacticasaga, boordevol actie en onmisbare aanwijzingen over het lot dat de mensheid in haar ultieme strijd beschoren is.

Deze Blu-ray bevat eveneens de unrated extended edition van de twee originele afleveringen die op tv werden uitgezonden.

Genre: Sciencefiction, drama

Cast: Edward James Olmos, Mary McDonnell, Katee Sackhoff, Jamie Bamber, Grace Park, Michael Hogan, Tricia Helfer
Regie: Felix Alcala
Speelduur: Gewone versie 88 min., Extended 124 min.
Beeld: 16:9
Geluid: Engels, Frans DTS 5.1

Releasedatum Blu-ray disc: 11 februari 2010. De dvd-versie was al eerder verkrijgbaar.

Extra's:
• Audiocommentaar met executive producer Ronald D. Moore en scenarist Michael Taylor
• Deleted Scenes
• Season 4 Sneak Peak
• Season 4 Trailer
• Minisodes x 7
• The look of Battlestar Galactica
• Mijn favoriete aflevering tot nu toe
• The Making Of
 

IN DE DROOMTUIN...: STAP ALLEMAAL IN DE NINKY NONK
De verhalen van In De Droomtuin spelen zich af in een magische omgeving – een rustige tuin in een mooi oud bos dat bestaat in de fantasiewereld van een kind tussen wakker zijn en het slapen gaan. De Droomtuin is als een groot bewegend prentenboek waarin speelgoed tot leven komt. De serie heeft een weloverwogen literair tintje en kalmerende werking – de rustige vertelstem, simpele rijmpjes en mooie muziek nemen de kijkertjes mee in een inspirerende, vrolijke en magische wereld. De BBC-reeks, die in het Engels In The Night Garden heet, groeide in Engeland uit tot een fenomenaal succes en is sinds kort ook aan de verovering van de Lage Landen begonnen. De peuterserie is een concept van de bedenkers van de Teletubbies.
 
Beleef een magische reis met de volgende afleveringen:
- Stap Allemaal in de Ninky Nonk
- De Ninky Nonk Wilde Alleen Maar een Kus
- Wassen en Poetsen
 
Bedtijdmodus
Bekijk een aflevering in bedtijdmodus door in het menu op het sterretje te drukken en een aflevering te kiezen. In plaats dat je aan het einde van de aflevering naar het hoofdmenu terugkeert, zie je hoe een slapende Igglepiggle in zijn boot van een rustig muziekje ligt te genieten. Dit laat de ouders of thuisverzorgers toe om samen met hun kinderen een kalm en stil moment te beleven.
 
Genre: Animatie
Speelduur: 85 minuten
Beeld: 1.78:1
Geluid: Nederlands en Engels Dolby Surround 2.0 mono
Releasedatum DVD: 11 februari 2010
 

GERONIMO STILTON – VOLUME 2: SPEURTOCHT IN CHINA EN ANDERE DOLDWAZE AVONTUREN
Geronimo Stilton is een opwindende en grappige tekenfilmserie naar de gelijknamige, immens populaire boekenreeks. In de serie leven we mee met de avonturen van de beroemde muis en mediamagnaat Geronimo Stilton en zijn dappere jonge neef Benjamin Stilton. Eigenlijk zou Geronimo niets liever doen dan zijn dagen rustig doorbrengen met lezen of een potje schaken tegen Benjamin. Maar er is altijd wel een avontuur dat om de hoek loert en hen halsoversnuit meesleept van Rokford naar de meest exotische plaatsen op aarde. Tijdens hun avonturen krijgens ze heel dikwijls het gezelschap van neef Klem Stilton, en Geronimo's zuster Thea, een onverschrokken reporter. Zet je dus maar schrap voor de spannende, doldwaze avonturen van Geronimo, Benjamin en hun olijke vriendenbende! Elke dag is een avontuur, een nieuw verhaal dat verteld moet worden!

Met de afleveringen:
- Speurtocht in China
- De slaapsteler
- De rat-jitsu
- De schat van Kapitein Woestrat
 
Genre: Tekenfilm
Speelduur: 92 minuten
Beeld: 16:9
Geluid: Nederlands Dolby Surround 2.0

 Releasedatum DVD: 11 februari 2010


SMOKIN' ACES
Zeven moordzuchtige killers een moord van 1 miljoen dollar
 
Waar rook is, is vuur! In Smokin' Aces, de meest explosieve Blu-ray van het jaar, legt een absolute droomcast - Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Alicia Keys en Common - je het vuur aan de schenen. Ook Joe Carnahan, de gevierde regisseur van Narc, schiet weer met scherp in deze withete actiefilm. Een maffiabaas looft een bedrag van 1 miljoen dollar uit aan wie Buddy 'Aces' Israel uit de weg kan ruimen. Buddy is een gore showman uit Las Vegas die nu als klikspaan voor de FBI werkt. Terwijl "Aces" in een zwaarbeveiligde penthouse de tijd doodt met hoertjes, drank en drugs, daalt rond het gebouw een legertje tot de tanden bewapende huurdoders neer. Collega's en concurrenten, allemaal uit op de buit. Wat volgt is een tomeloze orgie van ultraviolence, withete actie en gitzwarte humor.

Genre: Actie, thriller

Cast: Ben Affleck, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Andy Garcia, Alicia Keys
Regie: Joe Carnahan
Speelduur: 109 minuten
Beeld: 2.35:1 - 1080p
Extra's: 480i/p SD
Geluid: Engels DTS-HD MA 5.1; Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Italiaans DTS 5.1
Extra's: Engels Dolby Surround 2.0

Releasedatum Blu-ray: 13 maart 2010

Extra's:
- Deleted en extended scenes
- Outtakes
- De line-up
- Grof geschut
- Shoot 'em up: stunts & effecten
- audiocommentaar met schrijver/regisseur Joe Carnahan en monteur Robert Frazen
 

ELIZABETH
Oscarwinnaars Cate Blanchett, Geoffrey Rush en Richard Attenborough voeren een uitgelezen cast aan in Elizabeth, het kritisch bejubelde epos over de turbulente en verraderlijke weg die deze koningin aflegde in haar klim naar de macht. Lang voor er sprake is van haar Gouden Tijdperk, is Elizabeth nog een naïef, hartstochtelijk jong meisje. Ze bestijgt de troon terwijl het land in rep en roer staat. Tussen alle hofintriges en moordpogingen door, ontpopt de jonge vorstin zich al snel tot een geslepen stratege. Ze moet de adviezen van haar mysterieuze raadgevers afwegen, haar tegenstanders en rivalen dwarsbomen en haar eigen gevoelens helemaal wegcijferen. Allemaal tot meerdere eer en glorie van Engeland. Herbeleef de majesteit en het drama van èèn van de grootste monarchen uit de wereldgeschiedenis in deze verbluffende productie die maar liefst 7 Oscarnominaties in de wacht sleepte, waaronder die voor Beste Film!

Genre: Drama, Historisch

Cast: Cate Blanchett, John Gielgud, Geoffrey Rush, Richard Attenborough, Fanny Ardant
Regie: Shekhar Kapur, Ian Madden
Speelduur: 124 minuten

Beeld: 1.85:1 - 1080p
Extra's: 480i/p SD
Geluid: Engels DTS-HD MA 5.1, Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Italiaans DTS 5.1
Extra's: Engels Dolby Surround 2.0

Releasedatum Blu-ray: 29 april 2010

 
Extra's:
- Filmcommentaar met regisseur Shekhar Kapur
- Making of (25')
- Elizabeth featurette (6')
 

ELIZABETH: THE GOLDEN AGE
Elizabeth werd in 1998 genomineerd voor zeven Oscars. In dit vervolg, van dezelfde regisseur, herneemt Oscar- en Golden Globewinnares (2008) Cate Blanchett andermaal haar koninklijke rol. De film doet het relaas van de niet-aflatende strijd van een vrouw met de liefde en de vijanden die haar koninkrijk bedreigen. Door haar vastberadenheid groeit ze uit tot èèn van de meeste geliefde iconen van de Westerse wereld. Naast Oscarwinnaar Geoffrey Rush, die hier eveneens zijn rol herneemt, treedt Clive Owen aan als Sir Walter Raleigh, de avontuurlijke zeevaarder die in Elizabeth het oude liefdesvuur aanwakkert. Elizabeth: The Golden Age zit boordevol spanning, passie, verraad en avontuur. Het is een meeslepend, meesterlijk epos, met adembenemende locaties, weelderige kostuums en schitterende acteerprestaties.

Genre: Drama, Historisch
Cast: Cate Blanchett, Geoffrey Rush, Clive Owen, Abbie Cornish, Jordi Mollà
Regie: Shekhar Kapur
Speelduur: 115 minuten
Beeld: 1.85:1 - 1080p
Extra's: 480i/p SD
Geluid: Engels DTS-HD MA 5.1, Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Italiaans DTS 5.1

Extra's: Engels Dolby Surround 2.0

Releasedatum Blu-ray: 29 april 2010

 
Extra's:
- Deleted Scenes (8:42)
- The Reign Continues: Making "Elizabeth: The Golden Age" (11:19)
- Inside Elizabeth's World (7:21)
- Commanding the Winds: Creating the Armada (12:01)
- Towers, Courts, and Cathedrals (10:41)
- Audiocommentaar met regisseur Shekhar Kapur
- D-Box+
 

PIERROT LE FOU
StudioCanal Collection
 Pierrot Le Fou - naar de roman Obsession van Lionel White - vertelt het verhaal van een verveelde echtgenoot die samen met een onvoorspelbare maar intrigerende jonge babysitter (Anna Karina) naar het zuiden van Frankrijk trekt, nadat in haar Parijse flat plots een levenloos lichaam opduikt. Na een idyllisch verblijf aan zee, trekt het koppel opnieuw op pad. Ze stelen om te overleven, maar raken al snel betrokken bij het conflict tussen twee rivaliserende bendes. En wie is haar zogenaamde broer eigenlijk? Belmondo kreeg een BAFTA-nominatie voor zijn vertolking in dit tragische verhaal van twee geliefden die hun lot niet kunnen ontlopen, hoe ver ze ook vluchten.
 
Genre: Drama
Cast: Jean-Paul Belmondo, Anna Karina, Dirk Sanders, Raymond Devos, Graziella Galvani
Regie: Jean-Luc Godard
Speelduur: 105 minuten
Beeld: 1080p HD Widescreen 2.35:1

Extra's: 480i/p SD
Audio: DTS MA 2.0 (mono): Frans, Spaans, Duits, Engels
Ondertiteling: Engels, Nederlands, Spaans, Deens, Duits, Noors, Fins, Zweeds...

Releasedatum Blu-ray: 25 februari 2010

Bonusmateriaal:
- Inleiding door Colin McCabe, Godardkenner
- Documentaire "Godard, Love and Poetry"
- Filmanalyse door Jean-Bernard Pouy
- Trailer - Duits tv-spotje - Affiches (5)
- BD-Live
 

A BOUT DE SOUFFLE
StudioCanal Collection
Kruimeldief Michel Poiccard steelt een auto, schiet tijdens een achtervolging een politieagent neer en slaat op de vlucht. Bij zijn terugkeer in Parijs loopt hij zijn Amerikaanse vriendinnetje opnieuw tegen het lijf. Hij kan haar nog eens verleiden en overhaalt haar om met hem naar Italië te vluchten. Maar de politie heeft intussen zijn identiteit achterhaald en zit hem op de hielen... Het regiedebuut van Jean Luc Godard luidde het begin in van de Franse Nouvelle Vague, algemeen erkend als een van de meest stijlvolle en invloedrijke bewegingen uit de filmgeschiedenis. Met zijn sigaretten, hoofddeksels, zonnebrillen en vastberaden non-conformisme groeide Michel Poiccard (Belmondo) uit tot een regelrecht filmicoon. Samen met de oogverblindende Jean Seberg paft hij zich een weg door een reeks sexy, typisch Franse gedachtewisselingen in het ultrahippe Parijs van de jaren '60.
 
Zilveren Beer op het Filmfestival van Berlijn in 1960.
 
Genre: Drama
Cast: Jean-Paul Belmondo, Jean Seberg, Daniel Boulanger, Jean-Pierre Melville, Liliane Robin
Regie: Jean-Luc Godard
Speelduur: 90 minuten
Beeld: 1080p HD Widescreen 1.33:1

Extra's: 480i/p SD
Audio: DTS MA 2.0 (mono): Frans, Spaans, Duits
Ondertiteling: Engels, Nederlands, Spaans, Deens, Duits, Japans, Portugees, Turks

Releasedatum Blu-ray: 25 februari 2010

Bonusmateriaal
- Inleiding door Colin McCabe, Godardkenner
- Room 12, Hôtel de Suède
- Jean-Luc According To Luc
- Galerij van beelden - Affiches (8) - Trailer
- Godard, Made In USA (HD) docu over de film
- BD-Live
 

THE GO-BETWEEN
StudioCanal Collection
 Zomer 1900, op het platteland van Norfolk. Leo, die 13 wordt, is te gast op het statige landhuis van zijn rijke klasgenootje Marcus. Hij raakt er bevriend met Marcus' beeldschone zus Marian, een twintiger die op het punt staat zich te verloven met Hugh, een burggraaf en een doodbrave kerel.  Marian koopt een bosgroen pak voor Leo, ze neemt hem mee op wandelingen en ze vraagt dat hij in ruil boodschappen voor haar overbrengt aan hun buurman Ted Burgess. Hoewel Leo al snel doorheeft dat hij Hugh hierdoor bedriegt, blijft hij de romantische bemiddelaar spelen en naïeve vragen stellen over de aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen. Hoe komt er een einde aan de onschuld?
 
Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes in 1971, 4 BAFTA Film Awards (1972) voor Beste Scenario, Beste Mannelijke Bijrol (Edward Fox), Beste Vrouwelijke Bijrol (Margaret Leighton) en Meest Beloftevolle Nieuwkomer in de categorie Hoofdrollen (Dominic Guard).
 
Genre: Drama
Cast: Julie Christie, Alan Bates, Margaret Leighton, Michael Redgrave, Michael Gough, Dominic Guard, Edward Fox
Regie: Joseph Losey
Speelduur: 116 minuten
Beeld: 1080p HD Widescreen 1.85:1
Extra's: 480i/p SD
Audio: DTS-HD MA 2.0: Engels, Spaans, Duits
Ondertiteling: Nederlands, Spaans, Deens, Duits, Noors, Fins, Zweeds

Releasedatum Blu-ray: 25 februari 2010

 Bonusmateriaal:
- Interviews met Joshua Losey, Michael Billington, Patricia Losey, Gerry Fisher en John Heyman
- Horlicks tv-spotje geregisseerd door Joseph Losey
- Audio-opname van een interview met Joseph Losey door Dilys Powell in 1973
- BD-Live
 

THE LADYKILLERS
StudioCanal Collection
 In Londen huurt muziekleraar Alec Guinness een appartementje van Katie Johnson, een lieve oude dame. Hij deelt haar meer dat er af en toe andere muzikanten op bezoek zullen komen om te repeteren. De waarheid is dat Guinness geen noot kan spelen, net zo min als zijn bezoekers: hij is het misdadige meesterbrein achter een dievenbende die o.a. bestaat uit de schelmachtige Peter Sellers, de moordzuchtige Herbert Lom en de verwarde Danny Green. De bende gebruikt Guinness' flat als uitvalsbasis voor een grootscheepse en gewaagde bankroof.
 
2 BAFTA Film Awards (1956) voor Beste Britse Actrice en Beste Britse Scenario
 
Genre: Comedy
Cast: Alec Guinness, Cecil Parker, Herbert Lom, Peter Sellers, Danny Green, Katie Johnson
Regie: Alexander Mackendrick
Speelduur: 92 minuten
Beeld: 1080p HD Widescreen 1.33:1 - 16:9

Extra's: 480i/p SD
Audio: DTS-HD MA 2.0 (mono): Engels, Frans, Spaans, Duits
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Deens, Duits, Noors, Fins, Zweeds, Japans

Releasedatum Blu-ray: 25 februari 2010

Bonusmateriaal:
- Inleiding door Terry Gilliam
- Gefilmde interviews met Allan Scott, Terence Davies en Ronald Harwood
- Audiocommentaar met Ealingkenner Phil Kemp
- Documentaire Forever Ealing
- Cleaning Up The Ladykillers
- Trailer
- Enkel via BD Live: Interview James Mangold
 

 
Over de Studiocanal Collection
De grootste meesterwerken uit de filmgeschiedenis op Blu-ray. Invloedrijke en bejubelde filmpareltjes in superieure beeld- en geluidskwaliteit, met een schat aan uniek bonusmateriaal. Van onverwoestbare cinefiele klassiekers via eigentijdse cultfilms tot bewerkingen van literaire meesterwerken. De zevende kunst zag er nog nooit zo goed uit...
Trendsettende films
Films die je gezien moet hebben: meermaals bekroonde, door pers en publiek bejubelde films uit alle hoeken van de wereld.
 
Uitgebreid bonusmateriaal
Tussen 2 en 4 uur bonusmateriaal per film! De volledigst denkbare uitgave van een film met interviews, inleiding tot de film door een acteur/regisseur, documentaires, fotogalerijen, filmstills, audiocommentaren, filmanalyse door kenners.
 
Remastering
De master van elke film wordt gerestaureerd in HD. BluRay Formaat: de beste beeld- en geluidskwaliteit.
 
Booklets
Een voorstelling van de film door een filmkenner, foto's, technische aantekeningen.
 
Verpakking van hoge kwaliteit