:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: FAME SEIZOEN 2
PERSBERICHT: FAME SEIZOEN 2
Bron: Fox - Datum: 2010-01-07 - Geplaatst door: Werner
FAME SEIZOEN 2
"I'm gonna live forever, I'm gonna learn how to fly!"
De meest swingende tv-serie ooit!
Verkrijgbaar op DVD vanaf 3 februari

Eindelijk kun je lekker thuis genieten van het complete tweede seizoen van de veelvuldig bekroonde tv-serie Fame. Hoog tijd, net nu iedereen weer volop aan het dansen is geslagen en zalen vollopen voor musicals! Ontdek dé inspiratiebron van programma’s zoals So You Think You Can Dance en The X-Factor. Geniet nu van de magie van dit ijzersterke muzikale drama. Een leuke tip voor Valentijn en een niet-te-missen kijkervaring voor iedereen die van muziek houdt en voor de liefhebbers van de eighties!

Het verhaal
Fame seizoen 2 bestaat uit alle 22 afleveringen van de originele televisieserie, die bekroond werd met een Golden Globe Award en verschillende Emmy Awards®. Dit seizoen draait om dezelfde getalenteerde studenten die zich verder proberen te ontwikkelen op de beroemde School of Arts, om zo een eigen plek te veroveren in New York. Terwijl de competitie nog steeds groot is en de druk alleen maar toeneemt, is het hun doel uit te groeien tot ongekende talenten. De beroemde soundtrack en de fantastische cast maken dat Fame nog steeds één van de meest swingende televisieseries ooit is!

In de sfeer van High School Musical en de bootcamps
Trainen, plezier maken maar vooral keihard werken: zo bereik je de top als je op de planken wil staan in de dans- en zangwereld. Dat een showbizzcarrière bloed, zweet en tranen kost, ontdekken we niet alleen in Fame, het thema knoopt ook aan bij het populaire High School Musical en de So You Think You Can Dance bootcamps, waar net als in Fame jonge mensen alles geven om die top te bereiken en de harten te stelen van miljoenen fans.

Monument uit de eighties is hipper dan ooit!
Fame is één van de meest invloedrijke tv-series uit de jaren tachtig. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film die maar liefst twee Oscars won en nog eens zestien nominaties kreeg. De serie bestaat uit zes seizoenen en was razend populair. Door het succes ging de cast ook verscheidene malen op tournee om wereldwijd liveconcerten te geven. Wat Fame zo bijzonder maakt, zijn de ontelbare songs en dansnummers die verweven zijn met de verhaallijn en die door een getalenteerde cast worden opgevoerd. Fame is toptelevisie voor wie door de huidige hype van dansprogramma's op tv gegrepen is en tegelijk een heerlijke brok nostalgie.

Het megatalent van Debbie Allen
Een van de meest hartverwarmende en meeslepende acteerprestaties in de serie wordt neergezet door Debbie Allen, een absoluut danstalent zoals je maar zelden te zien krijgt. Voor haar choreografie won ze als hoofdactrice in Fame meerdere Emmy's. Ook haar latere carrière stond in het teken van dans en choreografie, en de bekroningen stroomden binnen. Daarnaast bewijst ze haar showbizztalent met succesvol regiewerk voor de televisiewereld. Op de beroemde Walk of Fame glinstert haar ster tussen die van de andere goden van de entertainmentindustrie.

Productinformatie koop-dvd
Titel: Fame
Releasedatum: 3 februari 2010
Genre: tv-serie
Leeftijd: AL
Lengte: ca. 18 uur (45 minuten per aflevering)
Audio: Engels, Frans: mono
Aspect ratio: 4x3 FF (1.33:1)
Menu: Nederlands, Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Fame: Toen & Nu


Recent nieuws van dezelfde bron