:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: VALENTIJN-DVD'S
PERSBERICHT: VALENTIJN-DVD'S
Bron: Just Entertainment - Datum: 2010-01-11 - Geplaatst door: Werner
Valentijnsdag heeft zich de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld tot de ideale gelegenheid om je geliefde (of iemand die je gewoon heel erg aardig vindt) een romantisch getint cadeautje te geven. Maar in een tijd waarin iedereen alles al lijkt te hebben, valt het voor de gever niet mee om nog iets origineels te bedenken. Just Entertainment herkent dit probleem en heeft uit de omvangrijke DVD-catalogus drie titels geselecteerd waarin de romantiek op verschillende manieren prominent aan bod komt. Oftewel: cadeaus waarmee iedere Valentijn voor de dag kan komen.

DESPERATE ROMANTICS
De meeslepende zesdelige BBC-serie Desperate Romantics speelt zich af in Londen, halverwege de negentiende eeuw. De hoofdpersonen zijn drie jonge, avontuurlijke kunstenaars: de serieuze William Holman Hunt, de mooie maar naïeve John Millais Young en de op seks beluste Dante Gabriel Rossetti. Ze zijn elk zo op hun eigen manier − maar allemaal even hartstochtelijk − met het leven en de liefde bezig.


HOTEL BABYLON SEIZOEN 4
Dat de romantiek in Hotel Babylon een belangrijke rol speelt, is een understatement. Vrijwel elke aflevering staat bol van de amoureuze ontwikkelingen, pikante schandaaltjes en geheime ontmoetingen. En dat allemaal tegen het oogverblindende decor van een Londens tophotel voor de jetset. Ook in deze vierde serie zijn alle ingrediënten aanwezig die van Hotel Babylon zo'n enorme hit maakten.


PA'S

In de hippe nieuwe serie PA's is eveneens volop plaats voor romantiek. We volgen de avonturen van vier Personal Assistants (PA's) die werken bij een grote bank. Lucy is een ambitieuze blonde stoot. Midge wil eigenlijk liever zangeres worden dan PA. Nicole is alleen maar geïnteresseerd in geld en mannen − in die volgorde. En de hoogopgeleide Sid schaamt zich eigenlijk een beetje voor haar beroep.