:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2010
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2010
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2010-07-04 - Geplaatst door: Werner
FROM PARIS WITH LOVE
DVD/BluRay

• Een explosieve actiefilm van producent Luc Besson (Transporter, Taxi)
• Bioscoophit van regisseur Pierre Morel (Taken, District 13 Ultimatum)
• Heerlijke over-the-top rol van John Travolta

Over de film
James Reese (Jonathan Rhys Meyers) heeft een leuk baantje bij de Amerikaanse ambassade in Parijs en droomt over het grote werk voor de CIA. Zijn wens lijkt uit te komen als hij aan een Amerikaanse CIA-collega wordt gekoppeld, die naar Parijs komt om een terreurgroep op te rollen. James ontdekt al snel dat special agent Charlie Wax (John Travolta) een onberekenbaar, grofgebekt, trigger-happy en ongeleid projectiel is, die hem vooral als chauffeur ziet. Wax neemt James mee op een explosieve trip door de buitenwijken van Parijs, die de jongen doet snakken naar zijn oude kantoorbaantje.

Cast: John Travolta (Swordfish, Pulp Fiction, The Taking Of Pelham 123), Jonathan Rhys Meyers (Alexander, Match Point, Mission: Impossible III)
Regie: Pierre Morel (District 13, Taken)
Releasedatum koop-dvd: 11 augustus 2010


POPE JOAN
DVD/BluRay

• Opzienbarend en mysterieus verhaal over de enige vrouwelijke Paus
• Van de makers van The Name Of The Rose en Perfume
• Epische film in stijl van Joan Of Arc

Over de film
Aan het begin van de 9e eeuw ontvlucht Johanna von Ingelheim (Johanna Wokalek) haar geboortedorp en ontmoet graaf Gerold (David Wenham). Als hij de Noormannen gaat bevechten trekt Johanna naar Rome, waar ze vermomd als man en onder de naam Johannes Anglicus als arts in het pauselijk verblijf gaat werken. Daar verzorgt ze paus Sergius (John Goodman) tot aan zijn dood. Tot ieders verrassing wordt zij gekozen als zijn opvolger, maar dit hoogste kerkelijke ambt komt onder druk te staan als Gerold opduikt in Rome. Johanna moet kiezen tussen haar liefde voor de Kerk en Gerold.

Cast: Johanna Wokalek (Der Baader Meinhof Complex), David Wenham (300, Public Enemies, Lord Of The Rings),
John Goodman (Death Sentence, The Big Lebowski)
Regie: Sönke Wortmann (The Hollywood Sign, The Miracle Of Bern)
Releasedatum koop-dvd: 11 augustus 2010


KOM NIET AAN MIJN KINDEREN
DVD/BluRay

• Verfilming van het bekende en succesvolle boek van Janneke Schoonhoven
• Het aangrijpende en waargebeurde verhaal dat heel Nederland bezighield
• Met schitterende rollen van o.a. Karina Smulders en Thom Hoffman

Over de film
Op een mooie zomerdag in 2004 gaan Azim en Bibi, de twee kinderen van Hanne, met haar ex-man naar een pretpark. Tenminste, zo belooft Nizar. Maar dan belt hij om te melden dat ze alle drie in Damascus zitten. Het dringt niet direct tot Hanne door dat haar kinderen ontvoerd zijn en ze besluit ze op te gaan zoeken. Geholpen door adviseur Wouter Simons ontdekt ze in Syrië het web van leugens dat Nizar heeft opgezet om de kinderen vast te houden. Langzaam wordt Hanne een speelbal van haar moederliefde, de ambassades en nog sluimerende gevoelens voor haar ex in haar gevecht de voogdij over de tieners terug te krijgen.

Cast: Karina Smulders (Bride Flight, Ik Omhels Je Met 1000 Armen), Thom Hoffman (Zwartboek, "De co-assistant”), Cahit Ölmez ("Flikken", "Van Speijk”)
Regie: Ron Termaat ("Westenwind", "Julia's Tango“)
Releasedatum koop-dvd: 11 augustus 2010