:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> NIEUWSBERICHT: RENTAL SAMENWERKING A-FILM EN DUTCH FILMWORKS
NIEUWSBERICHT: RENTAL SAMENWERKING A-FILM EN DUTCH FILMWORKS
Bron: A-Film - Datum: 2010-07-12 - Geplaatst door: Werner
RENTAL SAMENWERKING A-FILM EN DUTCH FILMWORKS VOOR WALLONIË

Vanaf 1 augustus 2010 gaan A-Film Distribution en Dutch Filmworks een exclusieve samenwerking aan voor de rental activiteiten met A-Film product in Wallonië. Dutch Filmworks zal voor de nieuw uit te brengen A-Film releases, bestemd voor de verhuurmarkt in Wallonië, het verkooptraject invullen. De eerste release in dit kader betreft Kick-Ass. De succesvolle superhelden actiekomedie vormt het perfect startschot voor deze samenwerking.

A-Film brengt sinds 1999 kwaliteitsfilms met commerciële potentie evenals grote publieksfilms uit. Films die zowel de cinefiel aanspreken, als de liefhebber van spanning, humor en romantiek. Recentelijk bracht A-Film Precious, Brothers, Dear John, Killers en Yo Tambien in de bioscoop en / of op dvd en Blu-ray.

Dutch Filmworks speelt sinds 1998 een toonaangevende rol in de Benelux bij de distributie van films in de bioscoop, op dvd en op Blu-ray. Films die door Dutch Filmworks worden uitgebracht zijn The Reader, Earth, Bad Lieutenant en Oceans.

Dutch Filmworks beschikt over een uitgebreide kennis van de retailmarkt in Wallonië en heeft een sterke positie op de Franstalige markt in België. A-Film heeft er veel vertrouwen in dat deze samenwerking zal leiden tot een groter succes van haar rentalreleases op de Waalse markt. Met het recente releasebeleid van A-Film vaart het bedrijf een koers die meer op product voor het grote publieke gericht is. Hierin past het bundelen van de krachten met Dutch Filmworks.