:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2010
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2010
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2010-07-14 - Geplaatst door: Werner
THE BOUNTY HUNTER

Keep your enemies close. Keep your ex closer

Een sexy en romantische komedie met Jennifer Aniston en Gerard Butler

Release Blu-ray disc en DVD koop op 19 augustus 2010
 

Sony Pictures Home Entertainment wakkert de strijd der seksen aan met de release van The Bounty Hunter op dvd en Blu-ray Disc! Volg deze wilde rit over een gescheiden koppel op de vlucht.

 

Premiejager Milo Boyd (Gerard Butler), een voormalig politieagent, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurley (Jennifer Aniston), op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt maar hij beseft al gauw dat nooit iets eenvoudig gaat tussen Nicole en hem. De exen vliegen elkaar constant in de haren, tot de situatie uit de hand loopt en zij moeten rennen voor hun leven. Hun beloften over trouw in voor-en tegenspoed houden was geen succes, hopelijk is in leven blijven dat wel.

 

De extra's op zowel de dvd als de Blu-ray Disc bevatten een exclusieve kijk achter de schermen met drie documentaires. Een exclusiviteit op de Blu-ray Disc is de movieIQ+sync functie. Deze nieuwe en fascinerende functie biedt een BD-Live filmervaring die gebruik maakt van een real-time filmdatabank. Wanneer filmfans hun Blu-rayspeler verbinden met het internet krijgen ze toegang tot een constant geüpdatet archief met informatie over de cast, crew, muziek en productie, gelinkt aan bepaalde scènes uit de film.

 

Regisseur: Andy Tennant (Hitch, Sweet Home Alabama)

Acteurs: Jennifer Aniston (Friends, Friends With Money, The Break-Up), Gerard Butler (The Ugly Truth, P.S. I Love You, 300), Christine Baranski (The Good Wife), Jeff Garlin (Curb Your Enthusiasm)

Genre: Romantische komedie
 

Extra's op dvd / Blu-ray disc:

• Documentaires: "Making The Bounty Hunter", "Stop along the road: hunting

occasions" en "Rules for outwitting a Bounty Hunter"

Extra's exclusief op Blu-ray disc

• Met movieIQ+sync en BD-Live krijg je real-time informatie over de cast, muziek, wetenswaardigheden en meer, terwijl je naar de film kijkt

 

EXTRAORDINARY MEASURES

Uitzonderlijke omstandigheden vragen om uitzonderlijke maatregelen

Release DVD koop op 26 augustus 2010
 

Sony Pictures Home Entertainment doet je nadenken over de macht van de farmaceutische industrie met de release van Extraordinary Measures op dvd. Brendan Fraser, Harrison Ford en Keri Russell zijn de hoofdrolspelers in dit inspirerende en vooral ontroerende verhaal over een vader die de geneesmiddelenindustrie trotseert in de hoop een medicijn te vinden voor zijn terminaal zieke kinderen.

 

John Crowley (Brendan Fraser) heeft het helemaal voor elkaar met een eigen bedrijf, een liefhebbende vrouw en drie prachtige kinderen. Maar dan wordt er bij zijn twee jongste kinderen de ziekte van Pompe vastgesteld, een ongeneeslijke spieraandoening. Aangezien er geen remedie voorhanden is om deze ziekte te stoppen, wil John kostte wat het kost een geneesmiddel laten ontwikkelen maar wegens de zeldzaamheid van de ziekte, maakt de farmaceutische industrie geen haast. Ten einde raad, schakelt John de hulp in van de weerbarstige professor Dr. Robert Stonehill (Harrison Ford) om een medicijn te vervaardigen, ook al heeft hij enkel maar een theoretisch model ontwikkeld. Het wordt een race tegen de tijd...

 

Regisseur: Tom Vaughan (What Happens In Vegas, Starter For 10)

Acteurs: Brendan Fraser (The Mummy-Films, Journey To The Centre Of The Earth), Harrison Ford (Indiana Jones, Witness), Keri Russell (Felicity, Mission Impossible III)

Genre: Drama

 

Extra's op dvd

• Documentaire: "Extraordinary Measures: The Power to Overcome"

• Documentaire: "Meet John Crowley"

• Verwijderde scènes

 

DAMAGES – SEIZOEN 2

Release DVD koop op 19 augustus 2010
 

Ellen Parsons en Patty Hewes zijn klaar voor een nieuwe confrontatie in een alweer sensationeel seizoen van Damages.

 

Tweevoudig Emmywinnaar Glenn Close speelt de hoofdrol in deze bekroonde serie. Na haar ongekende overwinning op miljardair Arthur Frobisher, heeft Patty Hewes de juridische wereld aan haar voeten. Terwijl ze nadenkt over haar volgende stap, wordt ze door Daniel Purcell, een man uit haar verleden, opgezadeld met een nieuwe juridische uitdaging. Wat lijkt op een moord in familiekring, blijkt een samenzwering te zijn, tot in de hoogste overheidsregionen. Tegelijkertijd werkt Ellen aan de val van Patty. Ze is bereid als informant te opereren voor de FBI die bezig is met een strafrechtelijk onderzoek naar Patty en de firma. Terwijl Patty het mysterie rondom Daniel Purcell tracht te ontrafelen, komt ze terecht in een mijnenveld, zowel op kantoor als daarbuiten.

 

Acteurs: Glenn Close (Dangerous Liaisons, 101 Dalmatiërs), Rose Byrne (Troy, Star Wars)

Genre: Drama
 
Extra's op dvd
• Audiocommentaar van cast en crew

• Documentaires: "Season 1 Recap", "Post Mortem: reflecting back on Season 2" en "Character Scenes"

• Verwijderde scènes