:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2010
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2010
Bron: Universal - Datum: 2010-08-08 - Geplaatst door: Werner
MR. BEAN 20!
 

Mr. Bean heeft de gezegende leeftijd van 20 bereikt! Hij is één van de meest geliefde typetjes uit de geschiedenis van de televisie en een absolute comedylegende die wereldwijd op handen wordt gedragen. En of hij nu een kalkoen moet vullen of de koningin moet begroeten, hij slaagt er telkens opnieuw in om de tranen over onze wangen te laten rollen. Gelukkige verjaardag, Mr. Bean!

 

In de jaren '80 verwerkte Rowan Atkinson het personage van Mr. Bean af en toe in zijn live shows, maar de grote doorbraak kwam er pas toen Bean ook op tv begon te verschijnen, een opstapje, overigens, naar het grote scherm. De eerste episode was te zien op ITV op 1 januari 1990, en ontstond uit een samenwerking tussen Rowan, Richard Curtis en Robin Driscoll. Hoewel er slechts 14 afleveringen van de live action reeks werden gedraaid, blijft het dé tv-hit van het decennium. De serie werd in maar liefst 245 landen uitgezonden. Bean werd wereldwijd talloze malen bekroond, o.a. met de Gouden Roos van Montreux, een Internationale Emmy, twee BANFF Awards en een ACE Award voor beste comedy. Daarnaast was Mr. Bean ook te zien in een tekenfilmreeks en in twee langspeelfilms die Rowan co-produceerde: Bean – the Ultimate Disaster Movie (1997) en Mr. Bean's Holiday (2007).

 

Dit zijn de titels die op 2 september opgefrist verschijnen:

- MR. BEAN - DE TV-SERIE VOL 1-3 – Digitally remastered
- MR. BEAN - THE MOVIE (vanaf 23/9 ook op Blu-ray)
- MR. BEAN'S HOLIDAY (vanaf 23/9 ook op Blu-ray)

- MR. BEAN - THE ANIMATED SERIES 1 & 2

- MR. BEAN BIG BOX bevat de 3 volumes van de tv-serie, alsook een Volume 4

met extra's en The Story of Mr. Bean, en de twee speelfilms.

 

GERONIMO STILTON VOL. 3: MYSTERIE IN DE KNAAGDIER EXPRESS EN ANDERE DOLDWAZE AVONTUREN

 

Geronimo Stilton is een opwindende en grappige tekenfilmserie naar de gelijknamige, immens populaire boekenreeks. In de serie leven we mee met de avonturen van de beroemde muis en mediamagnaat Geronimo Stilton en zijn dappere jonge neef Benjamin Stilton.

 

Eigenlijk zou Geronimo niets liever doen dan zijn dagen rustig doorbrengen met lezen of een potje schaken tegen Benjamin. Maar er is altijd wel een avontuur dat om de hoek loert en hen halsoversnuit meesleept van Rokford naar de meest exotische plaatsen op aarde. Tijdens hun avonturen krijgens ze heel dikwijls het gezelschap van neef Klem Stilton, en Geronimo's zuster Thea, een onverschrokken reporter. Zet je dus maar schrap voor de spannende, doldwaze avonturen van Geronimo, Benjamin en hun olijke vriendenbende!

 

Elke dag is een avontuur, een nieuw verhaal dat verteld moet worden!

- Mysterie In De Knaagdier Express
- Het Muizenhuis Van De Toekomst
- Vermist
- De Roofbende
 
Genre: Tekenfilm
Speelduur: 92 minuten
Beeld: 1.85:1
Geluid: Nederlands Dolby Surround 2.0
Releasedatum: 2 september 2010
 

IN DE DROOMTUIN... RUSTIG AAN, ALLEMAAL

 

De verhalen van In De Droomtuin spelen zich af in een magische omgeving – een rustige tuin in een mooi oud bos dat bestaat in de fantasiewereld van een kind tussen wakker zijn en het slapen gaan. De Droomtuin is als een groot bewegend prentenboek waarin speelgoed tot leven komt. De serie heeft een weloverwogen literair tintje en kalmerende werking – de rustige vertelstem, simpele rijmpjes en mooie muziek nemen de kijkertjes mee in een inspirerende, vrolijke en magische wereld. De BBC-reeks, die in het Engels In The Night Garden heet, groeide in Engeland uit tot een fenomenaal succes en is sinds kort ook aan de verovering van de Lage Landen begonnen. De peuterserie is een concept van de bedenkers van de Teletubbies.

 
Beleef een magische reis met de volgende afleveringen:
- Rustig Aan, Allemaal.
- Het Dekentje Van Iggelpiggel Op Het Pad Van Makka Pakka
- Stil Zijn Tombliboes, Upsy Daisy Wil Een Liedje Zingen
 
Genre: Animatie
Speelduur: 85 minuten
Beeld: 1.85:1
Geluid: Engels, Nederlands Dolby Surround 2.0

Releasedatum: 2 september 2010

 
Extra:
• Bedtijdmodus

Bekijk een aflevering in bedtijdmodus door in het menu op het sterretje te drukken en een aflevering te kiezen. In plaats dat je aan het einde van de aflevering naar het hoofdmenu terugkeert, zie je hoe een slapende Igglepiggle in zijn boot van een rustig muziekje ligt te genieten. Dit laat de ouders of thuisverzorgers toe om samen met hun kinderen een kalm en stil moment te beleven.

 

STOMP LIVE
 

Acht performers nemen het publiek mee op een reis door klank en muziek, met ritme als enige leidraad...

 

Vertrouwde huis-, tuin- en keukenvoorwerpen krijgen in de handen van de Stompers een nieuwe percussieve dimensie: borstels, aanstekers, waterflessen, basketballen en talloze andere objecten worden genadeloos op hun geluidspotentieel onderzocht. Dans en ritme bundelen hun krachten in "Hands and Feet" en Stomp krijgt vleugels in "Suspension", waarbij het hele decor één groot instrument wordt. Het hoogtepunt van de show is "Bins": een tien minuten durende ritmische extravaganza met vuilnisbakken, olievaten en deksels die veel weg heeft van een veldslag met geluid...

 

Stomp is een uniek gezelschap, dat er als geen ander in slaagt om fysieke humor te koppelen aan adembenemende acrobatie met een spetterend spektakel als resultaat. Dit is de allereerste keer dat de volledige show werd opgenomen om op dvd te verschijnen.

 
Genre: Muziek / Dans
Speelduur: 105 minuten
Beeld: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 & Dolby Surround 2.0

Releasedatum: 2 september 2010

 
Extra's:

• Newspaper Out-take

• interviews met Regisseur en Cast

• Preview van de nieuwe Show
• Promo Clips
• Stomp Out Litter NYC
• Achter de Schermen

• Preview Lost and Found Orchestra: Clips en Achter de schermen

• Trailer Wild Ocean

• Trailer Pulse

 

GREEN ZONE DVD & BLU-RAY

 

Paul Greengrass regisseerde deze explosieve actiethriller op zijn kenmerkende, genadeloos meeslepende manier, een filmstijl die het actiegenre - met kaskrakers als The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum-compleet herdefinieerde.

 

Het jaar: 2003. De plaats: Bagdad. De missie: het opsporen van de massavernietigingswapens die door het regime van Saddam verstopt werden. Legerofficier Miller (Matt Damon) voert een Amerikaans eliteteam aan dat tijdens zijn zoektocht op een dodelijk complot van moord en bedrog stuit, met vertakkingen tot in de hoogste gelederen.  Gaandeweg ontdekt Miller dat hij niemand kan vertrouwen en dat de dodelijkste vijanden precies degenen zijn die beweren aan zijn kant te staan.

 

Cast: Matt Damon, Amy Ryan, Greg Kinnear, Antoni Corone, Nicoye Banks

Regie: Paul Greengrass
Speelduur: 110 minuten (dvd), 115 minuten (blu-ray)
Beeld: 2.40:1 (dvd) 1080p (blu-ray)
Extra's: 480i/p SD

Geluid: Engels, Spaans, Hongaars Dolby Digital 5.1 (dvd), Engels, Frans, Spaans DTS Surround 5.1

Extra's: Engels Dolby Surround 2.0

Releasedatum: 9 september 2010

 
Extra's:

• Filmcommentaar met Regisseur Paul Greengrass en Matt Damon.

• Deleted Scenes (12 min.) met Videocommentaar van Regisseur Paul Greengrass en Matt Damon.

• Matt Damon: Ready for Action (9 min.) – Hoe Matt Damon zich voorbereidde op zijn rol.

• Inside the Green Zone (9 min.) – Een kijkje op hoe enkele krachtige filmscènes van Green Zone gemaakt werden.

• Filmcommentaar met regisseur Paul Greengrass en Matt Damon

• Deleted Scenes
• Matt Damon: Klaar voor actie
• Achter de schermen van Green Zone
• De echte Miller
• Het maken van Bagdad
 

SUCK DVD & BLU-RAY

 

The Winners, een rockgroep die zijn naam wel degelijk gestolen heeft, slagen er maar niet in om door te breken.  Na het zoveelste halfslachtige optreden geeft de bassiste er de brui aan en gaat ze er vandoor met een groupie.  Maar deze blijkt de plaatselijke vampierenleider te zijn en maakt van haar een vampier. Binnen de kortste keren vallen ook de andere "Winners" ten prooi aan hun duistere verlangens en meten ze zich een bloeddorstig nieuw imago aan. Al snel ligt hun pad naar de eeuwige roem bezaaid met de levenloze lichamen van groupies en zijn ze beroemder dan ze als doodgewone stervelingen ooit hadden durven

dromen... Vampires Rock! Een sexy, swingende horrorcomedy met gastrollen van onder meer Alice Cooper, Iggy Pop, Moby en Henry Rollins.

 

Cast: Malcolm McDowell, Jessica Paré, Dave Foley, Nicole de Boer, Henry Rollins, Iggy Pop, Alice Cooper, Moby, Rob Stefaniuk

Regie: Rob Stefaniuk
Speelduur: 90 minuten
Beeld: 1.85:1 (dvd), 1080p (blu-ray)
Extra's: 480i/p SD

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 (dvd), Engels DTS-HD MA 5.1 (blu-ray)

Extra's: Engels Dolby Surround 2.0

Releasedatum: 9 september 2010

 
Extra's:

• Exclusieve documentaire van 45 minuten, nooit eerder vertoonde interviews met de cast en een blik achter de schermen.

 

MUIS
Tien titels in nieuwe verpakking
 

Samen met haar vriendjes Cora (de kip), Eddie (de eekhoorn), Oscar (de olifant) en Kees (de krokodil) beleeft Muis de leukste avonturen en dolle pret. En omdat Muis dit jaar 20 (!) wordt, hebben de tien dvd's een nieuwe verpakking gekregen. (De content van alle afleveringen is hetzelfde, maar deze zijn in nieuwe samenstelling onder nieuwe titels verschenen.) Elke dvd bevat een tiental verhaaltjes, geïnspireerd door de Muis-boeken van de Engelse illustrator Lucy Cousins. Van Muis worden in Nederland alleen al jaarlijks 100.000 boeken verkocht. Muis, da's dolle pret voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

 
Dit zijn de tien titels, netjes op een rijtje:
- Muis Ontdekt
- Muis Helpt
- Muis Dieren
- Muis Onderweg
- Muis Tuin
- Muis Avonturen
- Muis Spelen
- Muis Verjaardag
- Muis Kerstmis
- Muis Bedtijd
 
Releasedatum: 9 september 2010
 

DELICATESSEN
 

Delicatessen is de volstrekt unieke, betoverende en nooit minder dan surrealistische debuutfilm van de creatieve tandem Jeunet & Caro. In een postapocalyptische wereld waar natuurlijk voedsel zeldzaam is, gaat ex-clown Louison (Dominique Pinon) als klusjesman aan de slag in een flatgebouw.  De eigenaar is een imposante slager, die geen enkele methode schuwt om vlees in de etalage te krijgen.  Dan wordt Louison verliefd op de dochter van de slager...

 

"Dit knotsgekke filmpje is het onthutsende en slimme debuut van cineasten Jean-Pierre Jeunet en Marc Caro." - Variety

Awards - 4 Césars (1992): Beste Montage, Beste Debuutfilm, Beste Productiedesign, Beste Scenario

 
Genre: Drama

Cast: Jean-Claude Dreyfus, Dominique Pinon, Marie-Laure Dougnac, Karin Viard, Ticky Holgado

Regie: Marc Caro & Jean-Pierre Jeunet

Speelduur: 96 minuten
Beeld: 1.85:1 - 1080p
Extra's 480i/p SD
Geluid: Frans, Duits, Spaans DTS-HD MA 2.0

Extra's: Frans Dolby Surround 2.0

StudioCanal Collection

Releasedatum: 16 september 2010
 
Extra's:
• Making of: Fijne Vleeswaren
• Trailer & Teasers
• Enige Weerstand
• Filmcommentaar
• Archiefmateriaal Jean-Pierre Jeunet
 

Over de StudioCanal Collection

De grootste meesterwerken uit de filmgeschiedenis op Blu-ray. Invloedrijke en bejubelde filmpareltjes in superieure beeld- en geluidskwaliteit, met een schat aan uniek bonusmateriaal. Van onverwoestbare cinefiele klassiekers via eigentijdse cultfilms tot bewerkingen van literaire meesterwerken. De zevende kunst zag er nog nooit zo goed uit...

 

Trendsettende films

Films die je gezien moet hebben: meermaals bekroonde, door pers en publiek bejubelde films uit alle hoeken van de wereld.

 

Uitgebreid bonusmateriaal

Tussen 2 en 4 uur bonusmateriaal per film! De volledigst denkbare uitgave van een film met interviews, inleiding tot de film door een acteur/regisseur, documentaires, fotogalerijen, filmstills, audiocommentaren, filmanalyse door kenners.

 
Remastering

De master van elke film wordt gerestaureerd in HD. BluRay Formaat: de beste beeld- en geluidskwaliteit.

 
Booklets

Een voorstelling van de film door een filmkenner, foto's, technische aantekeningen.

 

Verpakking van hoge kwaliteit

 

THE GRADUATE
 

Dustin Hoffman vertolkt in deze iconische sixtiesmeditatie over leven, dood en oudere vrouwen, Benjamin Braddock, een rijke maar stuurloze jongeman. Zijn tegenspeelsters zijn Katherine Ross en Anne Bancroft. Mede dankzij de onvergetelijke soundtrack van Simon & Garfunkel, sleepte The Graduate tal van internationale awards in de wacht, waaronder vijf BAFTAS, vijf Golden Globes en een Oscar voor Beste Regie voor Mike Nichols.

 

"Regisseur Mike Nichols geeft een masterclass in hoe je op een breedbeeldcanvas op een eenvoudige en ingehouden manier complexe emotionele situaties kunt belichten." Almar Haflidason, BBC

 
Genre: Drama

Cast: Dustin Hoffman, Anne Bancroft, Katharine Ross, Murray Hamilton, William Daniels

Regie: Mike Nichols

Speelduur: 105 minuten
Beeld: 2.35:1 - 1080p
Extra's: 480i/p SD

Geluid: Engels, Frans, Spaans DTS-HD MA 2.0 mono, Engels DTS-HD MA 2.0, Duits DTS-HD MA 5.1

Extra's: Engels Dolby Surround 2.0

StudioCanal Collection

Releasedatum: 16 september 2010

 
Extra's:

• The Graduate - 25 jaar later

• The Graduate - een film uit de jaren '60
• Ontmoeting met een schrijver: Charles Webb
• Analyse van een scène: de verleiding
• De rol van de muziek in de film
• Audiocommentaar Thomas Koebner
• Muziekkeuze (Mrs Robinson etc)
 

Over de StudioCanal Collection

De grootste meesterwerken uit de filmgeschiedenis op Blu-ray. Invloedrijke en bejubelde filmpareltjes in superieure beeld- en geluidskwaliteit, met een schat aan uniek bonusmateriaal. Van onverwoestbare cinefiele klassiekers via eigentijdse cultfilms tot bewerkingen van literaire meesterwerken. De zevende kunst zag er nog nooit zo goed uit...

 

Trendsettende films

Films die je gezien moet hebben: meermaals bekroonde, door pers en publiek bejubelde films uit alle hoeken van de wereld.

 

Uitgebreid bonusmateriaal

Tussen 2 en 4 uur bonusmateriaal per film! De volledigst denkbare uitgave van een film met interviews, inleiding tot de film door een acteur/regisseur, documentaires, fotogalerijen, filmstills, audiocommentaren, filmanalyse door kenners.

 
Remastering

De master van elke film wordt gerestaureerd in HD. BluRay Formaat: de beste beeld- en geluidskwaliteit.

 
Booklets

Een voorstelling van de film door een filmkenner, foto's, technische aantekeningen.

 

Verpakking van hoge kwaliteit

 

MULHOLLAND DRIVE
 

In Mulholland Drive troont David Lynch de kijker mee op een memorabele neo-noir trip door de duistere onderbuik van Hollywood, voor een mysterie waarin de grenzen tussen fantasie en realiteit helemaal vervagen en waarin Naomi Watts en Laura Elena Harring een verbluffende vertolking neerzetten.  Lynch schuift een conventionele verhalende structuur opzij ten gunste van een hallucinogene aanval op de zintuigen, die lang na de aftiteling blijft nazinderen.

 

"Deze film vormt een surrealistisch droomlandschap in de gedaante van een Hollywoodiaanse film noir, en hoe minder logisch het wordt, hoe meer je aan het scherm gekluisterd zit." - Roger Ebert

Awards - BAFTA Film Awards (2002): Beste Montage; Cannes Filmfestival (2001) : Beste Montage; César Awards (2002): Beste Buitenlandse Film

 
Genre: Drama

Cast: Naomi Watts, Laura Elena Harring, Ann Miller, Justin Theroux, Robert Forster

Regie: David Lynch
Speelduur: 146 minuten
Beeld: 1.85:1 - 1080p
Extra's: 480i/p SD
Geluid: Engels, Frans, Italiaans DTS-HD MA 5.1

Extra's: Engels Dolby Surround 2.0

StudioCanal Collection

Releasedatum: 16 september 2010
 
Extra's:
• Inleiding door Thierry Jousse
• In het blauwe doosje

• The Making of: On the road to Mulholland Drive

• Terug naar Mulholland Drive

• Interviews: Mary Sweeney, Angelo Badalamenti

• Interview Angelo Badalamenti (audio) 10 jaar later

 

Over de StudioCanal Collection

De grootste meesterwerken uit de filmgeschiedenis op Blu-ray. Invloedrijke en bejubelde filmpareltjes in superieure beeld- en geluidskwaliteit, met een schat aan uniek bonusmateriaal. Van onverwoestbare cinefiele klassiekers via eigentijdse cultfilms tot bewerkingen van literaire meesterwerken. De zevende kunst zag er nog nooit zo goed uit...

 

Trendsettende films

Films die je gezien moet hebben: meermaals bekroonde, door pers en publiek bejubelde films uit alle hoeken van de wereld.

 

Uitgebreid bonusmateriaal

Tussen 2 en 4 uur bonusmateriaal per film! De volledigst denkbare uitgave van een film met interviews, inleiding tot de film door een acteur/regisseur, documentaires, fotogalerijen, filmstills, audiocommentaren, filmanalyse door kenners.

 
Remastering

De master van elke film wordt gerestaureerd in HD. BluRay Formaat: de beste beeld- en geluidskwaliteit.

 
Booklets

Een voorstelling van de film door een filmkenner, foto's, technische aantekeningen.

 

Verpakking van hoge kwaliteit

 

THE PIANIST
 

Wladyslaw Szpilman, een briljant Pools pianist van joodse afkomst, ontsnapt aan de deportatie. Hij leeft ondergedoken in het hartje van het getto van Warschau, waar hij het leed, de vernederingen en de dagelijkse strijd van de inwoners deelt. Hij slaagt erin te ontsnappen en onder te duiken in de ruïnes van de hoofdstad.

 

De bejubelde regisseur Roman Polanski baseerde The Pianist op een waargebeurd verhaal en sleepte, samen met hoofdrolspeler Adrien Brody en scenarist Ronald Harwood, drie Oscars in de wacht.

 

"Een film die een beklijvende kracht en droefheid uitstraalt" - Lisa Schwarzbaum Entertainment Weekly

Awards - 3 Oscars (2003): Beste Aangepaste Scenario, Beste Regie en Beste Mannelijke Hoofdrol; Cannes Filmfestival (2002) Gouden Palm

 
Genre: Drama

Cast: Adrien Brody, Thomas Kretschmann, Frank Finlay, Maureen Lipman, Emilia Fox

Regie: Roman Polanski
Speelduur: 148 minuten

Beeld: 1.85:1 - 1080p

Extra's 480i/p SD

Geluid: Engels, Frans, Italiaans DTS-HD MA 5.1

Extra's: Engels Dolby Surround 2.0

StudioCanal Collection

Releasedatum: 16 september 2010
 
Extra's:
• Trailer

• Een overlevingsverhaal: achter de schermen bij The Pianist

• Interview met auteur Ronald Harwood
• Interviews met Andrej & Daniel Szpilman
 

Over de StudioCanal Collection

De grootste meesterwerken uit de filmgeschiedenis op Blu-ray. Invloedrijke en bejubelde filmpareltjes in superieure beeld- en geluidskwaliteit, met een schat aan uniek bonusmateriaal. Van onverwoestbare cinefiele klassiekers via eigentijdse cultfilms tot bewerkingen van literaire meesterwerken. De zevende kunst zag er nog nooit zo goed uit...

 

Trendsettende films

Films die je gezien moet hebben: meermaals bekroonde, door pers en publiek bejubelde films uit alle hoeken van de wereld.

 

Uitgebreid bonusmateriaal

Tussen 2 en 4 uur bonusmateriaal per film! De volledigst denkbare uitgave van een film met interviews, inleiding tot de film door een acteur/regisseur, documentaires, fotogalerijen, filmstills, audiocommentaren, filmanalyse door kenners.

 
Remastering

De master van elke film wordt gerestaureerd in HD. BluRay Formaat: de beste beeld- en geluidskwaliteit.

 
Booklets

Een voorstelling van de film door een filmkenner, foto's, technische aantekeningen.

 

Verpakking van hoge kwaliteit

 

THE THIRD MAN
 

The Third Man is een icoon van de Britse cinema, geregisseerd door Carol Reed, geschreven door Graham Greene en met Joseph Cotton, Alida Valli en Orson Welles in de hoofdrollen. De film geldt als een onbetwiste mijlpaal uit de filmgeschiedenis en bevat enkele van de memorabelste scènes aller tijden: de achtervolging door de riolen, het gigantische reuzenrad, het door olmen omzoomde kerkhof...  Zelfs de met siterklanken gevulde soundtrack van Anton Karas ontpopte zich tot een wereldwijd fenomeen.

 

"Van alle films die ik ooit zag, is dit de film die de romantiek van 'naar de film gaan' het best belichaamt." - Roger Ebert, Chicago Sun-Times

 

Awards - 1 Oscar (1951): Beste Cinematografie in Zwart-Wit; Cannes Filmfestival (1949) Grote Prijs (Gouden Palm); BAFTA Film Awards (1950) Beste Britse Film

 
Genre: Drama

Cast: Joseph Cotton, Alida Valli, Orson Welles, Trevor Howard, Bernard Lee

Regie: Carol Reed
Speelduur: 105 minuten
Beeld: 1.33:1 - 1080p

Extra's: 480i/p SD

StudioCanal Collection

Releasedatum: 16 september 2010
 
Extra's:
• 2 Originele Trailers
• In het voetspoor van The Third Man
• The Third Man op de radio
• Audiocommentaren
• Interactieve tocht door Wenen
• Interviews met Joseph Cotten en Graham Greene
• Joseph Cottens alternatieve beginvoice-over
• Interview met en citeroptreden Cornelia Mayer
 

Over de StudioCanal Collection

De grootste meesterwerken uit de filmgeschiedenis op Blu-ray. Invloedrijke en bejubelde filmpareltjes in superieure beeld- en geluidskwaliteit, met een schat aan uniek bonusmateriaal. Van onverwoestbare cinefiele klassiekers via eigentijdse cultfilms tot bewerkingen van literaire meesterwerken. De zevende kunst zag er nog nooit zo goed uit...

 

Trendsettende films

Films die je gezien moet hebben: meermaals bekroonde, door pers en publiek bejubelde films uit alle hoeken van de wereld.

 

Uitgebreid bonusmateriaal

Tussen 2 en 4 uur bonusmateriaal per film! De volledigst denkbare uitgave van een film met interviews, inleiding tot de film door een acteur/regisseur, documentaires, fotogalerijen, filmstills, audiocommentaren, filmanalyse door kenners.

 
Remastering

De master van elke film wordt gerestaureerd in HD. BluRay Formaat: de beste beeld- en geluidskwaliteit.

 
Booklets

Een voorstelling van de film door een filmkenner, foto's, technische aantekeningen.

 

Verpakking van hoge kwaliteit

 

LAW & ORDER - CRIMINAL INTENT  Seizoen 5
 

De oorlog van de stad New York tegen de misdaad woedt feller en verbetener dan ooit in het vijfde seizoen van Law & Order - Criminal Intent. De legendarische tv-maker Dick Wolf tekende opnieuw voor de productie van 22 meeslepende afleveringen die geïnspireerd zijn door echte, uit het leven gegrepen krantenkoppen. In deze jaargang buigt de Afdeling Zware Misdaad zich over enkele van zijn moeilijkste zaken tot nog toe, van hersenspoeling en misdadig opzet tot bondage en bizarre rituele moorden. Chris Noth (uit de originele Law & Order) versterkt de vaste cast, die bestaat uit Annabella Sciorra, Vincent D'Onofrio, Kathryn Erbe, Jamey Sheridan en Courtney B. Vance. Daarnaast zijn er gastrollen weggelegd voor o.a. Whoopi Goldberg, Michael Gladis, Leslie Hendrix en Malcolm McDowell.

 

Ontdek eens te meer waarom deze grensverleggende, spannende en intelligente dramareeks uitgroeide tot een onmisbare tak van de Law & Orderfranchise, met verhaallijnen die ook na het blootleggen van de laatste aanwijzing blijven nazinderen.

 
Genre: Misdaad

Cast: Vincent D'Onofrio, Kathryn Erbe, Jamey Sheridan, Annabella Sciorra, Courtney B. Vance, Chris Noth,

Speelduur: 16 uur

5 discs - 22 afleveringen
Beeld: 16:9
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
 
Episodes:
- Grow

- Diamond Dogs

- Prisoner
- Unchained

- Acts Of Contrition

- In The Wee Small Hours (Part 1)

- In The Wee Small Hours (Part 2

- Saving Face

- Scared Crazy

- Dollhouse
- Slither
- Watch

- Proud Flesh

- Wasichu

- Wrongful Life

- Dramma Giocoso

- Vacancy

- The Healer

- Cruise To Nowhere

- To The Bone

- On Fire

- The Good

 

Releasedatum: 23 september 2010

 

BEAN: THE ULTIMATE DISASTER MOVIE
 

De curator van een Californisch museum bereidt de onthulling van het beroemde schilderij Whistler's Mother voor. Voor de wetenschappelijke omkadering klopt hij bij de Londense Royal National Gallery aan: of ze wellicht even hun bekwaamste geleerde kunnen missen? De Gallery vaardigt zonder verpinken zijn stunteligste en meest verfoeide werknemer af. Opgeruimd staat netjes, nietwaar. Want de werknemer in kwestie is Mr. Bean, de wandelende catastrofe. Nauwelijks geland, slaagt Mr. Bean erin om zowat alles in zijn pad te vernietigen, van de carrière en het huwelijk van zijn gastheer tot Amerika's mooiste schilderij. Vergeet vulkanen en buitenaardse invasies: gruwel heeft voortaan een

menselijk gezicht.
 

Cast: Rowan Atkinson, Sandra Oh, Peter Egan, John Mills, Peter Capaldi

Regie: Mel Smith, John Greaves
Speelduur: 89 minuten
Beeld: 1.85:1 - 1080p
Extra's: 480i/p SD

Geluid: Engels DTS-HD MA 5.1, Frans, Duits, Japans, Spaans, Italiaans DTS 5.1

Extra's: Engels Dolby Surround 2.0

Releasedatum Blu-ray: 23 september 2010

 
Extra's:

• Bean Scenes Unseen (21:54)

• Mr. Bean's Holiday: Sneak Peek (3:45)

 

MR. BEAN'S HOLIDAY
De reis van één man... naar het strand.
 

Mr. Bean trekt welgemutst naar het zuiden van Frankrijk voor een lekkere zonvakantie. Maar zijn reis van Londen naar de Riviera ontspoort al snel in een enkeltje richting rampgebied. Want waar Bean ook gaat of staat, hij zet de boel op stelten, met als hoogtepunt de onvoorziene en ongehoord hilarische vertoning van zijn eigen videodagboek op het Filmfestival van Cannes.

 
Reisbestemming: rampgebied.
 

Cast: Rowan Atkinson, Willem Dafoe, Emma De Caunes, Jean Rochefort, Karel Roden

Regie: Steve Bendelack
Speelduur: 90 minuten

Beeld: 1.85:1 - 1080p

Extra's: 480i/p SD

Geluid: Engels DTS-HD MA 5.1, Frans, Duits, Japans, Spaans, Italiaans DTS 5.1

Extra's: Engels Dolby Surround 2.0

Releasedatum Blu-ray: 23 september 2010

 
Extra's:

• French Beans (11:22)

• Beans in Cannes (5:46)

• The Human Bean (6:10)

• Deleted Scenes (22:33)$

 

WAREHOUSE 13 Seizoen 1

Het onbekende heeft een adres.
 

Nadat ze het leven van de President hebben gered, komen twee topagenten van de Geheime Dienst plotsklaps terecht in Warehouse 13, een gigantische, ultrageheime opslagplaats in een onherbergzame uithoek van Zuid-Dakota. In de opslagruimte bevindt zich elk vreemd voorwerp, mysterieus overblijfsel, fantastisch object en bovennatuurlijk souvenir dat de Amerikaanse regering ooit verzameld heeft. Agent Pete Lattimer - de nonchalante improvisator - en Agente Myka Bering - de rigoureuze procedurefreak - moeten in opdracht van hun excentrieke nieuwe baas Artie Nielsen geruchten natrekken van bovennatuurlijke en paranormale verschijnselen. De voorwerpen die ze daarbij op de kop tikken, zullen veilig bewaard worden in Warehouse 13.

 

Warehouse 13 is een meeslepende avonturenserie boordevol hypermoderne snufjes en eeuwenoude artefacten... tijdloos entertainment voor elke liefhebber van actie en mysterie. Deze driedelige boxset archiveert alle afleveringen van Seizoen 1. "Snag it, bag it and tag it!"

 
Genre: Misdaad, sci-fi, fantasy

Cast: Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Genelle Williams, Simon Reynolds, Allison Scagliotti, CCH Pounder

Speelduur: 546 minuten
4 discs - 13 afleveringen
Beeld: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
 
Extra's

• Deleted Scenes

• Gag Reel

• Filmcommentaar

 
Episodes:

- Pilotaflevering 1

- Pilotaflevering 2

- Resonance
- Magnetism
- Claudia
- Elements
- Burnout
- Implosion
- Duped
- Regrets
- Breakdown
- Nevermore
- MacPherson
 
Releasedatum: 23 september 2010


UIT HET ARCHIEF