:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2010
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2010
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2010-08-20 - Geplaatst door: Werner

DEATH AT A FUNERAL 
Lach je dood met de grappigste komedie van het jaar

Martin Lawrence en Chris Rock leiden een heuse sterrencast in dit ongelooflijk grappige verhaal over een familie die rouwt om de dood van haar vader, en terechtkomt in allerlei knotsgekke situaties. Sony Pictures Home Entertainment brengt Death At A Funeral uit op Blu-ray Disc en dvd op 22 september 2010. In Death At A Funeral is net de toegewijde echtgenoot en liefhebbende vader van een eerder disfunctionele familie overleden. De gehele familie komt langs om hun laatste respect te betuigen, maar wanneer blijkt dat er een verkeerd lichaam in de kist ligt, verandert de begrafenis in een heus circus. Verplaatste lichamen, chantage, ongewenste intimiteiten en een lichaam dat niet in de kist wil blijven liggen zijn de voorbodes van een eerder onconventionele begrafenis. Wanneer er echter oude lijken uit de kast beginnen te vallen, barst de hel pas echt los. Death At A Funeral bevat bonusmateriaal waar je je dood om lacht. Hilarische momenten met de cast, verwijderde scÞnes, blikken achter de schermen en audiocommentaar.
 
Regisseur: Neil Labute (Nurse Betty, Lakeview Terrace)
Acteurs: Martin Lawrence (Big Momma's House, Bad Boys I & II), Chris Rock (Grown Ups, Madagascar), Zoe Saldana (Avatar, Star Trek), Loretta Devine (Crash, Waiting To Exhale), Danny Glover (2012, Lethal Weapon 1 - 4), Regina Hall (First Sunday, Scary Movie 1 - 4), James Marsden (Enchanted, X-Men), Columbus Short (Quarantine, Stomp The Yard), Luke Wilson (Old School, The Royal Tenenbaums)
Genre: Komedie
Release Blu-ray disc en DVD koop op 22 september 2010 

Extra's op DVD / Blu-ray disc:
• Commentary with director Neil Labute and Chris Rock
• Verwijderde scènes: "Who The Hell is this Guy", Cynthia walks in on Aaron and Michelle, "Are you family?", Oscar in the bathroom, Duncan gives Derek a peptalk, Marco Polo, Michelle and Elaine talk in front of the bathroom
• Bloopers
• Documentaires: "Death at a Funeral: last rites, dark secrets", "Family Album",
"Death for real"

Exclusieve extra's op Blu-ray disc
• movieIQ 

LEGION
De meest bovennatuurlijke actiethriller van het jaar, van de producers van Underworld. Het gevecht voor het voortbestaan van de mensheid begint op Blu-ray Disc en dvd
 
Sony Pictures Home Entertainment verdiept zich in het bovennatuurlijke met de release van Legion op Blu-ray Disc en dvd, en toont het gevecht tussen duivels en engelen met als inzet het voortbestaan van de mensheid. Een stoffig eethuisje in de Mojavewoestijn is het strijdtoneel van de Apocalyps. In een afgelegen truckstop temidden van de Mojavewoestijn ontstaat een onwaarschijnlijk slagveld waar zal gevochten worden voor de overleving van het menselijke ras. God is het vertrouwen in de mens kwijt en stuurt een legioen engelen naar de aarde om de Apocalyps aan te kondigen. Duivelse legers verzamelen er zich, net zoals een groepje onbekenden, aangevoerd door de aartsengel Michaël. Deze vreemdelingen zijn de laatste hoop voor de mensheid. Hun missie: een serveerster en haar ongeboren kind beschermen tegen de meedogenloze, bloederige belegering van de demonische strijdmacht van de duivel. Met de extra's op zowel de dvd als de Blu-ray Disc kan je een kijkje achter de schermen nemen van deze horrorklassieker met de verschillende productiedocumentaires "Creating the Apocalypse: Behind The Physical Effects"; "Humanity's Last Line of Defense: The Cast and Characters" en "From Pixels to Pictures: A Look at the Visual Effects". Exclusief op Blu-ray Disc is de interactieve en visuele Picture-In-Picture documentaire "Bringing Angels to Earth" en de movieIQ+sync functie. Hiermee krijgen de fans toegang tot live informatie over de cast, crew, muziek en productie, terwijl je de film bekijkt.
 
Regisseur: Scott Steward (Iron Man, Pirates Of The Caribbean: At World's End)
Acteurs: Paul Bettany (Iron Man 2, Da Vince Code), Lucas Black (Jarhead), Dennis Quaid (G.I.Joe: Rise Of Cobra, Vantage Point), Tyrse Gibson (Transformers 1 & 2), Kate Walsh (Grey's Anatomy, Private Practice)
Genre: Horror
Release Blu-ray disc en DVD koop op 22 september 2010
 
Extra's op DVD / Blu-ray disc
• Documentaires: "Creating The Apocalypse", "Humanity's Last Line of Defense",
"From Pixels to Picture"

Extra's exclusief op Blu-ray disc
• Bringing Angels to Earth: Picture-in-Picture
• Met movieIQ+sync en BD-Live krijg je real-time informatie over de cast, muziek, wetenswaardigheden en meer, terwijl je naar de film kijkt. 


MONSTER HOUSE BLU-RAY 3D
Sony Pictures Home Entertainment levert een overweldigende 3D ervaring metde release van Monster House op Blu-ray 3D.
 
Te midden van de groeiende opwinding over 3D als de nieuwe en ultieme home entertainment ervaring, komt Sony Pictures Home Entertainment op de proppen met de release van Monster House op Blu-ray 3D. Deze Blu-ray 3D release zal de huiskamers van de kijkers tot leven brengen wanneer zij een geheel nieuwe dimensie aan animatie kunnen ervaren in full 1080p high definition, geoptimaliseerd voor de laatste nieuwe 3D apparatuur en brilletjes. Monster House vertelt het verhaal over drie vrienden die ontdekken dat het huis van de buurman eigenlijk een levensecht en ongelooflijk angstaanjagend monster is. Op de disc bevinden zich, naast de bioscoopversie in 3D, bovendien enkele spannende extra's zoals acht documentaires, commentaren van de filmmakers en de "Art of Monster House" fotogalerij. Zelfs voor een 12-jarige jongen heeft D.J. Walker een grote fantasie. Hij is ervan overtuigd dat zijn oude en prikkelbare buurman Horace Nebbercracker - zuurpruim eerste klas en altijd chagrijnig tegen de kinderen uit de buurt - verantwoordelijk is voor de plotselinge verdwijning van mevrouw Nebbercracker. Elk speelgoedje dat in meneer Nebbercracker's tuin belandt, verdwijnt namelijk; het wordt opgeslokt door zijn oude, krakerige houten huis. D.J. heeft het met zijn eigen ogen gezien... maar niemand gelooft hem. Tot D.J. en zijn beste vriend Chowder op een dag al hun angsten opzij zetten en besluiten om met de hulp van de stoere Jenny het mysterie van het huis op te lossen. Dit zou wel eens het spannendste avontuur van hun leven kunnen worden...!
 
Regisseur: Gil Kenan (City Of Ember)
Acteurs: Steve Buscemi (Big Fish, Monsters, Inc.), Catherine O'Hara (Where The Wild Things Are), Fred Willard (Wall-E), Maggie Gyllenhaal (Nanny McPhee Returns)
Genre: Animatie
Release Blu-ray Disc 3D koop: 22 september 2010
 
Extra's op Blu-ray disc
• Documentaires Inside Monster House: "Imaginary Heroes", "Beginner's Luck", "The Best of Friends", "Lots of Dots", "Black Box Theater", "Making it Real", "Did You Hear That?"
• Evolution of a scene: "Eliza Vs. Nebbercracker (documentaire)", "Eliza Vs. Nebbercracker (multi-angle)"
• Fotogalerij: The Art of Monster House
• Filmmaker's commentary for 3D picture
 

CHARLIE'S ANGELS
Ze zijn onlosmakelijk verbonden met de seventies. Charlie's Angels, de tv-serie waarin drie sexy meiden lieten zien dat ze makkelijk hun mannetje konden staan. Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu spetteren in deze hedendaagse film-uitvoering vol actie, humor en natuurlijk beeldschone "Angels". Bill Murray is Bosley, de wat klunzige contactpersoon tussen Charlie en zijn Angels. De drie worden ingehuurd om een jonge software-magnaat te bevrijden uit de klauwen van een hebberige concurrent. Het blijkt een opdracht met een dubbele bodem, waar veel meer achter zit dan de meiden aanvankelijk denken. De Angels moeten al hun vrouwelijke charmes en vechttechnieken aanwenden om zichzelf, Charlie en de wereld te redden. Maar voor hen is dat geen probleem!
 
Regisseur: McG (Charlie's Angels: Full Throttle)
Acteurs: Drew Barrymore (Babes In Toyland, 50 First Dates), Cameron Diaz (The Last Supper, My Best Friend's Wedding), Lucy Liu (Charlie's Angels: Full Throttle, Ally McBeal)
Genre: Actiekomedie
Release Blu-ray disc koop op 8 september 2010
 
Extra's op Blu-ray disc:
• Audiocommentaar met regisseur McG en Russell Carpenter
• Features "Getting G'd up", "The Master and the Angels", "Welcome to Angel World", "Angelic attire: dressing Cameron, Drew and Lucy", "Angelic effect"
• Verwijderde scÞnes
• Muziekvideo's: "Charlie's Angels 2000", Apollo Four Forty en "Independent Women part 1", Destiny's Child

• Extra's:
- B-roll montage #1: Plaster Face
- B-roll montage #2: Behind the scenes (with music)
• Bloopers
• Wired AngelsUIT HET ARCHIEF