:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BOB DE BOUWER OP DVD
PERSBERICHT: BOB DE BOUWER OP DVD
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2002-03-03 - Geplaatst door: Serge
Welkom in de wereld van plezier en avontuur, waar Bob samen met zijn vrienden weer vele klusjes opknapt. Maak kennis met Scoop, Liftie, Muck, Hector, Rollie, en Dizzie in hun nieuwe avonturen.

- Scoop gaat lol trappen: Scoop overhaalt Spud om mee te werken aan een paar grappen. Scoop heeft het naar zijn zin, maar Liftie denkt daar heel anders over.

- Scoop is de baas: Bob en Wendy zijn uitgenodigd voor de lunch in het stadhuis. Bob heeft geen zin, maar Wendy zegt dat hij toch mee moet!

- Muck gaat logeren: Als Bob ’s nachts een klus moet doen, mag Muck bij Hector blijven logeren. Muck kan maar moeilijk in slaap vallen, want op het platteland is het donkerder dan in de stad.

- Hectors aanhanger: Hector en Spud willen materialen naar de boerderij brengen, maar als alles is opgeladen, kan Hector bijna niet bewegen. Scoop besluit hem te helpen.

- Spud en de kraai: Spud heeft problemen met een lastige kraai. Maar dan komt Wendy met de oplossing. Ze vraagt of Spud de vogels wil wegjagen van haar ingezaaide grasveld.

- Het ontbijt van Titus: Bob gaat naar de bouwplaats, want er worden stenen geleverd. Bob heeft haast en vergeet Titus ontbijt te geven. Wie kan nu het blik met kattenvoer openen?

Releasedatum: 26 maart 2002

Kenmerken DVD:
Geluid: Dolby Digital 2.0
Beeld: 4:3
Taal: Nederlands/Vlaams


Recent nieuws van dezelfde bron