:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: COP OUT EN THE LOSERS
PERSBERICHT: COP OUT EN THE LOSERS
Bron: Warner - Datum: 2010-09-01 - Geplaatst door: Werner
Warner Home Video heeft een explosieve dubbelaanbieding voor de actie- en humorfans! Cop Out en the Losers verschijnen op DVD en Blu-ray Disc op 22 september.

COP OUT
Cop Out vertelt het verhaal van de twee bevriende, maar constant kibbelende, politieagenten Jimmy Monroe (actieheld Bruce Willis) en Paul Hodges (stand up comedian Tracy Morgan). Samen gaan ze op zoek naar een zeldzaam honkbalplaatje waarmee Jimmy het huwelijk van zijn dochter hoopt te bekostigen. Ze raken verzeild in een gangsteroorlog met een genadeloze drugsbende.

Cultregisseur Kevin Smith (Clerks) zorgt er voor dat de rauwe actiescènes tijdig afgewisseld worden met hilarische dialogen en giet het geheel in een 80ies Beverly Hills Cop sfeertje, compleet met synthesizer soundtrack!

Als extra op de Blu-ray vinden we de “Maximum Comedy Mode with Kevin Smith and Seann William Scott” terug: focus points, picture-in-picture comments, extended scenes & outtakes, een korte docu over buddy cop films en het niet te missen “nuggets of wisdom from Dave the shi*t bandit”. Op de DVD vind je de deleted scenes terug.


THE LOSERS
The Losers is een explosief actieverhaal over wraak en verraad. De leden van een speciale commando-eenheid (Clay, Jensen, Roque, Pooch en Cougar) worden het doelwit van een dodelijke intrige. Door te doen alsof ze dood zijn, kunnen ze diep undercover gaan om hun namen te zuiveren en af te rekenen met de mysterieuze vijand “Max”. Ze krijgen hulp van de geheimzinnige Aisha, een knappe detective met een eigen agenda. Als ze Max weten te verslaan en daarmee de aarde redden, dan betekent dat een dubbele overwinning voor het team dat nu nog The Losers heet.

Een bom van een actiefilm vol spectaculaire stunts en exotische locaties. Met een sexy cast van “upcoming” sterren als Zoë Saldana (Avatar, Star Trek), Jeffrey Dean Morgan (Watchmen) en Chris Evans (Fantastic 4, Captain America).

Op de Blu-ray vind je volgende extra’s terug: Zoë and the Losers, Band of Buddies, The Losers: Action-style storytelling, deleted scenes en A First Look at Batman: Under the Red Hood. Op de DVD vind je “Zoë and the Losers" terug als extra.

De Blu-ray Disc release van The Losers valt iets later, op 3 november.