:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2010
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2010
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2010-09-18 - Geplaatst door: Werner
THE BACK-UP PLAN

Verliefd worden. Trouwen. Een baby krijgen. Wel niet noodzakelijk in deze volgorde

Sony Pictures Home Entertainment brengt deze sexy en hartverwarmende romantische komedie uit op dvd en Blu-ray Disc op 6 oktober 2010. Zangeres en actrice Jennifer Lopez keert terug naar het witte doek in The Back-Up Plan. Samen met de charmante nieuwkomer Alex O'Loughin spelen ze de pannen van het dak in een onconventioneel verhaal over het vinden van liefde, trouwen, en een baby krijgen... Maar dan in omgekeerde volgorde.
 
Zoe (Jennifer Lopez) is een single vrouw uit New York, die droomt over het vinden van De Ware Liefde, een kindje krijgen en nog lang en gelukkig leven. Maar na jaren van daten met foute mannen, besluit ze dat het wachten op de ware te lang duurt en is het tijd voor haar plan B. Vastbesloten om moeder te worden, opteert Zoe voor kunstmatige inseminatie en besluit er alleen voor te gaan. Op de dag van haar bevruchting leert ze echter Stan (Alex O'Loughlin) kennen, de man van haar dromen. Kan Zoe haar zwangerschap verborgen houden tot Stan klaar is voor een kind? Of zal de waarheid hem afschrikken?
 
De extra's op zowel de dvd als de Blu-ray versie bevatten verwijderde scènes en exclusief bonusmateriaal zoals de documentaire "Belly Laughs: Making The Back-up

Plan". Exclusief op Blu-ray is de movieIQ + sync, een volledig nieuwe BD-Live filmervaring die gebruik maakt van een real-time film databank. Hiermee krijgen de kijkers tijdens het bekijken van de film toegang tot weetjes over cast, crew, muziek en productie, allen verbonden aan welbepaalde scènes uit de film.

 Regisseur: Alan Poul (Six Feet Under)
Acteurs: Jennifer Lopez (The Wedding Planner, Maid In Manhattan), Alex O'Loughlin (Hawaii Five-O)
Genre: Romantische komedie
Release Blu-ray disc en DVD koop op 6 oktober 2010
Extra's op DVD/Blu-ray disc:
• Verwijderde scènes: "Zoe picks a sperm donor", "Zoe at the elevator", "Stan shows up at Hudson Mutts", "Stan tries to get Zoe back"
• Documentaire: "Belly Laughts: Making The Back-up Plan"
 
Exclusieve extra's op Blu-ray disc:
• Met movieIQ+sync en BD-Live krijg je real-time informatie over de cast, muziek, wetenswaardigheden en meer, terwijl je naar de film kijkt
 

STOMP THE YARD: HOMECOMING
Steppin' is back!
 
Met de dvd-release van Stomp The Yard: Homecoming keren we terug naar Truth University voor een explosief, ritmisch en dynamisch drama. In deze sequel volgen we Chance Harris in zijn zoektocht om een balans te vinden tussen school, werk, relaties en de kans om op te treden tijdens de nationale stepping competitie. Op de Truth University wordt er met spanning uitgekeken naar de nationale step-off competitie. Dit lokt enorme onderlinge conflicten tussen de deelnemers uit. De leden van de studentenvereniging Theta Nu rekenen op nieuwkomer Chance Harris om hen te verzekeren van de overwinning. Hij is echter overstelpt met andere problemen: ruzie met zijn vader, verstrikt in romantische verwikkelingen, en als overmaat van ramp wordt hij ook nog eens belaagd door een straatbende omwille van een onbetaalde schuld. Chance zal dus moeten kiezen. Hij moet beslissen wat echt belangrijk is in zijn leven.
 
Met de extra's op de dvd ontdek je de wereld van grensverleggende choreografie met de documentaire "Stomp The Yard: Choreography", de verwijderde scènes en de
audiocommentaren van de cast en de filmmaker.
 
Regisseur: Rob Hardy (The Gospel)
Acteurs: Collins Pennie (Fame), Terrence J., Stephen 'Twitch' Boss, Pooch Hall, Kiely Williams, Keith David (Death At A Funeral, The Princess And The Frog), Tika Sumpter
Genre: Dansfilm, drama
Release DVD koop op 6 oktober 2010
 
Extra's op DVD:
• Audiocommentaar van Rob Hardy, producer Will Packer, Collins Pennie en Stephen
"Twitch" Boss
• Verwijderde scènes: "Working at the Restaurant", "After the club", "Chance is late", "Big Dave pays a visit", "Where did he go?", "Punching bag", "Homecoming", "Second place"
• Documentaire: Stomp the Yard: Choreography
 

30 DAYS OF NIGHT: DARK DAYS

Zet je schrap voor de terugkeer van enkele bloeddorstige vampieren

Sony Pictures Home Entertainment laat de vampieren opnieuw op je los met de release van 30 Days Of Night: Dark Days op dvd en Blu-ray Disc. Deze opvolger van de culthit 30 Days Of Night vertelt het verhaal van Stella Oleson, die op zoek is naar wraak na de gruwelijke dood van haar man. Het is bijna een jaar geleden dat de bevolking van het rustige dorpje Barrow in Alaska werd gedecimeerd door vampieren tijdens de zonsondergang die een maand duurt, een jaarlijks weerkerend fenomeen. Stella (Kiele Sanchez) heeft de voorbije zes maanden de wereld rondgereisd, compleet overstuur door het verdriet over de dood van haar man en achtervolgd door nachtmerries. Ze probeert iedereen ervan te overtuigen dat vampieren echt bestaan maar wordt op hoongelach ontvangen. Stella lijkt hierna de handdoek in de ring te willen gooien, tot ze enkele gelijkgestemde zielen ontmoet. Die bieden haar een ongelooflijke mogelijkheid: de kans om zich te wreken op Lilith, de vampierenkoningin die verantwoordelijk is voor de aanval op haar dorp, en voor de dood van haar man. Aangezien Stella niets of niemand meer heeft om voor te leven, besluit ze zich aan te sluiten bij dit groepje, die alles in het werk willen stellen om de vampieren te stoppen.
 
Zowel de dvd als de Blu-ray Disc bevatten speciaal bonusmateriaal, zoals audiocommentaar van de filmmakers en The Gritty Realism of Dark Days, een documentaire die de kijker een blik gunt achter de schermen van de production design, make-up effecten en de cinematografie die werd gebruikt om de bloederige oorlog met de vampieren te verfilmen. Exclusief op de Blu-ray Disc is de interactieve documentaire Graphic Inspirations: From Comic To Film. Die vergelijkt en contrasteert de beelden uit het stripverhaal met die uit de film, met audiocommentaar van regisseur Ben Ketai.
 
Regisseur: Ben Ketai
Acteurs: Kiele Sanchez (Lost, A Perfect Getaway), Harold Perrineau (Felon, Lost), Mia Kirshner (The Black Dahlia, Not Another Teen Movie), Diora Baird (My Best Friend's Girl, Wedding Crashers), Rhys Coiro (24, Entourage)
Genre: Horror
Release Blu-Ray disc en DVD koop op 20 oktober 2010
 
Extra's op DVD/Blu-Ray disc:
• Audiocommentaar van de regisseur en de producer
• Documentaire: The Gritty Realism of Dark Days

Exclusief op Blu-ray disc
• Interactieve documentaire: Graphic Inspirations: From Comic to Film